Bunu bende buldum be abii
Abi yapacak birşeeyy yook geldi gitmek bilmiyor demek kii misafir kalıcı
Tedbirinizi ona göre alın
ALLAH şifa versin abii :/
rica; abii şu yazı stilini kullanmayın çoook küçük yada yazıyı büyütün..
marş güzel ben demiştim senin bilinç altında bi beşiktaş var diye Rabbim herkesi uyandırsın gaflet uykusundan inşallah..
Çarşı siyah-beyaz olmayana çok karşıymış
amaa abii
şu marşı zaten bulamadım üzgünüm
amin, amin..
iyidin sen bölee..
ayyy çok renksiz burasıı hıhh dur renklendiremm
çeşmiyle recebe
bu da çok renkli olmuş sanki
Ooo bulmusta umuyorsunuz ama olmuyorki cesmiKorkuyorum bir daha gül sevemeyeceğim bu gülden sonraa
Noktaaahayatın rengine varın
Abii dediniz de bunu aklıma beşiktaşın bi maşı geldi..
Diyorlar ki;
" Yer siyah, gök beyaz şamiyonsun beşiktaş.. "
Vee uyandırıyor bu söz benii gafletin uykusundan..
Meğer yıllarca gökyüzünü mavi diye kandırmışlar bizi, o da yetmemiş gök mavisi diye mavi üretmişler...
marş güzel ben demiştim senin bilinç altında bi beşiktaş var diye Rabbim herkesi uyandırsın gaflet uykusundan inşallah..
amin, amin..
sözlü olanı aramakla uğraşamadım hala ağrıyan bir başa sahibim
Sanirim basta ki agri,gozlere vurmus bu yuzden normal gorunuyoryook benim pc den gayet de normal görünüyor ama
hehee tuaf biri dua eder,biri amin der..aynen katiliyorumtövbee tövbee bide ciddi ciddii dua etmişş karıştırma duaya beşiktaş gibi kara işleri
kuzu seni kendine gelmeye davet ediyorum
alalaa dua ya amin deniir gaflet uykusundan dedii takımla bi bağ niye kuruyorsunuz kii siz ciddi bir dua var orda amaa orda ya aaaa haksız mıyım recep abii
abii büyüt şu yazıyıı büyüt benim gözler büyüyecek yooksa
güüül ne dolmuşsun öyle yorulmadın mı ya
İsteyene istediği kadar gül hediyemdir.
ya tabiki gaflet uykusundan uyanılsın diye dua etmiştik ama takıma yordular bu duayı gül de amin demiş zaten sıkma canını sen çeşmi haklısın seen o şarkıyı tribünde çalıyorlardı bi ara siyah beyaz film gibi biraz güzel güzel çeşmi başta sen olmak üzere bilinç altındaki tüm beşiktaş hayranları çıkıcak ortaya
alalaa dua ya amin deniir gaflet uykusundan dedii takımla bi bağ niye kuruyorsunuz kii siz ciddi bir dua var orda amaa orda ya aaaa haksız mıyım recep abii
abii büyüt şu yazıyıı büyüt benim gözler büyüyecek yooksa
güüül ne dolmuşsun öyle yorulmadın mı ya
gül haklı çeşmi
ya tabiki gaflet uykusundan uyanılsın diye dua etmiştik ama takıma yordular bu duayı gül de amin demiş zaten sıkma canını sen çeşmi haklısın seen o şarkıyı tribünde çalıyorlardı bi ara siyah beyaz film gibi biraz güzel güzel çeşmi başta sen olmak üzere bilinç altındaki tüm beşiktaş hayranları çıkıcak ortaya
yazı renginden anlaşılıyo ki seninde bilinç altında 6s var heral
uyanirlar sen hiic merak etmeonlar uyanmasa biz uyandiririz icinde ne cok yag varmis canim senin oyledaha da gaflete dalıyor ya 6s ne yaa ama dünn içimin yağları eridi öyle bi takıma yenildilerr ki ohh olsun
zaten en büyük kazık hayatımdaki insanların gsli olması :/
uyanirlar sen hiic merak etmeonlar uyanmasa biz uyandiririz icinde ne cok yag varmis canim senin oyle
eminim sen onuda su meshur gaflet uykusundan uyandirirsin burda hep birlikte sayin kamer ve cesmii ile amiin deriz
Haksizsin cesmiii bak bakiyorum saf degistirmisin olmuyor boyle biri dua ediyor biri amiin diyor heeey rabbim yaa
dogruyu bulmus cesmiii,sonunsa yaziyi duzeltmis yani ian bi ooh cektim isin dogrusu
Hee hic sorma o kadar dolmusum ki..buraya bi bosaltayim dedim
yaaa sen bitanesin denizim konus forum senin
ya tabi tabi biz yanlis anladik duayi siz takim icin edermisiniz hiiic yoo ben hic amin demedim yanliz sayin kamer fazla hayal kurmaktasin olmuyor k ibence birileri seni uyandirsa iyi olcak oo daha cok beklersin besiktas hayranlari ortaya cikacakmis peeeh cok beklersin
off bu olaya hala gülüyorumm yaa gaflet uykusuu... amiinn.... off ağlum bak gitten daha meşhur olcek
işte sizin yandaşlarınız abii bana karşı bir olduklarınız ve beni havale ettikleriniz hala yolunuzun doğru yol olduğuna inanıyor musunuz ?
gerisine yorum yoook
Canım benim bilmen gerekirdi.. unuttuğunu düşünüyorum affffffffffffffffffffffffffff
Çeşm-i kimseden taraf olmaz.. Çeşm-i bir taraftır zaten..
umarım kimse okumadan müdahale etmişimdir alıntı görmek istemiyoruuum
Aff buyur inan bana yaziklarindan pek bir sey anlamadim ???
yazı renginden anlaşılıyo ki seninde bilinç altında 6s var heral