ya benim pcde acaba ekledigim smileyler niye harekete etmiyor bi fikri olan varmi? catliyom burdan alamiyorum hic bisi alsamda hareketsiz
Burda eklediğimiz smileleri ben şu an sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet dediğim zaman kaydediyor. Ayrıca kaydederken bakın gif olarak kaydetmesi lazım. Eğer yine Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Yine de olmazsa buradaki sayfayı komple kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz Web sayfasının içinden gif olarak alırsınız.
Allah razi olsun kardesim insaallah olur.. bakalim denicem..
Burda eklediğimiz smileleri ben şu an sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet dediğim zaman kaydediyor. Ayrıca kaydederken bakın gif olarak kaydetmesi lazım. Eğer yine Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Yine de olmazsa buradaki sayfayı komple kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz Web sayfasının içinden gif olarak alırsınız.
Bit Eşlem olarak kaydediyorsa PC nizden uzantı ilişkilendirme türlerine bakın kardeşim.
Bit*işlem oalarak kaydediyor....Peki Uzantı ilişkilendirme türleri nereden çıkıyor...
Anladım...Teşekkür ederim..Allah razı olsun....:a21: