Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

site 'ye noluyor (1 Kullanıcı)

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
Ben belirttim ama site bu kez tam olmuş
islami bir siteye yakışan bir renk olmuş...benim görüşüm tabi

kardeşim siteye ne oluyor diye sormuşun :) sağolsun yöneticiler en iyisi için çalışıyorlar bunu gayet iyi de başarıyorlar
selametle

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Ben belirttim ama site bu kez tam olmuş
islami bir siteye yakışan bir renk olmuş...benim görüşüm tabi

kardeşim siteye ne oluyor diye sormuşun :) sağolsun yöneticiler en iyisi için çalışıyorlar bunu gayet iyi de başarıyorlar
selametle

Selamun Aleykum
evet degerli kardesim bu sekilde daha anlasilir ve sade olmus fikrinizi paylastiginiz için tesekkurler..
"Sitemiz her mübarek gün için ayrı ayrı temalarla karşımıza zaman zaman çıkacaktır." site yöneticimiz de bu sekilde aciklama yaparaktan zaman zaman sitemizin seklinin mubarek zaman dilimleri dikkate alinarak degisecegini soylediler...bizde bu fikre sicak bakiyoruz ALLAH celle celaluhu kolayliklar versin. amin
selametle

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
bu hali daha aöçık e net inşallah değiştirilmez :)

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
evet degerli kardesim bu sekilde daha anlasilir ve sade olmus fikrinizi paylastiginiz için tesekkurler..
"Sitemiz her mübarek gün için ayrı ayrı temalarla karşımıza zaman zaman çıkacaktır." site yöneticimiz de bu sekilde aciklama yaparaktan zaman zaman sitemizin seklinin mubarek zaman dilimleri dikkate alinarak degisecegini soylediler...bizde bu fikre sicak bakiyoruz ALLAH celle celaluhu kolayliklar versin. amin
selametle

aleyküm selam kardeşim...
en büyük teşşekkürü site yöneticileri ve burayı ranklandiren anlam katan üyeler hakediyo galiba
selametle

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
emeği geçenlerden ALLAH razı olsun.hem yeşil rengin insanın gözlerini dinlendirdiği de söyleniyor.
selam ve dua ile........

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun ne güzel bizler için birşeyler yapıyolar site çok hoş olmuş ama ilahi radyosu süper olmuşşş Rabbim sizlere sıkıntı dert vermesin inşallah selametle..

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun ne güzel bizler için birşeyler yapıyolar site çok hoş olmuş ama ilahi radyosu süper olmuşşş Rabbim sizlere sıkıntı dert vermesin inşallah selametle..

selamun aleykum
degerli yorumunuz için tesekkur ederim evet son yenilik olarak ilahi radyosu da var daha ne isteyelim bu vesileyle tesekkur ediyorum sayin yoneticilerimize..
Allah'a (Celle Celaluh) emanet olun.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a (Celle Celaluh) aittir.
Salat ve Selam Efendimiz (Sallallahu Alaeyhi Vesellemin) uzerine olsun.

degerli kardeslerim dikkatinizi cekmistir sanirim sitemiz de yeni bi yenilik daha hadisi serif yaziyor sayfanin ust kisminda;

Bir Hadis, Bir Ders : "Kim başkasında gördüğü bir ayıbı kınarsa, o ayıp onun da başına gelmeden ölmez." (Tirmizî, Kıyame, 53)

böyle bi guzelligi düsunen degerli yöneticilerimize tesekkür ediyorum
Allah razi olsun

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

rahatsiz oldugum bi konu hakkinda bi kaç cumle yazmak istedim.

son zamanlarda bazi uye kardeslerimiz kendi hayatlarini anlatiyolar yasadiklari olaylari anlatiyolar mesela bi ornek sevdigim beni neden terketti gibi... acikcasi ben bu tur konulardan rahatsizlik duyuyorum insanlarin bi tarafi kötülemeleri ve bu esnada kendilerini magdurmus gibi göstermeleri .. belki dogru olabilir ama bunu anlatanlara ne kadar güvenebiliriz bana sorarsaniz ben süphe duyuyorum sanki baska niyetler varmis gibi geliyor... benim acizane istegim bu tür konulari açanlara cevap yazmamak, boylece hem yanlis yönlendirmelerden hemde diger kisi veya kisilerin giybetini yapmamak, kul hakkina girmemek...
ben eminim bu tür konulari açanlari moderatorlerimiz takip ediyodurlar...
acizane düsüncem buydu selametle kaliniz...

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
sayin yönetici kardesim sitemizde radyo yayini yapilamiyor
böyle mubarek günlerde de radyo dinlemek degrli ilahi ve kasideler dinlemek isterdik insALLAH en kisa zamanda tekrar faaliyete gecer
Allah kolayliklar versin
bayraminiz mübarek olsun

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
(ilahi radyosu )radyo yayini hala kapali arkadaslar
aslinda iyi oluyordu ilahi dinlemek
yönetim ilgileniyordur heralde
hayirli geceler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt