Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şimdi ben 10yaşına girince parayı kim vercek? (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
biz annemle dolmuşa minübüse binince parayı annem bana veriyor bende şoför amcaya veriyorum.iyi ama şimdi ben 1ay sonra 10yaşına giricem.benimde günahlarım başlıyor.
anneme ben vermem artık dedim valla.karışmam dedim.
ama biryere gitmek zorunda kalıyoruz.sohbetlere gidiyoruz mecbur dışarı çıkıcaz.misafirliğede gidiyoru
babama söledim 3ay sonra araba alcam annenle gidersiniz dedi.ama ben 3ay biryere çıkmıcakmıyım.
şimdi bana akıl verirmisiniz.tamam annem daha büyük ona daha çok yazılır ama banada yazılıcak.

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Sanırım iş gene sana düşecek ablacım, ama dikkat edeceğin şey parayı verirken mümkün olduğu kadar el temasından kaçınacaksın...

Allah'a emanet ol...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Sanırım iş gene sana düşecek ablacım, ama dikkat edeceğin şey parayı verirken mümkün olduğu kadar el temasından kaçınacaksın...

Allah'a emanet ol...

aleyküme selam
anladım ve çok üzüldüm.napalım .bende eve gelince tövbe çekerim.zaten dikkat ediyorum napalım
sizde allaha emanet olun ve selam dua ile .............................

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Maşallah kardeşim sen neler düşünmeye başladın böyle:)
Mevla seni yetiştirenlerden razı olsun..
Ne mutlu onlara..
İnşallah Cemal abimizin dediği gibi el temasından kaçınacaksın..
Hayırlısı olsun hakkında küçük mücahide kardeşim..
Selam ve dua ile..

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
inanamadım okuduklarıma ya..hay maşALLAH.bunlara şimdiden dikkat etmeye çalışman ne güzel.ya bu ayrıntıları yaşamayı çalışman ne hoş.annen ile babanı tebrik etmek gerekir sana bu zihniyeti verdikleri için.inşALLAH islam yolunda senn gibi titiz davranan günahlardan kaçınan ALLAHIN rızasını kazanmak için elinden gelenı yapan ve bu yolda senın elini tutan(eşin olduğu için tutabilir uygundur :)) senın cennet anahtarın olacak bi eş nasip eder mevlam sana.RABBİM doğru yolundan ayrımasın inşALLAH.güzel kardeşim aman dualrından unutma.sana ettiğim duayı sende benım için gönlümdeki insana binaen edersen bide benı islama yaklaştıracak bi rızık kapısı için çok makbule geçer.
ya yerim ben sana.RABBİM nazarlardan korusun.RABBİM aşkını artırın.verirkn eline değmemeye çalışırsan bşy olmaz inşALLAH.selametle

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Maşallah kardeşim sen neler düşünmeye başladın böyle:)
Mevla seni yetiştirenlerden razı olsun..
Ne mutlu onlara..
İnşallah Cemal abimizin dediği gibi el temasından kaçınacaksın..
Hayırlısı olsun hakkında küçük mücahide kardeşim..
Selam ve dua ile..

aleyküme selam engin abi.levent abi gelmiş askerden ama ben onun konusunu bulamadım.sen görürsen selam söylermisin.annem evde yok olsa o bulurdu.

evet abi düşünüyorum tabi bir kızın eli erkeğe değmicek çok günah
erkeğe öle gülmicek tanımadığı erkeklere.
kızına selam söyle abicim.allaha emanet ol.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım senin yolunu açık etsin canım benim.
Bu şuurla sonuna kadar gidersin inşaallah.Sen böle düşündükçe,Allah cc sana ne yardımcılar gönderir,sen hiç üzülmezsin,incinmezsin bile küçük bacım benim.
Selametle kal,Allaha emanet ol canım.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
inanamadım okuduklarıma ya..hay maşALLAH.bunlara şimdiden dikkat etmeye çalışman ne güzel.ya bu ayrıntıları yaşamayı çalışman ne hoş.annen ile babanı tebrik etmek gerekir sana bu zihniyeti verdikleri için.inşALLAH islam yolunda senn gibi titiz davranan günahlardan kaçınan ALLAHIN rızasını kazanmak için elinden gelenı yapan ve bu yolda senın elini tutan(eşin olduğu için tutabilir uygundur :)) senın cennet anahtarın olacak bi eş nasip eder mevlam sana.RABBİM doğru yolundan ayrımasın inşALLAH.güzel kardeşim aman dualrından unutma.sana ettiğim duayı sende benım için gönlümdeki insana binaen edersen bide benı islama yaklaştıracak bi rızık kapısı için çok makbule geçer.
ya yerim ben sana.RABBİM nazarlardan korusun.RABBİM aşkını artırın.verirkn eline değmemeye çalışırsan bşy olmaz inşALLAH.selametle

allah sizide doğru yoldan ayırmasın.ehlisünnetten ayırmasın.kurandan ayırmasın.namazdan ayırmasın.peygamberimizin yolundan ayırmasın.
ya rezzak okuyun sürekli allah rızık kapısı açar inşallah
bide vakıa süresi okuyun her gece.biz annemle okuyoruz.hem paranızda bereketli olur.
ama sabah nanamzından sonra ya rezzak okursanız çok iyi olur bence.allaha emanet olun ve selam dua ile .....................

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ya sen 10 yaşında olduğundan eminmisin.:) ya ne güzel çok mutlu oldum.senın yazılarını okuyunca

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ya sen 10 yaşında olduğundan eminmisin.:) ya ne güzel çok mutlu oldum.senın yazılarını okuyunca

böyle demeyin kalbim kırılır.aylin abla var bu sitede.sonra damla abla aliye abla.aylin abla beni gördü inanmazsanız ona sorarsınız kardeşim
aylin abla modorotör oldu ona sorun

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim inanmadığımdan değil bu sözlerin o yaştaki bi çocuktan çıkmasına inanamıyorum.ya çok güzel böyle şeyleri önemsemen.inşALLAH hep dikkat edersin.haydı selametle

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamunaleykum kardeşim
bu yazınız dikkatimi çekti.
inşALLAH aşağıdaki paylaşımım hayırlara vesile olur

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

Genç hanım kızlarımız günün birinde birbirlerine hayır dua ediyorlarmış bi mecliste. Biri diğerine demiş ki, ALLAH sana hayırlı, seni cennete götürecek bir eş nasip etsin inşALLAH demiş. Diğeri “niye öyle diyosun cennete farklı farklı yollardan gidiş var, bu dünyada ALLAH sana sabredilesi bi eş verir belki mükafat olarak cenneti layık görür, yani o eş de seni cennete götürmüş olur. Onun yerine şöyle dua edelim.. ALLAH el ele tutuşup cennete gidebileceğimiz eşler nasip etsin inşALLAH bize demiş.”

Hepsi de “amin” demiş

Ve aşk evliliğin elinden tutmuş biiznillah da eşleri cennete götürmüş:)

s.demirci- Ve Aşk Evliliğin Elinden Tuttu

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı

Genç hanım kızlarımız günün birinde birbirlerine hayır dua ediyorlarmış bi mecliste. Biri diğerine demiş ki, ALLAH sana hayırlı, seni cennete götürecek bir eş nasip etsin inşALLAH demiş. Diğeri “niye öyle diyosun cennete farklı farklı yollardan gidiş var, bu dünyada ALLAH sana sabredilesi bi eş verir belki mükafat olarak cenneti layık görür, yani o eş de seni cennete götürmüş olur. Onun yerine şöyle dua edelim.. ALLAH el ele tutuşup cennete gidebileceğimiz eşler nasip etsin inşALLAH bize demiş.”

Hepsi de “amin” demiş

Ve aşk evliliğin elinden tutmuş biiznillah da eşleri cennete götürmüş:)

s.demirci- Ve Aşk Evliliğin Elinden Tuttu

Selamun aleyküm, ummadığım bir yerde karşıma çıkan güzel bir paylaşım. Allah razı olsun.
Küçük güzel kardeşim, Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inşallah.

{suMEYYE}

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'im ne kadar guzel bir dusunce Rabbim seni omur boyu korusun kardesim... Anneni ve babani tebrik etmek istiyorum seni bu kadar guzel yetisdirdikleri için...
Allah yar ve yardimcin olsun Yolun acik olsun kucuk kardesim .

ps: Senin yasindaki bir kizin din hakkinda bu kadar dusunceli olmasi beni cok cok mutlu etti...ALLah'ta seni mutlu etsin emi:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt