Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Seytan Dan Mektup (1 Kullanıcı)

akgül

Kayıtlı Kullanıcı
Seni dün günlük islerini yaparken gördüm.namaz kilmadan,dua etmeden,yerken aklina sükrü bile getirmedenbir günü daha gecirdin.-Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek icin vakit ayirmadin.cok nankörsün!..Coklarinin gece namaz kildigini.sabah namazlarini kacirmadigini bile bile,sen benimle koyun koyuna uyudun.Haram,isin neresinde,helal neresinde diye bakmadin.bu konudaki gayretlerin beni sana hayran birakti.seninle gurur duyuyorum!Benimle oldugun icin cok mutlu oldugumu söyleyemem.Hatirliyormusun?Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum.dogruyu söylemek gerekirse:senden ALLAH`tan nefret ettigim icin nefret ediyorum.armizdaki tek fark ben ALLAH`i biliyorum ve bir kere emrini dilemedim:ya sen günde kac kere isyan ettin.ALLAH beni cennetten attigi icin bende seni kullaniyorum.senide cennet rahmetinden uzaklastirana kadar kullanacagim,ondan sonra sende defolup gidebilirsin.Biliyormusun ALLAHseni seviyor,ama sen hayatin boyunca benim yanimdaydin.bunun icinde seni ödüllendirecek ve hayatinin berbat olmasini saglayacagim.Biz ikimiz beraber oldukca bu ALLAH i üzecek.Zaman senin hayatini kimin yönlendirecegini gösterecek.Ve bu senin sayende olacak.Gecirdigimiz güzel günleri hatirla,insanlari nasilda hor görüyorduk,onlara küfür ediyorduk,hayir adi altinda topladiklarimizi kendimiz icin kullaniyorduk,cilgin partilere gidiyorduk,hirsizlik yapiyorduk,nasilda iki yüzlü davraniyorduk,camiye gitmiyorduk,dedikodu yapiyorduk,gidenlere mani olmak icin nede güzel önerilerimiz vardi....Rahatlik,umursamaz davranislar,oruc,namaz,zekat gibi gerekliliklerden beri durmak....Ve dahada fazlasi...bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degilmi?Hadi gel ahmak sonsuza dek beraber yanalim.Senin icin cok seyler düsünüyorum.yanmak icin ne sabirsizsin.Bu mektubu sana ne kadar deger verdigimisöylemek ve hayatinin büyük bir parcasini kullanmama izin verdigine tesekkür etmek icin yaziyorum....Ey ahmak,bazen sana cok gülüyorum,bazen öyle tuhafliklar yapiyorsun ki benim bile migdemi bulandiriyorsun.Sen böyle devam et. yeni nesile,yalanciligi,aldatmayi,kumari ve cami yerine diskolara gitmeyi ögret.yeni görevin bu olsun.Sen bunlari onlarin önünde yapki onlarda seni örnek alsinlar.Bir zaman sonra onlarda aynisini yapacaklaridr.Cocuklar böyle iste.Neyse simdi gitmeliyim ama bir kac saniye sonra tekrar seni görmeye gelecegim.Azicik aklin olsaydi tövbe etmeye bir yerlere giderdin,ve yasayacak oldugun birkac seneyi de ALLAH la beraber gecirirdin.bir kimseyi uyarmak karekterimizde yoktur aslinda,ama seni taniyorum.Sen zaten benim yanimdan ayrilmazsin.Senin yasinda olan bir insanin hala günah islemesi sacmalik olsada.Sakin beni yanlis anlama,senden hala nefret ediyorum,ve bu böyle devam edecek.Beni gercekten seviyorsan tabiki bu yaziyi kimseyle paylasmazsin.Ölüm bizi cehennemde bulusturana dek..............HALBUKI GURUR VE KIBIRIMI KIRABILSEYDIM SENDEN ÖNCE DAVRANIR; TÖVBE EDERDIM.....her an görüsmek dilagiyle...(SEYTAN)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt