Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞEYTANIN ARKADAŞLIĞI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Eski zamanlarda arabistanda bir yolcu (Müslüman) tek başına çölde seyahat ediyormuş.Şeytan bu adamı kandırmak için insan kılığına girer ve adamın karşısına çıkar.
Şeytan
-Meraba arkadaş! görüyorum ki tek başına yolculuk ediyorsun istersen sana yolculuğun boyunca arkadaşlık ederim.Benim de yolum senin gittiğin yeredir.der
Adam çok sevinir
-Tabi, der hemen kabul eder.İnsan kılığındaki Şeytanın arkadaşlığıyla giderken öğlen olur.İkindi olur, Akşam olur sonunda gece olur.Şeytan ben senle arkadaşlık etmek istemiyorum der.
Adam
-Ne oldu bir kusurum mu oldu ki ben sana ne yaptım da arkadaşlık etmezsin bana? der.
Şeytan cevap verir:
-daha ne olacak ki ben sabahtan beri takip ediyorum sen hiçbir vakitte namaz kılmadın.Oysa ki ben insan kılığında şeytanım seni kandırmak için senle arkadaşlık ediyordum.Baktım ki kandırmama gerek yok.Ben ALLAHa bir kere secde etmedim isyan ettim ALLAH beni sonsuza dek lanetledi. Sen ise beş vaktin hiçbirinde ALLAHa secde etmedin yani günde beş kere ALLAHa secde etmeyerek karşı geliyorsun.Ben senin yanında bir kez daha lanetlenirim diye ALLAHtan korkarım seninle arkadaşlık etmekten vazgeçiyorum.Senin durumun benden de kötü.

Görüyorsunuz ki namaz kılmayanla şeytan bile arkadaşlık etmiyo_Ondan kaçıyo.Şeytan imanlı insanlarla çok uğraşır onları ölünceye kadar kandırmaya çalışır.İmansız kimselerle uğraşmaya çalışmaz zaten acıncak durumdalar diye düşünür.LÜTFEN DÜŞÜNELİM
ŞEYTAN BİZLE ARKADAŞLIK EDERMİ ?

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ŞEYTANIN ARKADAŞLIĞI

ALLAH KORUSUN ALAHIM KENDİ NEFSİMİN VE ŞEYTANIN ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIM

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CÜMLEMİZİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORUSUN..HER DAİM BİZLERDEN UZAK EYLESİN.. AMİN...B)B)B)B)

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Yazdığınız hikaye gerçekten güzel ve ibretlik ...

Burda bizlerle paylaştığınız için Allah razı olsun ...

Selamlar !

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM;
ADAMIN BİRİ YOLDAN GEÇERKEN CAMİ ÖNÜNDE BEKLEYEN BİRİNİ GÖRMÜŞ VE;
-SEN KİMSİN VE NE BEKLERSİN?
-BEN ŞEYTANIM İNSAN KILIĞINA GİRDİM CEMAATİN ÇIKMASINI BEKLERİM
-NEDEN?
-BU ELİMDEKİ TOPUZU ONLARIN KAFASINA VURARIM,ONLARDA BENİM İSTEDİĞİM YÖNE GİDERLER
-BANA NEDEN VURMADIN?
-SEN ZATEN BENDENSİN ÇÜNKÜ NAMAZ KILMIYORSUN!!!!

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

cakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM;
ADAMIN BİRİ YOLDAN GEÇERKEN CAMİ ÖNÜNDE BEKLEYEN BİRİNİ GÖRMÜŞ VE;
-SEN KİMSİN VE NE BEKLERSİN?
-BEN ŞEYTANIM İNSAN KILIĞINA GİRDİM CEMAATİN ÇIKMASINI BEKLERİM
-NEDEN?
-BU ELİMDEKİ TOPUZU ONLARIN KAFASINA VURARIM,ONLARDA BENİM İSTEDİĞİM YÖNE GİDERLER
-BANA NEDEN VURMADIN?
-SEN ZATEN BENDENSİN ÇÜNKÜ NAMAZ KILMIYORSUN!!!!

ve aleyküm selam kardeşim.. Allah razı olsun bu paylaşım için.. ibretlik gerçekten.. selametle inş.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm canım kardeşim Rahman razı olsun Kur anı Kerimde iblis Rabbime şöyle diyor : Kıyamet gününe kadar bana müsade ver ben insanların sağından solundan önlerinde arkalarından yaklaşıp ayaklarını kaydırmam için . Rabbim de buna karşılık sana müsade veriyorum kıyamete kadar. Sana uyacak olan kullarımı seninle beraber cehennem ehlinden olacak şeytanın yaklaşmaması için besmele çekmeyi unutmamalıyız Rabbim şeytanın arkadaşlığından bizleri korusun selam ve dua ile...B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm canım kardeşim Rahman razı olsun Kur anı Kerimde iblis Rabbime şöyle diyor : Kıyamet gününe kadar bana müsade ver ben insanların sağından solundan önlerinde arkalarından yaklaşıp ayaklarını kaydırmam için . Rabbim de buna karşılık sana müsade veriyorum kıyamete kadar. Sana uyacak olan kullarımı seninle beraber cehennem ehlinden olacak şeytanın yaklaşmaması için besmele çekmeyi unutmamalıyız Rabbim şeytanın arkadaşlığından bizleri korusun selam ve dua ile...B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim.. evet yazdığınız ayette de şeytanın bize ezelden ebede kadar düşmanlık edeceğine ant içmesi ve de nefsimizi sürekli bize karşı kışkırtması, bizi ibadetlerden alıkoyması şunu gösteriyor ki şeytan gerçekten mümin olan kullara yaklaşıyor.. günah denizinde yüzenler ise onu zaten memnun ediyorlar.. rabbim bizleri şeytanın şerrinden korusun inşallah kardeşim. duanıza amin. Allah razı olsun. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)

volide

Kayıtlı Kullanıcı

EVVALA BU GÜZEL SOHBETİNİZDEN DOLAYI KARDEŞİM SİZİ CANDAN VE YÜREKTEN KUTLUYORUM ZATEN SİZİN SOHBETLERİNİZDE AYRICALIK BUNU BİLİNİZ BU SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİZ SİZİN YAZILARINIZDAN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİ BU VESİLE İLE BUNDAN DOLAYI SİZİ KUTLUYORUM ...BU GÖREVİNİZİ CİDDİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİNİZİ BİLİYOR SİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM...SELAMETLE KALIN

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_inci87 yazdı:
ALLAH CÜMLEMİZİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORUSUN..HER DAİM BİZLERDEN UZAK EYLESİN.. AMİN...B)B)B)B)

s.a.

amin amin amin

Kaan Erdem

Yönetici

Ben ALLAHa bir kere secde etmedim isyan ettim ALLAH beni sonsuza dek lanetledi. Sen ise beş vaktin hiçbirinde ALLAHa secde etmedin yani günde beş kere ALLAHa secde etmeyerek karşı geliyorsun.Ben senin yanında bir kez daha lanetlenirim diye ALLAHtan korkarım seninle arkadaşlık etmekten vazgeçiyorum.Senin durumun benden de kötü.

RABBİM BİZLERİ BU HAL VE DURUMLARDAN MUHAFAZA ETSİN.BİZLERİ BİRBİRLERİNE ŞEYTANLIK YAPAN KULLARDAN DA MUHAFAZA BUYURSUN.SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ÇOK ETKLİLEYİCİ BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SELAMETLE.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum...

Rahman razı olsun emeginize saglık güzel bir kıssa idi seytana hiçbir zamam uymamak duası ile selametle...

asil20

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.DERS ALINMASI GEREKEN BİR PAYLAŞIM.ALLAH(C.C) RAZI OLSUN.RABBİM İMANDAN VE NAMAZDAN AYIRMASIN İNŞALLAH...A.E.O...B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt