Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~~ SEVGİ KAŞIKLARI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Şüphesiz şunu da
unutmayin; hayat pazarinda alan degil veren kazançlidir her zaman..

S.A ALİYE KARDEŞİM.GÜZEL BİR YAZI SUNMUSUN YİNE BİZLERE.ÇOK TEŞEKKÜRLER.HAKİKATENDE ACIKTIĞIMIZDA ACAYİP BENCİL OLUYORUZ.SANKİ AÇ KALACAKMIŞIZ GİBİ ÖYLE BİR YİYİYORUZKİ...ALLAH TOK GÖZLÜ OLMAYI NASİP EYLESİN İNŞAALLAH BİZLERİ.SELAMETLE KAL CANIM KARDEŞİM:H

Ve aleyküm Selam Nevin ablacım..
Beğendiğinize sevindim..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Rahman c.c sizden de ebeden ve daimen razı ve memnun olsun inşallah..Haklısınız ablacım, sevginin bereketi ve paylaştıkça çoğaldığı unutulabiliyor. Rabbimiz c.c o sofrayı, rızası için sevenlerle süslesin inşallah..Amin..Güzel duanıza can-ı gönülden amin inşallah ablacım.Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetimsiniz inşallah..Akşamınız hayırlı ve bereketli olsun inşallah..B):H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
'Kim ki hayat sofrasinda yalniz kendini görür ve doymayi düşünürse o aç kalacaktir. Ve kim kardeşini düşünür de doyurursa o da kardeşi tarafindan doyurulacaktir.
Şüphesiz şunu da
unutmayin; hayat pazarinda alan degil veren kazançlidir her zaman..

Selamun aleykum aliye kardeşim
Paylaşımın için Allah razı olsun
Her konuda almayı değil, önce verebilmeyi düşünmek ve gerçekten verebilmek duasıyla...

Yüreği güzel kardeşim Allah'a emanet ol

Ve aleyküm Selam Değerli Ablam.
Allah c.c, cümlemizden razı olsun inşallah..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Kalbi aminler güzel dualarınıza inşallah..Siz de Rabbimize emanet olunuz inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun..Selam ve baki dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
B)Selamün Aleyküm kardeşim Aliye .
Allah razı olsun çok güzel ve manidar bir paylaşım.
sözde sevmek kolaydır ; iş ki özde sevebilmek...sevmek bağlılıktır , fedakarlıktır , birtakım şeylerden vazgeçmektir sevdiğinin yolunda....
acaba bizler sevdiğimizi iddea ettiğimiz Rabbize giden ; Efendimizin yolunda ,
anne baba rızası yolunda nelerimizi feda ettik......
selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol kardeşim.......

Ve aleyküm selam değerli ablam.
Allah c.c sizden de daimen razı ve memnun olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim ablacım, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin de yüreğinize sağlık olsun.Çok haklısınız.. Sevgiyi güçlü kılan, onu pekiştiren en önemli şey, sevginin gereğini yapmaktan da hiçbir zaman kaçınmamaktır..Rahman c.c bizlere sevdiği için bunca nimeti, güzellikleri ihsan etmiş..Bizlere, müslüman olarak doğmayı, kendi kulu olmayı nasip etmiş..Hidayetinden nasiplendirmesi bile, sevgisinin en büyük göstergesi değil midir? Bizler de bunca sevilmemize karşın, kulluk vecibemizi severek yerine getirmeliyiz inşallah.. Bu bizi aşacak bir şey de değildir.. İnsan isek, yapabiliriz demektir..Yapabilmemiz, mükellef olmamız demektir.. Ve Allah c.c, musibetlerde olduğu gibi ibadetlerde de kuluna geçmiş ümmetlere olduğu gibi yapamayacağını, kaldıramayacağını yüklememiştir..

Rabbimiz c.c bizleri sevdiklerinden kılsın, Vedud c.c ismi ile de kalplerimize sevgisini nakşeylesin inşallah..Rabbimize emanetimsiniz ablacım.. Baki dualar ile inşallah..B)

uğur21

Kayıtlı Kullanıcı
'Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve doymayı düşünürse o aç kalacaktır. Ve kim kardeşini düşünür de doyurursa o da kardeşi tarafından doyurulacaktır.'

Allah Razı olsun kardeşim çok güzel ders almamız gereken bi paylaşımdı çok teşekkür ederim ellerinize sağlık selam ve dua ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
'Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve doymayı düşünürse o aç kalacaktır. Ve kim kardeşini düşünür de doyurursa o da kardeşi tarafından doyurulacaktır.'

Allah Razı olsun kardeşim çok güzel ders almamız gereken bi paylaşımdı çok teşekkür ederim ellerinize sağlık selam ve dua ile...

~*~*~*~*~

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim. Ben teşekkür ederim..Rabbimiz c.c istifadeli kılsın inşallah..Allah'a emanet olun.Selam ve dua ile.

~*~*~*~*~

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim,
Emeğinize sağlık,
Selam ve baki dua ile kalın.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
ablam benim çok güzeldi yaf hakkını helal et ne olur ben senin paylaşımlarını hep alıyorum çünkü çok begeniyorum rabbim verenlerden olmayı nasip etsin ablacım gönlüne giden muhabbet yollarında kardeşine de yar var mı? bende sana bol bol yer açıldı çünü ;)sevgilerimle ablacım alllah razı olsun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim,
Emeğinize sağlık,
Selam ve baki dua ile kalın.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim. Yorumunuz için teşekkür ederim..Rahman c.c sizden de ebeden razı olsun ecrinizi en hayırlısıyla versin inşallah..Rabbimize emanet olunuz. Selam ve baki Dua ile inşallah.

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a iyleştin mi ablacım
hayırlı geceler......

~*~

Ve aleyküm Selam güzel ablacım..B)
Hamd olsun Rabbimize biraz daha iyiyim.. İstirahat de etmeye çalışıyorum..Siz nasılsınız Neslihan ablam?İnşallah iyisinizdir.Dualarımda idiniz güzel ablam..Rabbimiz c.c her daim sağlıklı, sıhhatli eylesin sizi inşallah..Baki muhabbetle ablacım..Size de hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..B)

~*~

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
~*~

Ve aleyküm Selam güzel ablacım..B)
Hamd olsun Rabbimize biraz daha iyiyim.. İstirahat de etmeye çalışıyorum..Siz nasılsınız Neslihan ablam?İnşallah iyisinizdir.Dualarımda idiniz güzel ablam..Rabbimiz c.c her daim sağlıklı, sıhhatli eylesin sizi inşallah..Baki muhabbetle ablacım..Size de hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..B)

~*~

allah iyilik versin ablacım
bende bol bol dinlenerek iyleşiyorum allah razı olsun duaların için
slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
allah iyilik versin ablacım
bende bol bol dinlenerek iyleşiyorum allah razı olsun duaların için
slm ve dua ile

~*~

Amin amin inşallah güzel ablacımB)
Tüm hastalara inşallahü Teala..Rabbimiz c.c daha iyi kılsın sizi inşallah..Dualarda buluşmak duası ile Rabbimize emanetimsiniz ablacım..B)

~*~

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım canım kardeşimB)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
(özele yazdım canım kardeşim doğrumu yaptım bilemiyorum...:a11:)B)B)​

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...İNŞALLAH
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım canım kardeşimB)
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
(özele yazdım canım kardeşim doğrumu yaptım bilemiyorum...:a11:)

Ve aleyküm Selam canım ablam..B)
Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun, razı olduğu kullarıyla haşreylesin inşallah..Değerli ablam..Birkaç saat sonra özelime bakacağım inşallah..Okuyup size cevap yazacağım ablacım.. Yoğunluğum sebebiyle şimdi pek açamıyorum malesef.. Ablam rahat olun inşallah, böyle düşünmeyin..Rabbimize emanetimsiniz..Kıymetli anneanneme ve güzel kardeşime Selamlarımı söyleyin inşallah ablam..Baki Dualar ve muhabbetle kalın..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar..B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ve aleyküm Selam canım ablam..B)
Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun, razı olduğu kullarıyla haşreylesin inşallah..Değerli ablam..Birkaç saat sonra özelime bakacağım inşallah..Okuyup size cevap yazacağım ablacım.. Yoğunluğum sebebiyle şimdi pek açamıyorum malesef.. Ablam rahat olun inşallah, böyle düşünmeyin..Rabbimize emanetimsiniz..Kıymetli anneanneme ve güzel kardeşime Selamlarımı söyleyin inşallah ablam..Baki Dualar ve muhabbetle kalın..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar..

canım kardeşim RABBİM razı olsun selamlarınızı ilettim canım...
Anneannenizinde , kardeşiminde size selamı var canım kardeşim ...
çok çok teşekkür ederim canım kardeşim B)B)B) selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt