sıtemız benım uyelıgımde ılk yılındayydıı maaassslalah umarımm bınlerce ınsna ulasırrr
MaşaAllah Kardeş sizde bizim döneme yakınsınız...
Nice yıllara beraberce ulaşmayı Rabbimiz nasip etsin İnşaAllah...
selametle kalınız...
sıtemız benım uyelıgımde ılk yılındayydıı maaassslalah umarımm bınlerce ınsna ulasırrr
![]()
selamun aleykum kıymetli ERDAL abimiz 4. yılınız kutlu olsun inşallah daha nice senelere hep birlikte inşallah..degerli paylaşımlarınızı daha çok görmek duasıyla inşallah abi..
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Allahcc hayırlı uğurlu ve bereketli eylesin...ALLAHCC VE RESUL YOLUNDA...NİCE BERABERLİKLERE...BESMELE...SELAM...DUA...
selamun aleyküm ... hayırlı cumalar ...
nice nice yıllar ve hayırlı paylaşımlar dilerim ...
talip amcamızla tekrar görüşmek nasip olur inşallah ...
allaha emanet olunuz ...
Selamunaleykum kardeşim
4. Yılınız hayırlı olsun
daha nıce senelere inşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Selamünaleyküm kardeşim
Maşaallah abi ya 4 senedir bu ailenin içindesiniz.
ALLAHaın izniyle bundan sonrada yine burda bütün güzellikleri paylaşırız inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...
selamun aleykum değerli erdal abi.daha nice senelere inşallah beraberce.Hayırlı dakikalarda buluşmak duası ve ümidiyle yaradana emanet olun
Amin inş,daha nice uzun yıllara
Değerli Abimiz...
Tebrik ederim sizleri...:a15:
Allah C.C. daha nice yıllar burada bulunuruz inşallah her daim...:a15:
Allaha emanet olunuz...
![]()
DEĞERLİ ABİMİZ
Allah c.c. daha nice yıllar burda olmanızı - güzel paylaşımlarda bulunmanızı nasip eylesin inşallah .....
TALİP AMCAMIZ da inşallah iyidir..Haber alamasakta değerli büyüklerimizin burdan gitmesi bizi çok üzüyor gerçekten
Allah c.c.bu yolda yar ve yardımcımız olsun inşallah
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu
selamun aleyküm sevgili hemşerim değerli abim
Biraz ara vermiştim bu ara kitap okumaya verdim kendimi inşaallah pek girmiyorum siteye Bu sebepten az daha sizi tebrik edemeyecektimçok üzülürdüm.Rabbimiz varlığınızı daim etsin inşaallah sitemiz aile zaten sizin gibi kardeşlerimizle oluyor.Rabbimiz sizleri aratmasın bizlere inşaallah ...
selam ve saygılarımla Samsunlu kardeşinizden
aleyküm selam kardeşim 4.yılımız hayırlı olsun.ben bu site ile tanışalı 1 yıla yaklaşıyo inşallah senelerce bu sitede olurum.Allahım herkesten razı olsun