Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şeytani yenmek çokta zor değil.... (1 Kullanıcı)

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar,
25 yaşindayim fakat bu yaşima kadar içim sadece 5 aydir huzurlu ve rahat. çünkü 5 aydir namaz kiliyorum . Dinimle ilgili kitaplar okuyorum. Tam unutmakta olduğum kutsal kitabimiz kuran-i kerim’i okuyorum.bulunduğum ruh dünyasini anlatamam ancak yaşanir. Inşallah bu hidayeti rabbim daim kilar ve herkese nasip eder. çok günahkarim allah(c.c.) affetsin cümlemizi. Isyan ettiğim günlerime aciyorum. şimdi herşeye şükrediyorum. Mutsuz olduğumda rabbinin huzuruna geçiyorum ancak orasi gerçek huzuru veriyor bana. Mutsuz huzursuz olan tüm arkadaşlarimi namaza davet ediyorum. Gafletten uyanin ellerimizi kaldiralim semaya. Birakalim bu gelip geçici dünyanin göz boyayan zevklerini ihtişamlarini cenneti kazanmaya çalişalim geç olmadan. Imani yakalamak için ben 5 aydir dualar ediyorum çok ağladim allahim banada hidayet ver diye.kabul oldu.şükürler olsun.ve şu çok yanliş bence içinden gelerek yapmalisin sözü.şeytan hep bizim yakamizda ilk önce bende üşeniyordum namaz kilmaya.kuran okumaya .ama biliyordumki benim hatam değildi şeytanin hileleriydi bunlar.hiç vazgeçmedim.sabrettim.çok vesveselerle uğraştim halada uğraşiyorum.ama izin vermemeliyiz şeytana.biz yapamayiz demeyelim biryerden başlayalim arkadaşlar.allah c.c.’nin iplerine simsiki sarilmaliyiz.
Inşallah sikmadim sizleri.ama gerçekten içimden gelenleri yazdim.o kadar gaflet içinde olan insan varki artik üzülerek bakiyorum etrafima.rabbim cümlemize hidayet versin.amin.
Selam ve dua ile………

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
aminnn. rabbim herkeze engin rahmetiyle hidayet nasip etsin inş. gönül huzurunu O'nda bulmayı nasip etsin...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
özlemcim senin adına cok sevindim rabbim huzurundan hiç bir zaman ayırmaz inşallah RABBİM size hayır kapıları acsın aşkıyla muhabbetıyle kalbinizi doldursun inşallah.dualarınızı beklıyorum.

cengiz55

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş hayırlı olsun ALLAH(c.c) nurunu artırsın inş. bizide dua'nda anarsan seviniriz.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
evet özlem kardeşim seni çok iyi anliyorum bende ayni şeylerle karşilaştim vede....
Bende namaza başladim, kapandim allahima çok şükür...
Bende huzur buldum şu yalan dünyada...
Acilara, üzüntülere, sikintilara gögüs germesini ögrendim böylece...
şimdi çok şükür iyiyim....
Benmde bir zamanlar iki yolum vardi birisi intar etmek kurtulmakti, digeride böyle bir huzurduki...
çok şükür rabbim huzuruna kabul etti şimdi daha iyiyim, vede o büyük hayati yapmadim intihar gibi...
Neyse rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
Selam ve dua ile...
Allaha emanet ol güzel kardeşim..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim senin adına cok sevindim
senden bir ricam olacak bu yazını islamda kadının önemi ve yeri var orda bir arkadaşımız yardım edin diye başlık acmış orayada kopyalarmısın ona cok yardımcı olacak selam ve dua ile hayırlı gunler

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH HİDAYETİNİ DAİM EYLESİN.RABBİNİ BULAN NEYİ KAYBEDER Kİ.ALLAH İSLAMİYETİ YAŞAYIP YAŞATANLARDAN EYLESİN.YOLUNU RESULULLAH EFENDİMİZİN YOLU EYLESİN SELAM VE DUA iLE

selin

Kayıtlı Kullanıcı
Slm arkadaşlar bende hidayete erdim derken elimden uçup gitti namazımı hiç üşenmeden kılardım inanın ezandan önce abdest alır beklerdim seherde kuran okurdum kapanmıştım sonra açılmak zorunda kaldım o tüm huzurum kayboldu açılınca şimdi bir türlü o günlerime dönemiyorum tüm tılsım kapanmakmış yakalayamadım

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar bende hidayete erdim derken elimden uçup gitti namazımı hiç üşenmeden kılardım inanın ezandan önce abdest alır beklerdim seherde kuran okurdum kapanmıştım sonra açılmak zorunda kaldım o tüm huzurum kayboldu açılınca şimdi bir türlü o günlerime dönemiyorum tüm tılsım kapanmakmış yakalayamadım

aleyküm selam kardeşim senin adına çok üzüldüm.rabbim cümlemize hidayet versin inşallah. Imanının peşinde koş koyverme kendini hemen sana şeytan vesvese veriyor onu galip getirme namazına devam et kardeşim..

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..

Çok fazla şeytan ön planda tutulmasına rağmen, daha tehlikeli olan NEFS hiç konuşulmuyor nedense..

Örnek olarak, Ramazanda şeytanın zincirlendiğini biliriz. Ama bizi oruç tutmaktan alıkoyan şeytan mıdır nefs midir ? Bir euzü çekmek şeytanı uzaklaştırır.. Ama nefsi uzaklaştırır mı ? Hayır..

Geçmiş büyük evliyamız şeytanla değil hep nefsiyle mücadele etmiştir. En büyük düşman nefsimizdir bizim aslında..

Şeytan bizi bu halde muhatap bile almıyor. Ne zamanki Allah yolunda ilerleriz aşamalar kaydederiz işte o zaman devreye girer o iğrenç ...

Önerim www serefcakmak com isimli sitede yazılı dersi günlük okumandır. Bir hafta 10 gün gibi kısa zaman içerisinde özlediğiniz o manevi güzellikleri yakalarken maddi sorunlarınızda çözülecektir.

Sizlere Allah'ın izniyle garanti ediyorum. Deneyipte hiçbirşey olmadı diyen gesin yüzüme tükürsün..

Allah yardımcımız olsun

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
özlem kardeşim senin adına bende çook sevindim allah huzurunu daim etsin mahşer günü iyilerin bulunduğu saflarda bulunmanı nasip etsin inşallah ...unutmayalım allahın rahmeti sonsuzdur pişman olanları asla çevirmez...
şeytanın vesveselerinden uzak allaha yakın ol kardeşim...

kadriye26

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim duvalarını kabul etsin inşallah

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
amin teyzem cümlemizim allaha emanet ol:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt