Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şeytan uğraşıyor yardım edin ALLAH'IN İZNİYLE (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
delircem kardeşler sağdan soldan abuk subuk düşünceler veriyor bana.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allaha sığının ve kılmıyorsanız namaza başlayın kılıyorsanız devam edin sakın bırakmayın..
Bol bol La havle ..tesbihini çekin, Felak ve Nas surelerini sürekli okuyun..
İnşaallah atlatırsınız..selam ve dua ile..

Her türlü zarardan ve şeytanın vesvesesinden korunmak için duâ

“Yâ Allah-ür-rakîb-ül-hafîz-ür-rahîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-halîm-ül’azîm-ür-raûf-ül-kerîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kâimü alâ külli nefsin bimâ kesebet, hul beynî ve beyne adüvvî! (22)

E’ûzü bi-kelimâtillâhittâmmati min şerri külli şeytânın ve hâmmatin ve min şerri külli aynin lâmmetin. “ (25)

Bu duâ her sabâh ve akşam üç def’a okunup kendi üzerine veyâ yanındakilerin üzerine üflenirse, göz değmesinden ve şeytânların ve hayvanların zararından korur. Bir kimseye okurken, E’ûzü yerine (Ü’îzüke) denir. İki kişiye okurken (Ü’îzü-kümâ) denir. İkiden fazla kimseye okurken, (Ü’îzü-küm) demelidir.

Her türlü kötülükten kurtulmak için için şu duâ da okunmalıdır:

“E’ûzü bikelimâtillâhit-tâmmâti min şerri külli şeytânin ve hâmmatin. Ve min şerri külli effâkin kâzibetin. Ve min şerri külli gammâzin hâinetin. Ve min şerri külli aynin lâmmetin. Ve min şerri külli bid’atin dâlletin.” (26)

Zarar ve kötülüklerden kurtulmak için “Eûzü bikelimâtillâhi-ttâmmâti min şerri mâ haleka.” ( 32) duâsını okuyan, bir yere gelince, o yerden kalkıncaya kadar zarar ve kötülüklerden kurtulur.

Bir hadîs-i şerîfde, “Birşeyden zarâr gören, abdest alıp iki rek’at namaz kılsın! Sonra; Yâ Rabbî! Senden istiyorum. Senin âlemlere rahmet olan Peygamberin Muhammed aleyhisselâmı vesîle kılarak sana yalvarıyorum. Yâ Muhammed! Dileğimi kabûl etmesi için Rabbime seni vesîle ediyorum. Yâ Rabbî! Onu bana şefâ’atcı et desin” buyuruldu

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
namaz kılarken

iblis geliyor; burnuma üflüyor esne bakam esne bakam

gözlerimden yaşlar geliyor adeta.

Ah bi elime gecirebilsem İblis itini ona yapacaklarım var.

enes keser

Kayıtlı Kullanıcı
şeytan vesvesesi

şeytan vesvesesi

kardeşim bol bol tesbih çek namaz kılıyorsan bırakma namazı huşuu içinde kıl okuduklarının anlamını düşün esnerkende peygamberimiz aklına gelsin Allah cümle müslimi şeytanın şerrinden korusun...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN kardeşler dün gece abuk subuk düşünceler verdi gece yarısı delirtti beni.bu arada şeytanın hileleri olarak arap dünyasında kısa filmler çekmişler.şeytan kılığında biri neler yapıyor izleyin süper ibretlik.YouTube - Broadcast Yourself. a yazın şeytanın hileleri çıkıyor kısa filmler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt