Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sigara Içenlerden Misiniz??? (2 Kullanıcı)

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM....
Sizlerle bir konu paylaşmak istedim... lütfen aşağıdaki web adresine girin...

Sigara Nedir? (1)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYNA VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM BEN İÇENLERDEN DEĞİLİM ALLAH İÇENLEREDE BIRAKTIRMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık güzel olmuş. ben içenlerden değilim çok şükür. A.E.O.

evrim84

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha şükürler Olsun Ki Sigara Içen Biri Değilim Zaten Sigaranin Benim Için Içkiden Farki Yok Diye Düşünüyorum Sonuçta Zarari çoooook

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
sigaramı oda nee:D

sigaramı oda nee:D

Biz 5 Nufusuz Annem45 Babam45 Ablam 23 Ben21 Erkek Kardeşimde18 Yaşinda Ama Evimizde Hiç Kimse Sigara Içmedi şimdiye Kadar Içmioruz Gelip Içenede Sinir Oluyoruzz:):):)

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum.Emeğine sağlık.Faydalı bir paylşama Allah razı olsun.Maalesef sigara kullanıyorum.Kısa sürede bırakırım inşallah.

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
hay ALLAH islah etsin.

o çocuğun yanındaki yaşlı başlı adamın aklı kesmiyormu..!

mevlam yar ve yardımcımız olsun.

selam ve saygılarımla.

burcu_sever

Kayıtlı Kullanıcı
bende sigara içenlerdenim.ama tiryaki gibi değil.mesala gün içersinde ilk sigarımı 3 4 kadar hiç içmiyorum.günde en fazla 4 sigara ama bu da kötü bişey tabi..

burcu_sever

Kayıtlı Kullanıcı
bende sigara içenlerdenim.ama tiryaki gibi değil.mesala gün içersinde ilk sigarımı 3 4 kadar hiç içmiyorum.günde en fazla 4 sigara ama bu da kötü bişey tabi..

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür benim evimdede içen yok gelen misafirlerede yasak

arzuersan

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha çok şükür ben 5 sene önce kurtuldum sigaradan. İçen arkadaşlara bir an önce bırakmalarını tavsiye ederim hem sağlık açısından hem maddi açıdan müthüş rahatlıyorsunuz. Ama biraz kilo alıyorsunuz :K

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah razı olsun Paylaşımınız için... Çok aydınlatıcı oldu

Bırakmak istiyorum artık :A :K ama nasıllll

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (cc.) razi olsun.InsaAllah bu sigara ya kendini bagimli hisseden birakmakta zorluk çeken kardeslerimizi de kurtarir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam...

aleyküm selam...

selamun aleyküm Allah razı olsun Paylaşımınız için... Çok aydınlatıcı oldu

Bırakmak istiyorum artık ama nasıllll........... alıntı... (GECEKONDU)

gerçektende bırakmak istiyorsanız öncelikle doktora gitmelisiniz. ama gerçektende istiyorsanız... zaten geriside kendiliğinden gelir.. en başta kibrit. çakmak, sigara paketleri ve sigara görmemeye özen göstereceksiniz... zaten aşırı dercede içmiyorsanız bu sorun halloldu demektir...... İNŞALLAH ALLAH BIRAKTIRMAYI NASİB EYLETTİRSİN BÜTÜN HERKESE... :evet

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
gerçektende bırakmak istiyorsanız öncelikle doktora gitmelisiniz. ama gerçektende istiyorsanız... zaten geriside kendiliğinden gelir.. en başta kibrit. çakmak, sigara paketleri ve sigara görmemeye özen göstereceksiniz... zaten aşırı dercede içmiyorsanız bu sorun halloldu demektir...... İNŞALLAH ALLAH BIRAKTIRMAYI NASİB EYLETTİRSİN BÜTÜN HERKESE... :evet

teşekkürler Allah razı olsun Valla içmeyen bilmez derlerya öyle oldu sanırım :] Çok zor bir şey olmasa gerek yaşım 21 çok denedim Ama denemekten zarar gelmez 5 dk içmezsm duramıyorum :) İnşallah kurtulcam Allahın izniyle Kendime Güveniyorum Mesela Şu An itibarıyla bir deneme daha yapmaya başladım :gulegule Rabbim bırakmak isteyen kardeşlerimize yardım etsin inşallah Allaha emanet olun ..

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

teşekkürler Allah razı olsun Valla içmeyen bilmez derlerya öyle oldu sanırım Çok zor bir şey olmasa gerek yaşım 21 çok denedim Ama denemekten zarar gelmez 5 dk içmezsm duramıyorum İnşallah kurtulcam Allahın izniyle Kendime Güveniyorum Mesela Şu An itibarıyla bir deneme daha yapmaya başladım Rabbim bırakmak isteyen kardeşlerimize yardım etsin inşallah Allaha emanet olun .. .........gecekondu.....

ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BIRAKIRSINIZ........ SELAMETLE...:
H

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
"]bütün cevaplayanlardan allah razı olsun......]

kinacioglu

Kayıtlı Kullanıcı
Utanarak Demeliymki Ben Tam Anlamiyla Aktif Bi Kulaniciyim Sizdende Dua Taleb Ediyorum Birakmam Için Allahu Tealya Yalvariyorum Szde Bana Dualarinizla Desetek Verirseniz Sevinirim

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ıma hamd olsun içmiyorum..kokusundan nefret edıyorum...Allah'ım içen kardeşlerımızınde yardımcısı olsun.. tez zamanda bırakmalarını nasıp etsın inşaAllah
selametle..

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Amin İnşallah Tuba abla...!!!

Utanarak Demeliymki Ben Tam Anlamiyla Aktif Bi Kulaniciyim Sizdende Dua Taleb Ediyorum Birakmam Için Allahu Tealya Yalvariyorum Szde Bana Dualarinizla Desetek Verirseniz Sevinirim...[/COLOR](kinacioğlu)

İNŞALLAH BIRAKIRSINIZ... DUAMIZI İNŞALLAH EKSİK ETMEYİZ... SELAMETLEE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt