Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞEYTANIN ARKADAŞLIĞI (1 Kullanıcı)

esved

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SALAT VE SELAM ÜZERİNİZE OLSUN

RE: SALAT VE SELAM ÜZERİNİZE OLSUN

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL VE İBRETLİ BİR HİKAYE.ALLAH TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN VE VESVESESİNDEN KORUSUN B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: ŞEYTANIN ARKADAŞLIĞI

esved yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL VE İBRETLİ BİR HİKAYE.ALLAH TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN VE VESVESESİNDEN KORUSUN B)B)B)

ecmain inşallah.. rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim.duanıza amin. selametle kalın.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi paylaşımmış kardeşim ya...arşivden buldum çıkardım...
RABBİM herkesi şeytanden uzak tutsun...
selam ve dua ile...
RAHMANA emanetsin kardeşim..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canım yazı çok güzel hakikatende bi oturup düşünmek lazım şeytanla olan bağlantımızı....Cevat akşit bi sohbetinde vesvese imandandır demişti...Demekki vesveseye kapıldığımızda üzülmeyip tam tersine inatla ibadetimizi yapmamız gerekiyor..selametle kardeşim.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
çok güzel bi paylaşımmış kardeşim ya...arşivden buldum çıkardım...
RABBİM herkesi şeytanden uzak tutsun...
selam ve dua ile...
RAHMANA emanetsin kardeşim..

Allah c.c razı olsun Zeynep kardeşim.. Evet, uzun zaman önce açmıştım bu konuyu:).. Teşekkür ederim güzel kardeşim..Güzel dualarınıza amin inşallah.. Selam ve dua ile Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli geceler dilerim.

nursümeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Etmez Inş Mevlaya şükür Namazimi Kiliyorum:):):)

şairağlıyordu

Kayıtlı Kullanıcı
bir kez daha bizi düşünmeye çağırdığın için teşekkürler.ALLAH razı olsun.selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a canım yazı çok güzel hakikatende bi oturup düşünmek lazım şeytanla olan bağlantımızı....Cevat akşit bi sohbetinde vesvese imandandır demişti...Demekki vesveseye kapıldığımızda üzülmeyip tam tersine inatla ibadetimizi yapmamız gerekiyor..selametle kardeşim.

Ve aleyküm Selam can ablacım.
Evet Cevat Akşit Hoca doğru söylüyor.. Kıssada da geçtiği üzere, onun yoldan çıkarmak istediği kişiler, hidayet yolunun yolcularıdır.. Dalalet yolunda olanlar onun çıkarlarına zaten hizmet etmektedirler :)... Haklısınız ablacım..Her şerde bir hayır vardır..Bu da ibadetlerimiz ve salih ameller konusunda bizi teşvik etmeli her daim.. Rahman c.c razı olsun ablacım..Selam ve baki dualar ile Rahman c.c'ye emanetimsiniz inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

normal_mor-cicek.jpg

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Eski zamanlarda arabistanda bir yolcu (Müslüman) tek başına çölde seyahat ediyormuş.Şeytan bu adamı kandırmak için insan kılığına girer ve adamın karşısına çıkar.
Şeytan
-Meraba arkadaş! görüyorum ki tek başına yolculuk ediyorsun istersen sana yolculuğun boyunca arkadaşlık ederim.Benim de yolum senin gittiğin yeredir.der
Adam çok sevinir
-Tabi, der hemen kabul eder.İnsan kılığındaki Şeytanın arkadaşlığıyla giderken öğlen olur.İkindi olur, Akşam olur sonunda gece olur.Şeytan ben senle arkadaşlık etmek istemiyorum der.
Adam
-Ne oldu bir kusurum mu oldu ki ben sana ne yaptım da arkadaşlık etmezsin bana? der.
Şeytan cevap verir:
-daha ne olacak ki ben sabahtan beri takip ediyorum sen hiçbir vakitte namaz kılmadın.Oysa ki ben insan kılığında şeytanım seni kandırmak için senle arkadaşlık ediyordum.Baktım ki kandırmama gerek yok.Ben ALLAHa bir kere secde etmedim isyan ettim ALLAH beni sonsuza dek lanetledi. Sen ise beş vaktin hiçbirinde ALLAHa secde etmedin yani günde beş kere ALLAHa secde etmeyerek karşı geliyorsun.Ben senin yanında bir kez daha lanetlenirim diye ALLAHtan korkarım seninle arkadaşlık etmekten vazgeçiyorum.Senin durumun benden de kötü.

Görüyorsunuz ki namaz kılmayanla şeytan bile arkadaşlık etmiyo_Ondan kaçıyo.Şeytan imanlı insanlarla çok uğraşır onları ölünceye kadar kandırmaya çalışır.İmansız kimselerle uğraşmaya çalışmaz zaten acıncak durumdalar diye düşünür.LÜTFEN DÜŞÜNELİM
ŞEYTAN BİZLE ARKADAŞLIK EDERMİ ?

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kıymetli kardeşimiz,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

deleterx2.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt