yun_us25
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
Son Konular
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SENİN ADRESİDE ACAYIM ALLAH RAZI OLSUN BAZEN ACAMAYAN KARDEŞLERİMİZ OLUYOR ADRESLERİ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
[FLASH]http://www.youtube.com/v/v2vHJC5On9Y[/FLASH]
Selamun aleykum bende Dursun Ali Erzincan'li dan gönlümün gülü'nü ve Faran daglarini cok seviyorum. ITRI TEKBIR'i ve Mustafa Özcan gunesdogdu'dan rahmetinden bir damla.Na't-S-Kartal adi herhalde bu.Bunlari cok seviyorum.Daha cok severek dinledigim var ama bu bile cok oldu herhalde sizden istedigimInsaAllah bulup bu sayfaya koyabilirsiniz.Cok sevinirim.Simdiden Allah razi olsun.
Selamun aleykum bende Dursun Ali Erzincan'li dan gönlümün gülü'nü ve Faran daglarini cok seviyorum. ITRI TEKBIR'i ve Mustafa Özcan gunesdogdu'dan rahmetinden bir damla.Na't-S-Kartal adi herhalde bu.Bunlari cok seviyorum.Daha cok severek dinledigim var ama bu bile cok oldu herhalde sizden istedigimInsaAllah bulup bu sayfaya koyabilirsiniz.Cok sevinirim.Simdiden Allah razi olsun.
Selamün Aleyküm Yusuf Kardeşim Benim Formu Incele Eskiden Videolarda Boşluk Yapiyorduk şimdi Yapma Allaha Emanet Ol Kardeşim
bendemi bir sorun var yoksa bilmediğim birşeylermi oldu...
bende eskiden olduğu ğibi neden flaş eklemeler gözükmüyor..artı yazıları renklendiğimiz hiçbirşeyi bulamiyorum....????????????
helal olsun ama senin hakkın daha çok sende helal et ama çok güzel video değilmi muhteşem ama çok acıklıSelamün Aleyküm Ekremeee Kardeşim Senin Sayende Bizlerde Dinlemiş Olduk Allah Sendende Razi Olsun Hakkini Helal Et Allaha Emanet Ol
allah razı olsun bu parçayı istediğin için çok güzel bi ilahi sayendfe kliplisinide görecem işallah a.e.oabdurrahman önül ayparçası
abdurrahman önül ayparçası