Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina MUHAMMED!!!!!!!!!!!
selamün aleyküm degerli, güzel huylu, temiz kalbli Kardeslerim......size güzel bir sey anlatmak istiyorum kendimden.............
Cocukken Kuran okumasini ögrenmistim, ve malesef hayatin akisina kapilip unuttum ögrendiklerimi. Bu üzücü olay beni hic rahat birakmadi ve bir türlü azabini cekdigimi düsünüyorum....
Neyse lafin kisasi, gecen sene güzel Karadenizime izine geldigimde, bir sürü kitaplarin yani sira Kuran ögretin CD si almistim, ama o gündür bu gündür öyle durup tozlaniyordu zavalli CD.
EEE ne diyeyim, bu güzel sitenin sayesinde, ve tabiiki bunda sizlerin coook büyük katkisida var, sizlerin sayesindede bugün oglum, allah razi oslun CDyi yükleyiverdi ve ben simdi ögrenmeye basliyorum.:A
Allahim, nerden nereye neler ve neler nasip ediyorsun, büyüklügünü, kudretini anlayabilene hergün en güzel bir sekilde nasip ediyorsun.
Allahim cok cok sükürler olsun, Kardeslerim Allah hepinizden razi olsun, hersey gönlünüzce olsun, her zaman dualarimdasiniz.
Hayirli günler, sevincten aglayabilirim :A :gulegule :A