teşekkürler Allah razı olsun Valla içmeyen bilmez derlerya öyle oldu sanırım :] Çok zor bir şey olmasa gerek yaşım 21 çok denedim Ama denemekten zarar gelmez 5 dk içmezsm duramıyorum İnşallah kurtulcam Allahın izniyle Kendime Güveniyorum Mesela Şu An itibarıyla bir deneme daha yapmaya başladım :gulegule Rabbim bırakmak isteyen kardeşlerimize yardım etsin inşallah Allaha emanet olun ..[/SIZE][/FONT] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
bende 21 yasındayım ve en az 7-8 senedır ıcıorm ve gercekten ıcmeyen bılemez ama ben bı arkadsn yardımıyla bıramak uzereyım sıgrayı,,ona kızsamda arada bı sıgara ıcemedgım ıcın ama allah ondan razı olsun ki bana yardımcı oluyor ((( eger onu dınlemeye devam edersem tabiii )) bırakcam allahın ıznıyle inş.sızınde once allah sonra bı arkadsnz yardımcı olur
bende 21 yasındayım ve en az 7-8 senedır ıcıorm ve gercekten ıcmeyen bılemez ama ben bı arkadsn yardımıyla bıramak uzereyım sıgrayı,,ona kızsamda arada bı sıgara ıcemedgım ıcın ama allah ondan razı olsun ki bana yardımcı oluyor ((( eger onu dınlemeye devam edersem tabiii )) bırakcam allahın ıznıyle inş.sızınde once allah sonra bı arkadsnz yardımcı olur