evet abla hepsi çok güzel söylüyoBENİM KONSERLERE GİTME GİBİ BİR ALIŞKANLIĞIM OLMADIĞI İÇİN NETTEN YADA RADYOLARDAN DNLİYORUM . HEPSİDE ÇOK GÜZEL SÖYLÜYOR....
örnek
.: Abdurrahman Önül / Ne Ne Zaman Anarsam Seni :.
evet abla hepsi çok güzel söylüyoBENİM KONSERLERE GİTME GİBİ BİR ALIŞKANLIĞIM OLMADIĞI İÇİN NETTEN YADA RADYOLARDAN DNLİYORUM . HEPSİDE ÇOK GÜZEL SÖYLÜYOR....
esselamü aleyküm Murat abimmmm
TAHA'DAN ''BİR YİĞİT VARDI'' eserinin istiyorum...BU ESERİMİZİ TÜM ŞEHITLERIMIZE HEDİYE EDİYORUM....
İSLAMİYET.GEN.TR AİLEME.... ''GURURLANMA İNSANOĞLU'' ABDURRAHMAN ÖNÜLDENB)MEHMET SEYİTOĞLU '' ISLANDI SECCADEM... BUDA SANA GELSİN ÖZELLİKLE ABİM B)
SELAMETLE :A:A
BACIM KUSURA BAKMA BAYAĞI Bİ YOĞUNLUK VAR...esselamü aleyküm Murat abimmmm
TAHA'DAN ''BİR YİĞİT VARDI'' eserinin istiyorum...BU ESERİMİZİ TÜM ŞEHITLERIMIZE HEDİYE EDİYORUM....
İSLAMİYET.GEN.TR AİLEME.... ''GURURLANMA İNSANOĞLU'' ABDURRAHMAN ÖNÜLDENB)MEHMET SEYİTOĞLU '' ISLANDI SECCADEM... BUDA SANA GELSİN ÖZELLİKLE ABİM B)
esselamü aleyküm Murat abimmmm
MURAT ABİMM NERDESİN İŞER ÇOK YOĞUN SANIRM....
SELAMUN ALEYKÜM TUBACIM TAHADAN BİR YİĞİT VARIN VİDEOSUNU BULAMADIM YOU TUBE DEN...
ARMAĞAN ETTİĞİN İLAHİ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH(C.C) SENDEN RAZI OLSUN... RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN CANIM BACIM...
allah sizden razı olsun. bende medine ye varamadımı ricaetsem. şimdi öğle arası eve geldim işe dönüyorum. allaha emanet olun kardeşlerim
:B:B allah razı olsun allaha emanet olunİSLAMİYET.GEN.TR AİLEME.... ''GURURLANMA İNSANOĞLU'' ABDURRAHMAN ÖNÜLDENB)SELAMETLE :A
:B:B allah razı olsun allaha emanet olun
m deniz abi abdurrahman önülden yakar cehennem ateşini istemiştim allaha emanet olun
ALLAH RAZI OLSUN HERKESE TAVSİYE EDERİM ÇOK GÜZEL ALLAHA EMNAET OLUN[flash]http://www.youtube.com/v/yDwtBQYPTNA&rel=1[/flash]
esselamü aleyküm murat abım senden birşey rıca edcim ersen dadaşlardan bı kaç eser ıstıcektım bulabılırmısın you tubede yok yalnız...
aleyküm selam kardeşim Benim takip ettiğim firaset sitesinde gözüme çarpmıştıordan dinleyebilirsin Allaha Emanet ol .....
ERSEN DADAÅLAR
youtubeden başka görüntülü ilahileri dinleyebilecek bir yer yok sanırımevet bi kaçını dinlemiş oldum sayende çok güzel di dinlemek isteyen arkadaşlarda ordan dinleyebilirler