“Allahım! Gönlümü SEVGİSİYLE sana bağlayacak, darmadağın hâlimi AŞKIYLA bir araya toplayacak, dağınık ve parçalanmış işlerimi SABRIYLA birbirine yaklaştıracak kötü itiyat ve fitnelerden GÜVENLE beni koruyacak, dilimi DİLİYLE ıslah edecek, bâtınımı NAMUSUYLA koruyacak, zâhirimi GÖZYAŞIYLA yükseltecek, amelimi RİCASIYLA temizleyip arttıracak, yüzümü SADAKATIYLA ak edecek, rızana RIZANLA ulaştıracak ve her kötülükten MUHAFAZAYLA beni koruyacak olan BİRİNİ senin rahmetiniN fazlından isterim.
Allahım! Her ne kadar hayırlısını bilemezsem ve amelim kusurlu ise de, bütün dileklerimi sana arzeder, senden yardım dilerim. Yalnız senin rahmetine muhtâcım. Ey gönüllere şifâ verip bütün dertlere dermân olan Allahım! Büyük kudretinle birbirine yaklaşmış ikişer BÜTÜN DENİZ YÜREKLİ SEVENLERİ BİRLEŞTİRDİĞİN gibi, onların işleri de hayırla ve mutlulukla sonlardır.
AMİNNNNN
Allahım! Her ne kadar hayırlısını bilemezsem ve amelim kusurlu ise de, bütün dileklerimi sana arzeder, senden yardım dilerim. Yalnız senin rahmetine muhtâcım. Ey gönüllere şifâ verip bütün dertlere dermân olan Allahım! Büyük kudretinle birbirine yaklaşmış ikişer BÜTÜN DENİZ YÜREKLİ SEVENLERİ BİRLEŞTİRDİĞİN gibi, onların işleri de hayırla ve mutlulukla sonlardır.
AMİNNNNN