Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sigarayı Neden Bırakmalıyım? (2 Kullanıcı)

ziya_izmit

Kayıtlı Kullanıcı
Sigara sizin için gerçekten kötüdür. Kansere, kalp krizlerine, artrit sorunlarına, bronşite, anfizeme, öksürüğe, nefes darlığına, kırışıklıklara ve erken yaşlanmaya neden olur.

Dişleri ve parmaları lekerken, gözleri rahatsız eder ve nefesinizin de kötü kokmasına neden olur.
Sigara içmek aynı zamanda çevrenizdekilere de çok zarar vermektedir.

Sigara, puro ve pipo içenlerin havaya verdikleri duman yüzünden pasif içiciler etkilenir. Sigara içenlerin etrafında kalınan süre fazla olursa, bu sizin kanser olmanıza veya kalp krizi geçirmenize sebebiyet verebilir.

Sigara dumanına maruz kalan çocuklarda özellikle çok fazla grip ve astım sorunları baş gösterebilir.

Sigaranın getireceği sorunlardan kurtulmak, uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak sigarayı bırakmanın vaktidir.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Vigor Içmeyin..

Vigor Içmeyin..

Sigara sizin için gerçekten kötüdür. Kansere, kalp krizlerine, artrit sorunlarına, bronşite, anfizeme, öksürüğe, nefes darlığına, kırışıklıklara ve erken yaşlanmaya neden olur.

Dişleri ve parmaları lekerken, gözleri rahatsız eder ve nefesinizin de kötü kokmasına neden olur.
Sigara içmek aynı zamanda çevrenizdekilere de çok zarar vermektedir.

Sigara, puro ve pipo içenlerin havaya verdikleri duman yüzünden pasif içiciler etkilenir. Sigara içenlerin etrafında kalınan süre fazla olursa, bu sizin kanser olmanıza veya kalp krizi geçirmenize sebebiyet verebilir.

Sigara dumanına maruz kalan çocuklarda özellikle çok fazla grip ve astım sorunları baş gösterebilir.

Sigaranın getireceği sorunlardan kurtulmak, uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak sigarayı bırakmanın vaktidir.
VİGOR İÇENLERE UYARI:
BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK YA KAZANCIN YARISI VERİLİYOR..
ANNEM VE BABAM BIRAKTI..

begench_t

Kayıtlı Kullanıcı
Yaklasik 14 sene ictim ...
hic birakamiyordum ..
sirf Allah rizasi icin birakmayi denedim , oldu...
Elhamdulillah 4 senedir icmiyorum ...
ya siz deniyemezmisiniz ...
thanks

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt