Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siratin dehseti!!! (1 Kullanıcı)

zynbrvs

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Siratin dehseti!!!

teşekkür ederim bilgilendirdiin için gerçekden bir zerre eetmediimi şimdi daha ii anladım
Allahu teala okadar büyük okdar mükemmelki istersen bu köprü olmadan bizi hakettiğimiz yere gönderir fakat ibret almamız için tövbe etmemzi için bize örnekler verio ne yazıkki biz körüz görmeiyoruz bu nimetleri örnekleri rabbim bizi aff eyle gerçekden kendimden utanıyorum
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH (c.c.) OGÜN YAR VE YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH BİZLERDE OGÜN İÇİN HAZIRLIKLI OLMALIYIZ EKTİĞİMİZİ BİÇECEĞİMİZ GÜNDÜR OGÜN EMEĞİNE SAĞLIK A.E.O.

zimzum

Kayıtlı Kullanıcı

EMEĞİNE SAĞLIK ...
ALLAH (C.C.) HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm
Allah razı olsun Kaan Erdem kardeşim..
Allah o gunde hepimizin yardimcisi olsun. :(

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN AMİN.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH.

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm
Rahman razı olsun...Emeğinize sağlık.
selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN AMİN.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH.(ALLAH CC ŞÜPHESİZ BİLİYOR Kİ AKLIMDAYDINIZ MERAK EDİYORDUM KARDEŞİMİZ NERELERDE DİYE.BU HABERE ÇOK SEVİNDİM.BEKLİYORUZ.AN KISA ZAMANDA.)

dinci yazdı:
S A KAAN KARDEŞ AYLARDIR İLKDEFA İNTERNETE GİRDİM İLK SENİN YAZINI OKUDUM GERİ DÖNMÜŞSÜN ÇOOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH BENDE YAKINDA DÖNERİM BİZİM BİLGİSAYARA VİRÜS BULAŞTIĞI İÇİN AYLARDIR İNTERNETE GİREMİYORUZ FORMAT ÇEKMEYİDE BİLMİYORUM HERKESİ ÇOK ÖZLEDİM HAFİZE ANNEYİ KISACA HERKESİ İNŞALLAH YAKINDA BİLGİSAYARI DÜZELTİRİZ HAYIRLI RAMAZANLAR ALLAHA CC EMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici

AMİN.

kibaraggul yazdı:
"ALLAH'IM ÜMMETİMİ KORU":(:( bunu okuyupta etkilenmemek ne mümkün.ne güzel bir peygamberki o gün bile ümmeti için dua edecek.ALLAH onun yüzü suyu hürmetine kullarına acısın.

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN AMİN.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH.

nesrin_77 yazdı:
Selam aleyküm. Allah ( cc ) razı olsun. Allah (cc ) yardımcımız olsun. Cümlemize geçmeyi nasip eder inşallah. Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Kaan Erdem

Yönetici

SİZDE SELAMETLE KALIN.

badit yazdı:
ve biz;

olan bitenin farkındayken, herşey bu kadar açık ve net ifade edilmişken,

hala dünyevi telaşlarımızın peşinden gidiyoruz, uhrevi hayatı düşünmemecesine,,,

hayata birde ölüm - sonrası açısından bakmayı denemiyoruz,

hiç ölmeyecekmişiz gibi: hem dünya, hemde ahiret için çalışıyoruz

geçeceğimiz köprüyü idrak edemiyoruz, birazcık irkilsekte, ifadesizce yaşıyoruz..

Rabbim sıratı şimşek hızı ile geçenlerden eylesin

TEŞEKKÜRLER......................................................................ALLAHA EMANET OLUN,:|
Kod:

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN AMİN.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH.

zynbrvs yazdı:
teşekkür ederim bilgilendirdiin için gerçekden bir zerre eetmediimi şimdi daha ii anladım
Allahu teala okadar büyük okdar mükemmelki istersen bu köprü olmadan bizi hakettiğimiz yere gönderir fakat ibret almamız için tövbe etmemzi için bize örnekler verio ne yazıkki biz körüz görmeiyoruz bu nimetleri örnekleri rabbim bizi aff eyle gerçekden kendimden utanıyorum
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Kaan Erdem

Yönetici

ruyam3 yazdı:
S.A. ALLAH (c.c.) OGÜN YAR VE YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH BİZLERDE OGÜN İÇİN HAZIRLIKLI OLMALIYIZ EKTİĞİMİZİ BİÇECEĞİMİZ GÜNDÜR OGÜN EMEĞİNE SAĞLIK A.E.O.

Kaan Erdem

Yönetici

SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE İNŞALLAH.

zimzum yazdı:
EMEĞİNE SAĞLIK ...
ALLAH (C.C.) HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH..

Kaan Erdem

Yönetici

Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm
Allah razı olsun Kaan Erdem kardeşim..
Allah o gunde hepimizin yardimcisi olsun. :(

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
DEĞERLİ KAAN;PAYLAŞIMIN MÜKEMEL..ALLAH(CC)RAZI OLSUN İNŞALLAH.
SARSILIP KENDİNE GELENLERDEN OLURUZ İNŞALLAH.

OKADAR ÇOK GÜNAHIMIZ VAR Kİ;RABBİM PYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV)ŞEFAATİNDEN BİZLERİ MAHRUM ETMESİN.ONA (SAV) LAYIK ÜMMET OLABİLİRİZ İNŞALLAH.

ÖNÜMÜZ RAMAZAN_I ŞERİF..BEN İNŞALLAH GÜNAHLARDAN DAHA FAZLA SAKINACAĞIM KENDİMİ..DİLERİM Kİ RABBİM DE GÜNAHLARIMI BİRAZ OLSUN HAFİFLETSİN,NEFSİME HAKİM OLABİLMEM İÇİN BANA GÜÇ VERSİN.RAMAZAN_I ŞERİF SEBEBİYLE RABBİM AFFETSİN.
İNŞALLAH BU DUAM KENDİM VE ÜMMET_İ MUHAMMED İÇİN,KABUL OLUR İNŞALLAH..

Senden utanmadım her an,
Ettim hata gizli ayan,
Vurma yüzüme el_aman,
Cürmüm ile geldim sana....

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
DEĞERLİ KAAN;PAYLAŞIMIN MÜKEMEL..ALLAH(CC)RAZI OLSUN İNŞALLAH.
SARSILIP KENDİNE GELENLERDEN OLURUZ İNŞALLAH.

OKADAR ÇOK GÜNAHIMIZ VAR Kİ;RABBİM PYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV)ŞEFAATİNDEN BİZLERİ MAHRUM ETMESİN.ONA (SAV) LAYIK ÜMMET OLABİLİRİZ İNŞALLAH.

ÖNÜMÜZ RAMAZAN_I ŞERİF..BEN İNŞALLAH GÜNAHLARDAN DAHA FAZLA SAKINACAĞIM KENDİMİ..DİLERİM Kİ RABBİM DE GÜNAHLARIMI BİRAZ OLSUN HAFİFLETSİN,NEFSİME HAKİM OLABİLMEM İÇİN BANA GÜÇ VERSİN.RAMAZAN_I ŞERİF SEBEBİYLE RABBİM AFFETSİN.
İNŞALLAH BU DUAM KENDİM VE ÜMMET_İ MUHAMMED İÇİN,KABUL OLUR İNŞALLAH..

Senden utanmadım her an,
Ettim hata gizli ayan,
Vurma yüzüme el_aman,
Cürmüm ile geldim sana....

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

SELAMUNALEYKÜM...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...RABBİM O GÜNDE CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...:(:(:(ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...

HAYIRLI RAMAZANLAR...

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN.SİZEDE HAYIRLI RAMAZANLAR.ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE KALIN.

nihal-zehra yazdı:
SELAMUNALEYKÜM...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...RABBİM O GÜNDE CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...:(:(:(ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...

HAYIRLI RAMAZANLAR...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt