La İlahe İllalah Muhammeden Resulullah...
Arkadaş aynandan sen görünüyorsun...
Edep ya hu...
millete nasih ettiğin edeb şerbetinden bir yudum alsa idin insan gibi paylaşımlar yapar,Hakka koşardın,koşardık..ama senin asıl niyetini anlıyorum çok iyi anlıyorum..halk kahramanı ilka pardon yakaismi demeliydim..
dünya ve ahirette iki elim yakanda bunu bil aklından bir an olsun çıkarma tamam mı ? Rabbim seni ıslah etsin meczup..geçen ki o kefere muhabbetini görmüştüm ve biliyordum senin olduğunu çünkü bu seviyesizliğe senden başkası erişemez..sonra da çıkar caka satar insanları ve müslümanlığını kefeye koyarsın..şimdi seni,mertebeni anlıyorum çok iyi anlıyorum..Tecessüm etmiş esfel-i safilini de gördük bu vesile ile sağol..Rabbime sığın hani insanlara vaaz edersin ya bi kez de sen dene bak neler olacak aleminde zihninde fikrinde ne inkılablar olacak yeter ki sığın !
Edep ya hu efendi...
Edep hazine bilesin ondan edinesin.
Senin görüntün silinir mi sandın aynadan...?
Sinmiş aynana ... Görüntüm dediğin ...yansıman...
Siler misin sandın o kötü görüntüyü...
İnanmadan yazdığın o büyüksözler le...
İLKA dan...
inanmadan yazdığım sözler vaay büyük iddia gayb haberlerinden sonraki en müthiş iddianız olmuş yakais ilka..inanmadığım hee nerden vardın bu kanaate ? hayırdır inşallah bu makam mertebe ? fesübhanallah estağfirullah Rabbim sen görüyorsun layığına layığını verirsin Rabbim sana havale ediyorum bu edeb nasihini..