Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şeytana Mektup (1 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abiciğim emeğinize sağlık rabbim ders aldırmayı nasip etsin şeytanın fitnesine düşmeyelim inşallah dularınızda yer alma duası ile yaradana emanetsin

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytana Açık Mektup Ey Şeytan!

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana bu mektubumu, kabirden yazıyorum;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve kendime ilk defa, bu kadar kızıyorum.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Nasıl oldu da beni, kendine inandırdın ?[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Benim gibi çok zeki, bir insanı kandırdın !.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bir zamanlar önüme, ne servetler sermiştin;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]''Sana ölüm yok'' diye, güvenceler vermiştin.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani sonsuza kadar, sürecekti saltanat ?[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hani bana her zaman, olacaktın kol kanat ?[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ey şeytan !. O yıllarda, ne çok severdim seni;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sırtımı hep sıvazlar, hep şımartırdın beni.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İki duble atınca, hayale daldırırdın,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ahlâki yasakları, ortadan kaldırırdın.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Akşamları çalarken, hüzzam faslı derinden,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bana hep gülümserdin, şarap kadehlerinden.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bazen şuh bir kadının, bedenine girerdin;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]En gözde, en pahalı, parfümleri sürerdin...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]O cömert gerdanına, mücevherler takardın;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sonra bir çift göz olur, ihtirasla bakardın.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Gönül antenlerimiz, mesajları alırdı,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bundan sonrası artık, iç güdüye kalırdı..[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Namustan dem vuranı, dosyalarda fişlerdin;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İrticâ kompleksini, beyinlere işlerdin.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hep gırgıra alırdık, cehennemde yanmayı;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hoşgörü denizinde, boğardık utanmayı...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Düşünen bir insanı, görünce irkilirdik;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Beyinleri sadece, bir sakatat bilirdik.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne güzeldi o günler, ne bulursak yiyorduk;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hayvanlar gibi mutlu, yaşayıp gidiyorduk...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Biliyorum.. şu anda, hâlime gülüyorsun;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Artık beni hiçbir şey, kurtarmaz.. Biliyorsun.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Biraz sonra gelecek, sorgu için melekler;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Yanımda ne bir kuruş, ne bir senet, ne çekler.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kendi derdine düşmüş, mezarlık sakinleri.[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Baktım.. Karmakarışık, meşrepleri, dinleri.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimisinin totemi, sallanıyor boynunda,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimisinin dövmesi, kalçasında, koynunda.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Buraya gelir gelmez, etrafımı sardılar;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bilir misin ey şeytan ! Hepsi seni sordular.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimi genç, kimi yaşlı, kimi miskin bir dede;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hepsi de benim gibi, olmuşlar şeytanzede...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimisini kumarla, düşürmüşsün ağına;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İncirleri dikmişsin, kırk yıllık ocağına.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimi, senin yüzünden, aldatmış kocasını,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Süslemişsin gözünde, o kayak hocasını...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimisine en sinsi, tuzakları kurmuşsun;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Esrarla, eroinle, kokainle vurmuşsun.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimisinin girmişsin, vesveseyle kanına,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]O da gidip kastetmiş, karısının canına...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimisini makamla, rütbeyle kandırmışsın;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bir ilâh olduğuna, onu inandırmışsın.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kimi hukuk cambazı, sola kaymış kantarı;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hâlâ beyin sanıyor, başındaki mantarı...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kur'ân diye bir kitap, duymuştum yaşıyorken;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ciddiye almamıştım, peşinden koşuyorken.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Meğerse o kitapta, adın çok geçiyormuş,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]''İnsana hüsran!'' diye, şeytan and içiyormuş...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Eğer bir fırsat daha, verseydi Allah bana;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hep seni anlatırdım, altı milyar insana.[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Gerçi bütün insanlar, seni ismen tanıyor,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ama gaflete bak ki; cismini yok sanıyor...[/FONT]

[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ey şeytan ! Vakit geldi, ben artık gitmeliyim,[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana yenik düşmüşüm.. Îtiraf etmeliyim ...[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hiç korkma.. Bu insanlar, böyle gâfil oldukça;[/FONT]
[FONT=Arial,Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ALINTIDIR[/FONT]

SELAMÜN ALEYKÜM
EMEĞİNE SAĞLIK, PAYLAŞIMIN İÇİN "ALLAH" RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE

şakirt25

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

selamun aleykum

çok Güzel Omuş Elinize Dilinize Sağlik :G Rabbim Bizi Kandirilamayanlardan Eylesin Allaha Emanet Olun :)selamaetle

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm
faydalı bir çalışma olmuş emeginize yüreginize saglık ,
rabbim hepimizi şeytanın aldatmalarından hilelerinden tuzaklarından şerrinden korusunn inşallah
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım allah razı olsun hayırlı sabahlar

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim. beynimde şimşek gibi çakan bir hatırlatma oldu. ALLAH sizlerden razı olsun. Ben bu siteyi bunun için seviyorum. Sizlerle olduğum her an Kalbim ALLAH ile oluyor. Sizden ayrılıncada buna devam ediyorum RABBİMin izni ile.

ALLAHım bizleri rahmetinle yaşat. Şeytana uymaktan ve onun dediklerine kanmaktan bizleri koru. Ki o bizim APAÇIK bir düşmanımızdır.

selam ve dua ile...

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
essalamu aleykum ALLAH RAZI OLSUN kardeşim emeğinize sağlık

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm..yine çok güzel bir konu paylaşmışsınız ...Rabbim sevabını fazlasıyla yazsın inşaAllah...Mevlam şeytanın şerrinden, nefısın hilelerinden cümlemizi korusun inşaAlllah...Rabbim sizden de her daim Razı olsun...Allah dualarınızı yüce dergahında kabul etsin...selam ve dua ile Hayırlı günler dilerim Rabbim'e emanet olun...

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
Selamünaleyküm kardeşim. beynimde şimşek gibi çakan bir hatırlatma oldu. ALLAH sizlerden razı olsun. Ben bu siteyi bunun için seviyorum. Sizlerle olduğum her an Kalbim ALLAH ile oluyor. Sizden ayrılıncada buna devam ediyorum RABBİMin izni ile.

ALLAHım bizleri rahmetinle yaşat. Şeytana uymaktan ve onun dediklerine kanmaktan bizleri koru. Ki o bizim APAÇIK bir düşmanımızdır.

selam ve dua ile...
A.S.ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.ALLAH CÜMLEMİZİ ADINI ANMAKTAN GAFİL KILMASIN İNŞALLAH.YÜREKLERİMİZİ ALLAH AŞKIYLA.KORKUSUYLA.DOLDURSUN.KALBİ KARARAN DEĞİL KALBİ AYDINLIK KULLARINDAN EYLESİN SELAM VE DUA İLE

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
Esselamü Aleyküm..yine çok güzel bir konu paylaşmışsınız ...Rabbim sevabını fazlasıyla yazsın inşaAllah...Mevlam şeytanın şerrinden, nefısın hilelerinden cümlemizi korusun inşaAlllah...Rabbim sizden de her daim Razı olsun...Allah dualarınızı yüce dergahında kabul etsin...selam ve dua ile Hayırlı günler dilerim Rabbim'e emanet olun...
ALEYKUM SELAM.AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM.CÜMLEMİZİ.BİR ŞEYLER PAYLAŞILDIKÇA ANLAM MANA KAZANIYOR.ALLAH İÇİN OLAN TÜM GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE SELAM VE DUA İLE KALIN

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. HAYIRLI AKŞAMLAR...
GERÇEKTEN DOĞRULAR BUNLAR İNSAN FARK ETMEDEN ŞEYTANIN ESİRİ OLUYOR, ASLINDA İNSANDA NEFİS VAR Bİ ONA HAKİM OLMAYI BİLSEK, ZOR AMA RABBİMİN İSTEĞİ BU DEĞİLMİ...
BİZLERİNDE ZOR OLANI BAŞARMAMIZ TABİKİ...
GÜZEL RABBİM NEFSİMİZE HAKİM OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
ŞEYTANIN ŞERRİNDEN UZAK TUTSUN RABBİM CÜMLEMİZİ...
ELLERİNE VE GÖNLÜNE SAĞLIK, BAZEN AKLIMIZDAN HİÇ ÇIKMAMASI GEREKEN ŞEYLERİ UNUTUYORUZ İNSAN EVLADIYIZ UNUTMAYIZ AMA UNUTTURULUYORUZ ŞEYTAN TARAFINDAN...
RABBİM BİZİ KORUSUN KÖTÜLÜKLERDEN İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm..

selamünaleyküm..

selamunaleyküm kardesim gercekten de cok güzel bir paylasim..allah razi olsun..selam ve dua ile..

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A. HAYIRLI AKŞAMLAR...
GERÇEKTEN DOĞRULAR BUNLAR İNSAN FARK ETMEDEN ŞEYTANIN ESİRİ OLUYOR, ASLINDA İNSANDA NEFİS VAR Bİ ONA HAKİM OLMAYI BİLSEK, ZOR AMA RABBİMİN İSTEĞİ BU DEĞİLMİ...
BİZLERİNDE ZOR OLANI BAŞARMAMIZ TABİKİ...
GÜZEL RABBİM NEFSİMİZE HAKİM OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
ŞEYTANIN ŞERRİNDEN UZAK TUTSUN RABBİM CÜMLEMİZİ...
ELLERİNE VE GÖNLÜNE SAĞLIK, BAZEN AKLIMIZDAN HİÇ ÇIKMAMASI GEREKEN ŞEYLERİ UNUTUYORUZ İNSAN EVLADIYIZ UNUTMAYIZ AMA UNUTTURULUYORUZ ŞEYTAN TARAFINDAN...
RABBİM BİZİ KORUSUN KÖTÜLÜKLERDEN İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...
A.S.EVET HAKLISINIZ.ALLAH CÜMLEMİZİ NEFSİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKIP ALLAH'I ZİKRETMEKTEN GAFİL KILMASIN.ŞEYTANIN VESVESESİNDEN ALLAH'A SIĞINIRIM.SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt