Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgililer Günü Mağduru! (2 Kullanıcı)

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm henüz yeni bir üyeyim [yukardaki üyelerin yazdıklarına katılmamak mümkün değilkatCOLOR="Green"][/color]ALLAH EN İYİ BİLENDİR OHER ŞEYE KADİRDİR

aleykümselam kardeşim.. hoşgeldiniz..
Zamanımızdaki ahlaki değerler öylesine evrim geçirdiki, yadırgamıyoruz, yargılamıyoruz artık...
ama düşünelim...ülke olarak kendimize gelelim, özümüze dönelim artık...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
cevabım arada kaynamasın...!:K
ne tam manası ile islamiyeti yani olması gerekenleri yaşayabiliyoruz,

inan kardeşim emin ol yaşayanlar mevcut.ama bu yaşayanlar ''hayat şartları öyle ne yapalım''gafleti ve kestirmece düşüncenin arkasına nasipsiz olarak saklanmıyorlar.kendilerine dünyalık heves ve aşkı kalkan olarak kullanmıyorlar.yüzleri hakka,mevlama,efendimiz sav'e dönük istikametleri bir.

ama dediğiniz gibi ''ne tam manası ile islamiyeti yani olması gerekenleri yaşayabiliyoruz,''kısmını oluşturanlara.bizlere mevlam hidayet nasip etsin.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
cevabım arada kaynamasın...!:K

islamı tam manası ile yaşayanlar azınlıktada olsa muhakkak vardır..ama biz korkaklar, fani dünyamızı kaybetmekten korkarcasına kapılmışız dünyevi hayatın kaosuna..
cevabınızmı....yok arada kaynamaz...ama keşke biz tamamen islama dönük bir hayat sürebilsekte
fokur fokur kaynayan cehenneme uğramadan geçebilsek...
yorumunuz için teşekkürler..
ALLAHA EMANET OLUNUZ

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Islah Etsin
Emeğinize Sağlik
Tek Taş Diyerek Beyne Işlenip Bu Hale Gelenlerde Varmiş
Allaha Emanet Olun

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Islah Etsin
Emeğinize Sağlik
Tek Taş Diyerek Beyne Işlenip Bu Hale Gelenlerde Varmiş
Allaha Emanet Olun

ama o tek taşı haram bir şekilde (ç)alıp, yine harama vermeyi istemek nasıl bir zihniyettir
yada bu kişi nasıl bir beyin yıkama operasyonuna tabii tutulmuş! anlamak mümkün değil doğrusu...
Rabbim ıslah etsin...
yorumunuz için teşekkürler..
ALLAHA EMANET OLUNUZ

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Arkadaşlar
Bence Bu özel Günler Denilerek Bizlere Sunulan Ticari Maksatli Günler Manevi Olarak Gösteriliyor Anneler Günü Babalar Günü Doğum Günü Evlilik Gunu Yilbaşi... Falan Daha Aklima Gelmeyen Günler Dikkat Edin Bu Günlerde Sevindirme Konusu Ortak Hediye Olarak Sunulan Sevindirme Araci Alişveriş Maksatli, Alişverişi Artirma Amaçli Bu Oyuna Gelmeyelim Sevindirme Araci Hediye Olmamali Dinimizde Hediyeleşmek Sünnet Ama Neden Kutlu Doğum Haftasinda Olmuyor Da Yilbaşi Falan Oluyor
Ticari Amaçli Olan Dünyanin Bizlere Empoze Ettiği Bu Günler Dikkat Edersek En Güzel Dinimizde Ifadesine Bakalim Inadina Alişveriş Yapmiyalim
Hediye Mi Almak Istiyoruz Sevdiğimize Bu Gün Bizim Istediğimiz Bir Gün Içimizden Geldiği Bir Gün Olsun
Saygilarimla Allaha Emanet Olun

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Arkadaşlar
Bence Bu özel Günler Denilerek Bizlere Sunulan Ticari Maksatli Günler Manevi Olarak Gösteriliyor Anneler Günü Babalar Günü Doğum Günü Evlilik Gunu Yilbaşi... Falan Daha Aklima Gelmeyen Günler Dikkat Edin Bu Günlerde Sevindirme Konusu Ortak Hediye Olarak Sunulan Sevindirme Araci Alişveriş Maksatli, Alişverişi Artirma Amaçli Bu Oyuna Gelmeyelim Sevindirme Araci Hediye Olmamali Dinimizde Hediyeleşmek Sünnet Ama Neden Kutlu Doğum Haftasinda Olmuyor Da Yilbaşi Falan Oluyor
Ticari Amaçli Olan Dünyanin Bizlere Empoze Ettiği Bu Günler Dikkat Edersek En Güzel Dinimizde Ifadesine Bakalim Inadina Alişveriş Yapmiyalim
Hediye Mi Almak Istiyoruz Sevdiğimize Bu Gün Bizim Istediğimiz Bir Gün Içimizden Geldiği Bir Gün Olsun
Saygilarimla Allaha Emanet Olun

HAKLISINIZ...
NEDENLERİ SORGULARSAK GERÇEKLERİ GÖREBİLİRİZ..
ANNELER GÜNÜ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ YADA BABALAR GÜNÜ...
NEDEN SADECE MADDİYATA ODAKLI VE YILDA BİR KERE KUTLANMASI GEREKTİĞİ FİKRİ SOKULMUŞ KAFALARIMIZA?
KİŞİYİ SEVİNDİRMEK İÇİN İLLAKİ PARA MI GEREKİYOR?
YADA BU MALUM GÜNLERİN ALIŞVERİŞİNE ÇIKINCA, PAARMIZ KADARMI SEVGİMİZİ GÖSTEREBİLİYORUZ?
SORGULAMAYA BİR BAŞLARSAK UZAAAR GİDER:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
HAKLISINIZ...
NEDENLERİ SORGULARSAK GERÇEKLERİ GÖREBİLİRİZ..
ANNELER GÜNÜ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ YADA BABALAR GÜNÜ...
NEDEN SADECE MADDİYATA ODAKLI VE YILDA BİR KERE KUTLANMASI GEREKTİĞİ FİKRİ SOKULMUŞ KAFALARIMIZA?
KİŞİYİ SEVİNDİRMEK İÇİN İLLAKİ PARA MI GEREKİYOR?
YADA BU MALUM GÜNLERİN ALIŞVERİŞİNE ÇIKINCA, PAARMIZ KADARMI SEVGİMİZİ GÖSTEREBİLİYORUZ?
SORGULAMAYA BİR BAŞLARSAK UZAAAR GİDER:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

BENCE ÖZEL GUNLER ONEMLI

NICIN MI ?

HAYATIN AKIŞINA BIRAKMIŞIZ KENDIMIZI

BIRBIRIMIZIN KIYMETINI UNUTUR OLMUŞUZ

EN BASIT GECEN BU SITEMIZE BIRILERI TAŞINMIŞ BENIM 1 AY SONRA HABERIM OLDU HALBUKI BIR UST KATINDA OTURUYORUM
DUYARSIZ ALGILANMASIN LUTFEN

ÖZEL GUNLER ONEMLI CUNKU HATIRLAYIP KARŞIMIZDAKI KIŞIYE ONUN NE ONEMLI OLDUĞUNU HISSETIREBILMEK ICIN

BUNA NE KADAR ZAMAN AYIRABILIYORUZ KI?
BURDA KI ASIL SORU ŞU BENCE ILLAKI HEDIYE MI OLMASI GEREKIR ?
TABII KI HAYIR BIR GUZEL SOZ BIR BAKIŞ BIR DAVRANIŞ

BUNU SEVGILI ANLAMINDA DEĞIL ANNEYE BABAYA ÖĞRETMENE KIME OLURSA OLSUN
BUNU HISSETTIRMELI BENCE

OKUDUĞUNUZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN

ALLAHA EMANET OLUN
ALLAH HARAMDAN BIZLERI KORUSUN AMIN

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
birbirini seven insana hergün sevgililer günü böyle bir gün bence çok saçma kardeşimiz çok aptalmış ondan tektaş isteyen bir bayan ona ne verebilirki hiçbirşey aşk maddiyat deyildi aşk fedakarlıktır ya ben böyle şeyler duyunca çok korkuyorum ne oluyor bizim gençlere acaba ALLAH CC ıslah etsin

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
BENCE ÖZEL GUNLER ONEMLI

NICIN MI ?

HAYATIN AKIŞINA BIRAKMIŞIZ KENDIMIZI

BIRBIRIMIZIN KIYMETINI UNUTUR OLMUŞUZ

EN BASIT GECEN BU SITEMIZE BIRILERI TAŞINMIŞ BENIM 1 AY SONRA HABERIM OLDU HALBUKI BIR UST KATINDA OTURUYORUM
DUYARSIZ ALGILANMASIN LUTFEN

ÖZEL GUNLER ONEMLI CUNKU HATIRLAYIP KARŞIMIZDAKI KIŞIYE ONUN NE ONEMLI OLDUĞUNU HISSETIREBILMEK ICIN

BUNA NE KADAR ZAMAN AYIRABILIYORUZ KI?
BURDA KI ASIL SORU ŞU BENCE ILLAKI HEDIYE MI OLMASI GEREKIR ?
TABII KI HAYIR BIR GUZEL SOZ BIR BAKIŞ BIR DAVRANIŞ

BUNU SEVGILI ANLAMINDA DEĞIL ANNEYE BABAYA ÖĞRETMENE KIME OLURSA OLSUN
BUNU HISSETTIRMELI BENCE

OKUDUĞUNUZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN

ALLAHA EMANET OLUN
ALLAH HARAMDAN BIZLERI KORUSUN AMIN

yorumunuz için teşekkürler...size katılıyorum..
ne mal mülk, nede servet değerinde dahi olsa hediyeler sevgiye eşdeğer değildir...
misal vereyim... anneye hediye almakmı?
medyatik bir bayan giyim firmasında çalışmaktayım...
ve anneler gününde anneye hediye alınan kıyafetleri içim burkularak satıyourm...............sebebimi.............
acele ile annenin bedeni söylenerek, sadece fiyatına bakılarak ilave olarak içine hiç sevgi konmadan,
büyük bir yükten kurtulmuşcasına mecburiyetten alınan hediyeler...
ve evlatlık vazifesini yapmışcasına rahatlamış bir vijdan...
acaba annelerin istediği bumu?
ALLAHA EMANET OLUNUZ

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
birbirini seven insana hergün sevgililer günü böyle bir gün bence çok saçma kardeşimiz çok aptalmış ondan tektaş isteyen bir bayan ona ne verebilirki hiçbirşey aşk maddiyat deyildi aşk fedakarlıktır ya ben böyle şeyler duyunca çok korkuyorum ne oluyor bizim gençlere acaba ALLAH CC ıslah etsin

dediğim gibi
NEREYE GİDİYORUZ?

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
yorumunuz için teşekkürler...size katılıyorum..
ne mal mülk, nede servet değerinde dahi olsa hediyeler sevgiye eşdeğer değildir...
misal vereyim... anneye hediye almakmı?
medyatik bir bayan giyim firmasında çalışmaktayım...
ve anneler gününde anneye hediye alınan kıyafetleri içim burkularak satıyourm...............sebebimi.............
acele ile annenin bedeni söylenerek, sadece fiyatına bakılarak ilave olarak içine hiç sevgi konmadan,
büyük bir yükten kurtulmuşcasına mecburiyetten alınan hediyeler...
ve evlatlık vazifesini yapmışcasına rahatlamış bir vijdan...
acaba annelerin istediği bumu?
ALLAHA EMANET OLUNUZ

TABII KI ANNELERIN ISTEĞI BU DEĞIL
ANNE BIR TELEFONDA YAVRUSUNDAN ''ANNECIĞIM IYI KI SEN BENIM ANNEMSIN SENI COK SEVIYORUM ''DENMESINI ISTER

BENDE ÖĞRETMENIM
ÖĞRETMENLER GUNUNDE HEDIYE DEĞIL
COCUKLARA COCUKLARIMA VERDIĞIM SEVGININ KARŞILIĞINI BIR TEBESSUMLE ISTERIM

SEVGI O KADAR UCUZ OLMAMALI DEDIĞINIZE KATILIYORUM

HAYYATTA HERŞEYI ALABILIRSINIZ AMA SEVGIYI PARAYLA ALAMASSINIZ
ALLAHA EMANET OLUN

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
TABII KI ANNELERIN ISTEĞI BU DEĞIL
ANNE BIR TELEFONDA YAVRUSUNDAN ''ANNECIĞIM IYI KI SEN BENIM ANNEMSIN SENI COK SEVIYORUM ''DENMESINI ISTER

BENDE ÖĞRETMENIM
ÖĞRETMENLER GUNUNDE HEDIYE DEĞIL
COCUKLARA COCUKLARIMA VERDIĞIM SEVGININ KARŞILIĞINI BIR TEBESSUMLE ISTERIM

SEVGI O KADAR UCUZ OLMAMALI DEDIĞINIZE KATILIYORUM

HAYYATTA HERŞEYI ALABILIRSINIZ AMA SEVGIYI PARAYLA ALAMASSINIZ
ALLAHA EMANET OLUN

DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM HOCAM....
ALLAHA EMANET OLUNUZ

ogretmen2.gif

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Sevdiğimiz Kişilere Ille O Gun Hatirlamak Doğru Değil Bence Israr Ediyorum Ve Arkadaşa Hiç Katilmiyorum Içimizden Geldiği Bir Gün Istediğimiz Zaman Gerek Hediye Ile Gerekse Sözle Ifade Edebiliriz Senede Bir Güz çok Saçma Ve Israr Ediyorum Dikkat Edin Alişveriş Merkezlerine Ve Reklamlara Bunlar Sadece Satiş Propagandasi Ve Tuzak Bence Her Zaman Sevdiğimizi Sözle Belli Edelim Hiç Zarar Gelmez Bana Mesela Yağci Diyor Arkadaşlarim Ama Içimden Geleni Söylüyorum Kim Ne Derse Desin Hiç Zararini Da Görmedim Selam Ve Dua Ile ...

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Sevdiğimiz Kişilere Ille O Gun Hatirlamak Doğru Değil Bence Israr Ediyorum Ve Arkadaşa Hiç Katilmiyorum Içimizden Geldiği Bir Gün Istediğimiz Zaman Gerek Hediye Ile Gerekse Sözle Ifade Edebiliriz Senede Bir Güz çok Saçma Ve Israr Ediyorum Dikkat Edin Alişveriş Merkezlerine Ve Reklamlara Bunlar Sadece Satiş Propagandasi Ve Tuzak Bence Her Zaman Sevdiğimizi Sözle Belli Edelim Hiç Zarar Gelmez Bana Mesela Yağci Diyor Arkadaşlarim Ama Içimden Geleni Söylüyorum Kim Ne Derse Desin Hiç Zararini Da Görmedim Selam Ve Dua Ile ...

zaten hediyelik sektörüne ivme kazandırabilecek günlerdir bu tarz günler...
anneler, öğretmenler, babalar.. ve en sonunda sevgililer...
ama sadece hediye alınır... elde avuçta olan kadar...
maddi durumu müsait olamayanlarda bunun ezikliğini hisseder...
oysaki hediyeleşmenin kanununu unuttuk...
sevgimiz ve saygımız ile beraber alınabilecek ufacık ve maddiyattan yoksun bir hediye bile kafi değilmidir?
ALLAHA EMANET OLUNUZ

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM ARKADAŞLAR BEN HEDİYELEŞMEYE KARŞI DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN SÖYLEMEK İSTEDİĞİM MANEVİŞ DUYGULARIN TİCARİ AMAÇLA KULLANILMASINA KARŞI ÇIKMAK YOKSA EFENDİMİZİN HADİSİ VAR HEDİYELEŞİN DİYE TABİ Kİ HEDİYE ALMAK VERMEK MUTLULUK VERİCİ HEM DE SUNNET AMA BİZE DEDİKLERİ GUN DEĞİL İSTEDİĞİMİZ BİR GÜN MESELA ANNEMİZE BAYRAM HEDİYESİ ALSAK DAHA GÜZEL OLMAZ MI DURUMUMUZ ÖLÇÜSÜNDE SEVİNDİRSEK YA DA KUTLU DOĞUM HAFTASINDA EFENDİMİZİN HEDİYELEŞİN SUNNETİNİ UYGULASAK YA DA İSTEDİĞİMİZ BİR AN İÇİMİZDEN GELEN BİR AN BİR KİŞİNİN EKSİKĞİNİ TAMAMLASAK TABİ Kİ KÖTÜ OLMAZ İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİMDİR SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN BU DA BENİM SİZLERE HEDİYEM OLSUN KABUL EDİN SELAMETLE KALIN
Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl.Kehf Suresi: 10

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM ARKADAŞLAR BEN HEDİYELEŞMEYE KARŞI DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN SÖYLEMEK İSTEDİĞİM MANEVİŞ DUYGULARIN TİCARİ AMAÇLA KULLANILMASINA KARŞI ÇIKMAK YOKSA EFENDİMİZİN HADİSİ VAR HEDİYELEŞİN DİYE TABİ Kİ HEDİYE ALMAK VERMEK MUTLULUK VERİCİ HEM DE SUNNET AMA BİZE DEDİKLERİ GUN DEĞİL İSTEDİĞİMİZ BİR GÜN MESELA ANNEMİZE BAYRAM HEDİYESİ ALSAK DAHA GÜZEL OLMAZ MI DURUMUMUZ ÖLÇÜSÜNDE SEVİNDİRSEK YA DA KUTLU DOĞUM HAFTASINDA EFENDİMİZİN HEDİYELEŞİN SUNNETİNİ UYGULASAK YA DA İSTEDİĞİMİZ BİR AN İÇİMİZDEN GELEN BİR AN BİR KİŞİNİN EKSİKĞİNİ TAMAMLASAK TABİ Kİ KÖTÜ OLMAZ İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİMDİR SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN BU DA BENİM SİZLERE HEDİYEM OLSUN KABUL EDİN SELAMETLE KALIN
Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl.Kehf Suresi: 10

selamünaleyküm nagihan..
size katılıyorum.. hediyeleşmek güzeldir..
yeterki içinde kapitalist düzenin empoze ettiği saçma değerler olmasın...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt