Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sıkıntımı giderecek bir yol varmı? (3 Kullanıcı)

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Rabbim yardımcınız olsun.
Rabbim size ve çocuklarınıza sabır versin.
Rabbim eşinize merhamet ve hidayet versin

Dua ile inşallah

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
canan ablacım,nasılsınız...?
herşey yolundadır inşallah,selametle...
rabbime emanetsiniz.

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
herşey yolundadır inşallah,selametle...
rabbime emanetsiniz.

sağol canım kardeşim herşey yolunda değil. kötü insan iyi olmuyor bu gerçek ne yapıyoruz yine hiçbirşey olmamış gibi yaşamımıza devam ediyoruz. Sabır ediyorum. Dua ediyorum. Allah ıslah etsin demekten,sabretmekten başka da bir yol bulamıyorum. Hepinizden allah razı olsun o kadar dua etmişsiniz yüce rabbim inşallah kabul eder.

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
YA RABBIM GÜC VERSIN...BELA VE MUSIBETLERIN SAPTIRICILIGINDAN TÜM DARDA KALANLARI KORUSUN..ALLAH IM YASADIGIMIZ HAYAT VE iMTiHANIMIZ NE KADAR ZORLASIRSA ZORLASSIN iSYAN ETMEDEN , DURUSUMUZU BOZMADAN üMIDiMIzI KAYBETMEDEN, KOSUSUMUZU YAVASLATMADAN SANA YOLALABiLMEYI NASIP ET...ELiNDEYiZ ALLAHIM VE ELINDE KALMAK ISTIYORUZ..ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..GERCEKTEN BURASI IMTIHAN DÜNYASI INSANIN BASINA HERSEY GELEBILIYOR..PEYGAMBERLERIMIZ EN BÜYÜK SIKINTILARI CEKMISLER....ÖNEMLI OLAN BU SIKINTILARA SABIR ILE KATLANABILMEK...ALLAH IM SABIR VERSIN ..DUALRDA BULUSALIM ABLACIM...ALLAHA EMANET OL...

Allah razı olsun kardeşim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güzel bir duaydı sende Allaha emanet ol

Huzurum

Kayıtlı Kullanıcı
canan abla umarım herşey yoluna girmiştir birazda olsa sıkıntından rahatlamışsındır rabbim dualarımızı kabul etsin allaha emanet ol ablacım

kardelenims

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım, gerçekten içinde bulunduğun durum çok zor. Biz ne desekte acın hafiflemez ama belki dualarımız avutur seni birazda olsa. Ümidini yitime, isyan etme, dualarını eksik etme ablacım. Sabrın sonu selamettir, evet bize söylemesi kolay yaşayan sensin bu mübarek günlerde allah çocuklarının tuttuğu oruç hatırına huzur versin evinize. Rabbim her daim yanınızda olsun inşallah. Allaha emanet olun.

UMUT IŞIĞI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.ben gerçekten çok üzüldüm yaşadiklariniza ve bende kendi yaşadiklarima döndüm biran.ben dayanamadim ve boşandim ve 1 çocuğum var.bukarari vermek okadar zorki ben çok sabr ve dua etti vede çok şans verdim düzelmesi için ama olmadi rabbim bukadarini nasib etmiş.ben duami şu şekilde ettim allahim eğer düzelecekse neolur biran önce düzelsin yoksa biran önce bitsin dedim ve böyle oldu sonuç allah hepimizin yardimcisi olsun ama tek öğrendiğim insanin huyu asla değişmiyor zaman kaybi şans vermek

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimcin olsun ilk önce can çikarmiş sonra huyyyy düzelir diye bekliyoruz bacim ama dü-zel-mi-yor....

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcın olsun kardeşim.ALLAH eşinizi hidayete erdirip dogru yolu en kısa zamanda bulmayı nasip etsin ihşaalah.Herşey istediginizce olur ihşaalah.A.E.O.

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.ben gerçekten çok üzüldüm yaşadiklariniza ve bende kendi yaşadiklarima döndüm biran.ben dayanamadim ve boşandim ve 1 çocuğum var.bukarari vermek okadar zorki ben çok sabr ve dua etti vede çok şans verdim düzelmesi için ama olmadi rabbim bukadarini nasib etmiş.ben duami şu şekilde ettim allahim eğer düzelecekse neolur biran önce düzelsin yoksa biran önce bitsin dedim ve böyle oldu sonuç allah hepimizin yardimcisi olsun ama tek öğrendiğim insanin huyu asla değişmiyor zaman kaybi şans vermek

evet kardeşim insanın huyu değişmiyor. Ben çok düşünüyorum acaba bu çektiklerimizden dolayı allah bizi mükafatladırırmı? yoksa kulum ben sana akıl verdim niye çekiyorsun mu diyecek bu ikisinin arasında gidip geliyorum bocalıyorum. Ne mutlu sana duan yerine gelmiş, benim içinde dua edersen sevinirim.Yinede RAbbim hakkımızdan hayırlı olanı nasip etsin.

sankoz

Kayıtlı Kullanıcı
Herşey yolundadır inşallah,selametle...
Rabbime emanetsiniz.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahin affediçiliği olmazsaydi merhameti olmasaydi biz ne yapardik ??????????

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ne diyeceğimi inanın bilmiyorum böyle adamları Rabbim ıslah etsin bu mübarek Ramazan ayında Rabbim dualarınızı kabul eder inşaAllah kısa zamanda feraha çıkarsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun ayrıca bir arkadaşımda durumunuza çok üzüldü 1 Fatiha ve 3 İhlas okudu Rabbim kabul eder inşaAllah...

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ne diyeceğimi inanın bilmiyorum böyle adamları Rabbim ıslah etsin bu mübarek Ramazan ayında Rabbim dualarınızı kabul eder inşaAllah kısa zamanda feraha çıkarsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun ayrıca bir arkadaşımda durumunuza çok üzüldü 1 Fatiha ve 3 İhlas okudu Rabbim kabul eder inşaAllah...

ALLAH RAZI OLSUN inşallahhhhhhh şu an o kadar kötüyümki ne yazacağımı nasıl dua edeceğimi bile şaşırdım. Yalvarım ne olur şu an bu yazımı okuyan kardeşlerim benim için dua edermisiniz?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN inşallahhhhhhh şu an o kadar kötüyümki ne yazacağımı nasıl dua edeceğimi bile şaşırdım. Yalvarım ne olur şu an bu yazımı okuyan kardeşlerim benim için dua edermisiniz?

Allah c.c. yardımcın olsun kardeşim unutma Rabbim bizlere çekemeyeceğimiz yükü vermezmiş buda bizim sınavımız diyelim en hayırlı bir şekilde sabırla sınavımızın hakkını verelim kardeşim dualarımızdasın...:a45:

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
YUCE RABBIM bu guzel rahmeti bol ayda;size hayirli kapilar acsin,icinizdeki SIKINTINIZI insallah feraha cikartsin.esinizide islah etsin yaradanim.
ALLAH yar ve yardimciniz olsun INSAALLAH...

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
YUCE RABBIM bu guzel rahmeti bol ayda;size hayirli kapilar acsin,icinizdeki SIKINTINIZI insallah feraha cikartsin.esinizide islah etsin yaradanim.
ALLAH yar ve yardimciniz olsun INSAALLAH...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun

masmavi_44

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm..inanın ne diyeceğimi bilemiyorum:( Allah yardımcınız olsun,evinize huzur bereket versin..Rabbim eşinizi hidayete erdirsin inşallah..sakınn pes etmeyin..SABIR,ŞÜKÜR,DUA..çocuklarınız için güçlü olmak zorundasınız..inanıyorumki Rabbimin izniyle tüm sıkıntılarınız geçecek,herşey yoluna girecek inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun..dualarımdasınız..

masmavi_44

Kayıtlı Kullanıcı
Eşlerin,evliliklerin mutlu ve huzurlu olması için hergün CUMA SURESİ okunmalıymış..
Eşler arasındaki geçimsizlik ve uyuşmazlık olan hergün 286 tane YA RAUF okursa eşler arasındaki sevgi ve şevkat artarmış..

Yaptığım küçük bir araştırma sonucu..inşallah vesile olur..hayırlı geceler kardeşim..inşallah iyi haberlerinizi alırız..

1selvanur

Kayıtlı Kullanıcı
canım yüce rabbim yardımcın olsun sabırlar versin, ne diyeceğimi bilemiyorum çok çook üzüldüm... allah yavrularına sana sevdiklerine sağlık sıhhat versin. dualarını okumaya devam et rabbim ona açılan elleri hiçbir zaman geri çevirmez...

sabah ve akşam 7'şer kere aşağıdaki duayı oku kardeşim.

hasbiyallahü la ilahe illahu, aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt