evet oyle halisin kardesim cok dogru soylemisin..seninde yuregine saglik..cok daha guzel dualari hak ediyorsun..
çok teşekkür ederim sende herşeyin en iyisini en güzelini hakediyorsun ve biliyorumki güzel günler sana hiç uzak değil..
evet oyle halisin kardesim cok dogru soylemisin..seninde yuregine saglik..cok daha guzel dualari hak ediyorsun..
çok teşekkür ederim sende herşeyin en iyisini en güzelini hakediyorsun ve biliyorumki güzel günler sana hiç uzak değil..
gercekten bunu tum yuregimle diyorum iyi varsiniz ve sundan eminim ki rabbim sizi karsima cikardi..beni mtlu ettiginiz gibi rabbimde sizi mtlu etsin..benim bu zor gunlerimde yanimda oldugunuz gibi rabbimde her daim yaninzda olsun hic darda sikinti kalmayin amin amin amin...hayatiniz boyunca cok ama cok mutlu olun amin
masallah guzel siir yazmissin kardesim ....begendim....Allah sevginizi artirsin bir birnizi Allah icin sevin ve kardes olun...mutlu olun ...
gul berra kardes ne cok sevenin varmis
“Allah, bir kulu sevdiğinde, o kulu meleklere de insanlara da sevdirir. Bir kula buğzedince de meleklere ve insanlara da o kula karşı buğzettirir.” (Buhârî, Tevhid 33, Edeb 41; Müslim, Birr 157)...
Allah sizleri sevsin kardesler...beni de...
masallah guzel siir yazmissin kardesim ....begendim....Allah sevginizi artirsin bir birnizi Allah icin sevin ve kardes olun...mutlu olun ...
gul berra kardes ne cok sevenin varmis
“Allah, bir kulu sevdiğinde, o kulu meleklere de insanlara da sevdirir. Bir kula buğzedince de meleklere ve insanlara da o kula karşı buğzettirir.” (Buhârî, Tevhid 33, Edeb 41; Müslim, Birr 157)...
Allah sizleri sevsin kardesler...beni de...
ahh tatlım benim ben seni hiç unuturmuyum vallahi hep seni aradım forumda sürekli açıkmısın diye baktım meleğim nerede diye
herhalde hafta sonu olduğu için fırsat bulamamıştır dedim kendi kendime.
üzülme kıyamam sanada yazarım merak etme..
nekadar güzel bir yazı olmuş
kalpten sevdiğin belli bu arkadaşımızı
benim güzeller güzeli ablacım içime sokasum geliyo sizleri cok seviyorm
tesekkür ederim hafta sonu giremiyorm çünkü evde pc yok telden girilmiyo cok dedendim hafta içleri malesef
öylemi üzüldüm girememene özlettin kendini vallahi
bizlerde seni çok seviyoruz..
nekadar güzel bir yazı olmuş
kalpten sevdiğin belli bu arkadaşımızı
malesef:olsun kalplerimiz bir olsun
evet doğru yinede kalbimdesin burada göremesemde[/QUOT
EVET KALBİMDESİN GÖREMESEMDE
Birbirimizi görsek
Msn 'ni ver o zaman ablacım