buyuk heycanla mutlulukla yaptıgımz ıslerı gerıde bıraktıgımzda buyuk burukluklar klır ınsanın yuregınde Rabbım duanı duyuyo sana en hayırlısı versın canımcımSevgili günlük
Ne buyuk bir heyecandı marketı ilk açtıgımızda. sonkez rafları sıldıgımde içim nasılda burkuldu
Rabbım hepimizin önune hayırlı kapılar açsın...
buyuk heycanla mutlulukla yaptıgımz ıslerı gerıde bıraktıgımzda buyuk burukluklar klır ınsanın yuregınde Rabbım duanı duyuyo sana en hayırlısı versın canımcım![]()
amın rana cım sıtenın bebısının hıc beklemedı kadar rahatsızlıgı var dr uda sasrdı henuz ne oldugu tam bellı degl bıseye alerjısı var ama ne oldunu bılemyrz cıgerınde lekeler goruldu bu durum gerckten uzdu benı Rabbım sıfa bekleyen herkesle bırlıkte benım kzıma da sıfa versınTeşekkurler semra abla
Allah kızına şıfa versın nesi var sıtenın bebişi o![]()
Sevgılı gunluk çok merak ettım bugun aklım hep katredeydı
Kitabını gonderdımı acaba:![]()
amın rana cım sıtenın bebısının hıc beklemedı kadar rahatsızlıgı var dr uda sasrdı henuz ne oldugu tam bellı degl bıseye alerjısı var ama ne oldunu bılemyrz cıgerınde lekeler goruldu bu durum gerckten uzdu benı Rabbım sıfa bekleyen herkesle bırlıkte benım kzıma da sıfa versın
bende senın gıbı katremın kıtabına verılen cvbı merk ettım ınSALLAH gonlunden gecen olur ve kebul edılır
amın rana cım sıtenın bebısının hıc beklemedı kadar rahatsızlıgı var dr uda sasrdı henuz ne oldugu tam bellı degl bıseye alerjısı var ama ne oldunu bılemyrz cıgerınde lekeler goruldu bu durum gerckten uzdu benı Rabbım sıfa bekleyen herkesle bırlıkte benım kzıma da sıfa versın
Selam semra Kardes
Cok üzüldüm,icim acidi,bende bir kiz annesiyim.Insanin cani gidiyor onlar hasta oldumu.
Allahimdan acil sifa dilerim,insallah neye karsi alerjisi oldugu anlasilir.
Bunun icin kan testi yaptilarmi?
Cigerindeki lekeleri ne dediler Doktorlar?
Kizin kac yasinda?
Biraz fazla sordum galiba.Kusura bakma.Cocuk oldumu üzülüyorum.
Selam ve dua ile
bende senın gıbı katremın kıtabına verılen cvbı merk ettım ınSALLAH gonlunden gecen olur ve kebul edılır
Evet gonderdim Rana abla
Aktivasyon mesajida geldi hatta. Tam iki kere ugrastim gonderemedim once kucuk bir sorundan dolayi, sonra elhamdulillah pazartesi ogle yemegine geldigimde gonderdim. Iki ay icerisinde cevap geliyor, mujdeyi vermek nasip olur insaALLAH..![]()
canım tam bellı dgl suan ama bıseye alerjısı var oksurtuyo cok fazla cıgerlernde lekelr grndu dr 2 hafta belklıcez bakalm dedı sora 1 yasnda faln alerjı testı yapılcak ıste ..
2 ay var hayat ne tuhaf bakn sen ıkı ay sora yı beklıyosun bende hemde buyuk bı heycanla ama farklı nedenlerle ıns.ıkımznde yuzu ıkı ay sora guler![]()
Aaleykm selam ablacım,amın rana cım sıtenın bebısının hıc beklemedı kadar rahatsızlıgı var dr uda sasrdı henuz ne oldugu tam bellı degl bıseye alerjısı var ama ne oldunu bılemyrz cıgerınde lekeler goruldu bu durum gerckten uzdu benı Rabbım sıfa bekleyen herkesle bırlıkte benım kzıma da sıfa versın
Selam semra Kardes
Cok üzüldüm,icim acidi,bende bir kiz annesiyim.Insanin cani gidiyor onlar hasta oldumu.
Allahimdan acil sifa dilerim,insallah neye karsi alerjisi oldugu anlasilir.
Bunun icin kan testi yaptilarmi?
Cigerindeki lekeleri ne dediler Doktorlar?
Kizin kac yasinda?
Biraz fazla sordum galiba.Kusura bakma.Cocuk oldumu üzülüyorum.
Selam ve dua ile
Rabbım kızını sna bagslasın gercktn hasta olunca canının acısını ınsan hısedebılıyo fazla sordum yazmsınz estgfrullah ben olsam bende sorardım anne olunca karsıdakı daha ıyı anlıyo sankı
kan testı nı yaptırdım daha 10 aylık oldugu ıcın bellı olmazmıs bır yasını doldurmadan alerjı testı yapılmıyo mus cıgerındekı leke ıcın ıkı hafta sora gelın dedı dr um cok ıyı sukur cok ılgılı ınsALLAH once ALLAH ın sora dualrın ve dr ların yardımyla ıyı olucaktr ıyı aksamlar
Aaleykm selam ablacım,
Rabbım kızını sna bagslasın gercktn hasta olunca canının acısını ınsan hısedebılıyo fazla sordum yazmsınz estgfrullah ben olsam bende sorardım anne olunca karsıdakı daha ıyı anlıyo sankı
kan testı nı yaptırdım daha 10 aylık oldugu ıcın bellı olmazmıs bır yasını doldurmadan alerjı testı yapılmıyo mus cıgerındekı leke ıcın ıkı hafta sora gelın dedı dr um cok ıyı sukur cok ılgılı ınsALLAH once ALLAH ın sora dualrın ve dr ların yardımyla ıyı olucaktr ıyı aksamlar
insaAllahDualarim sizinle..
Sevgili Gunluk
Iki ay icerisinde ben de bunalimdan gidecegim herhalde![]()
Aaleykm selam ablacım,
Amin.Allahim herkezin cocuklarina bagislasin.Anlamadigim konu cigerlerindeki lekeyi ne tehsis koydularki iki hafta sonra gelin diyor doktor?
Aslinda kanda belirli alerji dokulari arastirabiliyorlar.Oglumda kan testinde küfe karsi alerjisi oldugu ortaya cikti.Diger testlerde ise Rumeysa`nin koluna degisik alerji üretibilecek seyler koyacaklar ve sonucda hangisine karsi alerji oldugu ortaya cikacak.
Sana tavsiyem:kendin bi dikkat et neleri yediginde veya dokundugunda alerji reaksionu gösteriyor,etkenleri bulmaya calis.Öksürüyor demisdin galiba.
Benim oglanda en ufak soguk alginliginda öksürüyor,hatta coraplari terlediginde.Nerdeyse her saat basi corap degisildimi(terliyor) öksürügü gidiyor.
Cocuk oldumu insanin cani gidiyor.Insallah gittiginiz Doktordan ve aldiginiz tedavilerden Allah sifa vermesine dilerim.
Rumeysa kizimizin haberlerine paylasmani rica edicem senden.
Amin.Allahim herkezin cocuklarina bagislasin.Anlamadigim konu cigerlerindeki lekeyi ne tehsis koydularki iki hafta sonra gelin diyor doktor?
Aslinda kanda belirli alerji dokulari arastirabiliyorlar.Oglumda kan testinde küfe karsi alerjisi oldugu ortaya cikti.Diger testlerde ise Rumeysa`nin koluna degisik alerji üretibilecek seyler koyacaklar ve sonucda hangisine karsi alerji oldugu ortaya cikacak.
Sana tavsiyem:kendin bi dikkat et neleri yediginde veya dokundugunda alerji reaksionu gösteriyor,etkenleri bulmaya calis.Öksürüyor demisdin galiba.
Benim oglanda en ufak soguk alginliginda öksürüyor,hatta coraplari terlediginde.Nerdeyse her saat basi corap degisildimi(terliyor) öksürügü gidiyor.
Cocuk oldumu insanin cani gidiyor.Insallah gittiginiz Doktordan ve aldiginiz tedavilerden Allah sifa vermesine dilerim.
Allah razi olsun faydali bilgileriniz icin![]()
kızımında rutubete yanı kufee aljısı var sanırım dıkkat ettım nemlı ortamlarda oksuruyo bakalım dr p.tesı ne dıcek ablacım
kızımında rutubete yanı kufee aljısı var sanırım dıkkat ettım nemlı ortamlarda oksuruyo bakalım dr p.tesı ne dıcek ablacım
Bizi de habersiz birakma emi ablaMerak ederiz yoksa. Ayni annem gibisin, o da bana yemek yaparken ikide bir hapsurdugumu gorunce "senin pismis sogana alerjin var, senin yuzunden karabiberde koyamiyorum zaten" deyip gulmustu bana
Sevgili Gunluk
Dis doktoruna gittigimde ben orda muayene olan sakin kiz degildim. Ben Rabbinden sifa isteyen bir kuldum.![]()