Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeytanın Namazdaki Vesvesesi.... (1 Kullanıcı)

mehmeterkoca

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytan (Aleyhi´l-Lâ´ne) diyor:

Kul namaz kilmak isteyince, ona vesvese veririm. Henüz vakit var, mesgulsün, isini bitir, sonra kilarsin, derim
Namazini geciktiremezsem, insan seytanlarindan birini yollarim ve namazini geciktiririm

Onu da yapamazsam, o kula namazda musallat olurum. - Saga bak, sola bak, - derim, bakinca da yüzünü oksar, alnindan öperim. Sonra da „namazin bozuldu" diye vesvese verir namazdan cikaririm
Saga sola baktiramazsam, yalniz basina namaz kildiginda yanina giderim. Cabuk kilmasini emrederim. Horozun yem yedigi gibi cabukca kildiririm

Bunu da yaptiramazsam, cemaâtle namaz kilarken, basina bir gem takarimm vebasini imamdan önce secde ve rükûya götürürüm ve namazini bozarim. Allah ise böylelerini kiyâmette esek basli olarak hasreder, diyor

Bunu da yaptiramazsam, namazda parmaklarini cikirdatmasini emrederim. Böylece beni tesbih eder
Miskinlere, zavallilara giderim, namazi birakmalarini emrederim. -Namaz size göre degil, siz rizkiniza bakin, isinizde calisin derim
Hastalara giderim, hastaya zorluk yoktur, iyi olunca kilarsin derim. Hattâ, hastayi isyân ettirir, küfre bile sokarim.

Cümlemizi Cenab-ı Mevlam Şeytan'ın engellemelerinden korusun.

Unutulmamalı ki Eyüb Sultan bile çok amansız bir hastalığa sahip olmasına rağmen, hiç aksatmadan namazını kılardı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) gelmiş ve geçmiş bütün günahları bağışlandığı halde bazı geceler sabahlara kadar, ayakları şişene kadar namazını kılardı. Biz inananlarda çok çok önemli bir durum olmadığı taktirde namazlarımızı aksatmayalım. Rabbimiz bizim kıldığımız namazların hiç birine muhtaç değil, biz Allah Rızası için, cennet ehli olabilmek için, kısacası kendimizi kurtarabilmek için namazlarımızı kılalım.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Şeytanın Namazdaki Vesvesesi....

SAOL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAH'IM İNSANLARIN ŞERRİNDEN , ŞEYTANIN VESVESESİNDEN SANA SIĞINIRIM..
DOĞRU YOLDAN AYIRMA BİZLERİ YA RABBİMM

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN MEHMET BEY.

Unutulmamalı ki Eyüb Sultan bile çok amansız bir hastalığa sahip olmasına rağmen, hiç aksatmadan namazını kılardı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) gelmiş ve geçmiş bütün günahları bağışlandığı halde bazı geceler sabahlara kadar, ayakları şişene kadar namazını kılardı. Biz inananlarda çok çok önemli bir durum olmadığı taktirde namazlarımızı aksatmayalım. Rabbimiz bizim kıldığımız namazların hiç birine muhtaç değil, biz Allah Rızası için, cennet ehli olabilmek için, kısacası kendimizi kurtarabilmek için namazlarımızı kılalım.

ÇOK GÜZEL İFEDE ETMİŞSİNİZ EMEGİNİZE SAGLIK.RABBİM ŞEYTANIN ŞERRİNDEN SANA SIGINIRIZ.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH IMANDAN KURANDAN NAMAZDAN AYIRMASIN AMIN!

medina

Kayıtlı Kullanıcı

Zaten insanlr bende dahil namazlarımı doğru düzgün kılmış olsa idik daha başka oluruz diye düşünüyorum gayret ediyorum Rabbimin istediği gibi kılmaya, özellikle sabah namazına uyanırken şeytan sana yenilmicem diye içimden geçiriyorum vede elhamdülillah yenilmiyorum,Rabbim ibadetlerimizdeki eksiklikleri gidersin katında kabul ve makbul eylesin Allaha emanet olun...B)

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten çok güzel abicim allah razı olsun ellerine sağlıkB)B)B)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENDE BAZI NAMAZ VAKİTLERİMDE ÖZELLİKLE YATSI NAMAZIMDA DAHA VAKTİ WAR ŞUNUDA YAPAYIM ÖLE KILARIM DİYORUM AMA SONRA ANLADIMKİ BUNU BÖLE DÜŞÜNDÜREN ŞEYTANIN VESVESİ ŞİMDİ HEMEN EZAN OKUNUNCA KILIYORUM NAMAZIMI RABBİM BİZLERİ ŞEYTANIN VESVESİNDEN KORUSUN

@hazal@

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun emeği geçen herkeze, evet şeytanın bizi namazda hiç rahat vermeyeceğini biliyordum.ama kaza namazlarımı kılarken hızlı kılıyorum bunu öğrendikten sonra daha sakin kılacam.ALLAH razı olsun bu yazandan.s.a

mehmeterkoca

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce Allah buyuruyor ki:"De ki: "Şeytanın kime indiğini size haber verelim mi Onlar günahkar iftiracıların hepsine iner. Bunlar şeytanlara kulak verirler. Onların çoğu yalancıdır.” (Şuara: 221)

buket

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm.paylaşımınız için allah arzı olsun.allahım bizi tüm imandan saptırıcı şeylerden koru inşaallah.Amin.selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt