Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Serap8191 kardeşimizin bebeği için dualarnızı bekliyoruz kardeşlerim (5 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim Serap kardeşimizin maalesef bebeğinin düşme tehlikesi varmış dualarınızı bekliyor.Allah yar ve yardımcıları olsun Allah sağ sağlim bebeklerini dünyaya getriemk nasip etsin Rabbim inşallah.kardeşimiz şu anda bir ay dinlenme aşamasında Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.
Allah yuvalarında huzur mutluluk dirlik düzen geçim nasip etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

ayca_.1

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcıları olsun, hayırlısıyla bebeğinin yüzünü görmeyi nasip etsin. Amin

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun serapcım allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcısı olsun ablamın Rabbim hayirlisiyla kucağına Alman'ı nasip etsin ins yuregine acı vermesin inşaallah

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcısı olsun. Allah kendisine ve bebeğine sıhhat verir inşAllah.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada kardeşimizin adı serap8191 değilmiyidi.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam.. Hamile miydi canım yaa.. Rabbim yardımcısı olsun inşaAllah..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almalarını nasip etsin.. İnşaAlllah..

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim yarve yardımcımız olsun İnşallah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder yardan Rabbim yuregine acı vermesin inşaallah

berat05

Yönetici
Rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını nasip eylesin..

Kardeşimizinde bebeğini hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip eylesin inşallah

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
RAbbim yardımcısı olsun
Hayırlısı ile dünyaya getirmesini nasip etsin rabbim

.Elhamdülillah.

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.. Doktorun dinlen dediyse dinlen sakın aksi bişey yapma kardeşim.. Ben de 1,5 aylık ikinci bebeğimi düşürdüm Rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize.. Bi oğlum var Allah'a hamdolsun.. İnşallah kardeşimizde sağsalim kucağına alır ve sağlıklı imanlı bir şekilde ömürleri olur inşAllah..
Ondan geldik inşAllah en güzel şekilde ona gidiyoruz.. Rabbim bizleri affetsin. İnşAllah doğumun kolay olur kardeşim.. Sen bir annesin evladın inşAllah kucağında olacak..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcıları olsun, hayırlısıyla bebeğinin yüzünü görmeyi nasip etsin. Amin

allah yardımcın olsun serapcım allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Rabbim yardımcısı olsun ablamın Rabbim hayirlisiyla kucağına Alman'ı nasip etsin ins yuregine acı vermesin inşaallah

Allah yardımcısı olsun. Allah kendisine ve bebeğine sıhhat verir inşAllah.

Bu arada kardeşimizin adı serap8191 değilmiyidi.

Ve aleykum selam.. Hamile miydi canım yaa.. Rabbim yardımcısı olsun inşaAllah..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almalarını nasip etsin.. İnşaAlllah..

Kardeşimizinde bebeğini hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip eylesin inşallah

RAbbim yardımcısı olsun
Hayırlısı ile dünyaya getirmesini nasip etsin rabbim

Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.. Doktorun dinlen dediyse dinlen sakın aksi bişey yapma kardeşim.. Ben de 1,5 aylık ikinci bebeğimi düşürdüm Rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize.. Bi oğlum var Allah'a hamdolsun.. İnşallah kardeşimizde sağsalim kucağına alır ve sağlıklı imanlı bir şekilde ömürleri olur inşAllah..
Ondan geldik inşAllah en güzel şekilde ona gidiyoruz.. Rabbim bizleri affetsin. İnşAllah doğumun kolay olur kardeşim.. Sen bir annesin evladın inşAllah kucağında olacak..

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim hepinizin emeğine gönlününe sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Maalesef bazı olumsuzluklar olmuş şu anda kardeşimizin bebeği 10 haftalık Allah Serap kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtulup hayırlısıyla bebeğini sağ sağlim dünyaya getirmek salih hayırlı evlat olarak yetiştirmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
es selamun aleykum ablacım serap ımızın bebegimi olacakmıs Allah hayırlıysa dünyaya getirmeyi ve hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah konunun basına bakamadım sıkıntılarıda her ne ise bi an evvel feraha ersinler inşallah Allah yardımcın olsun canım kardesim

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
serapçım geçmiş olsun Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et

mir_erhan

Moderator

Dualarımızla Kardeşimizin yanındayız.

Selam ve dua ile

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ben sizleri nasıl sevmeyeyim,nasıl gerçek ailem gibi görmeyeyim .inanın şu an ağlıyorum.sizleri o kadar çok seviyorum ki anlatamam .hepiniz ayrı ayrı nasıl güzel yüreklisiniz.ben ne kadar şanslıyım güzeller güzeli RABBİM bu güzel aileyi ,bu melek kalpli insanları,sizleri karşıma çıkardı.sizler benim canımsınız.tüm kalbimle diliyorum RABBİMDE sizleri hiç zor duruma sokmasın.ne zaman daraldım RABBİM yetiş deseniz hızırlarını yetiştirsin hepinize.ve hepiniz bir bir cennette peygamberiizle komşu olursunuz inşallah.2-3 gün önce yine korktuk acile gittim.bugün evime geldim kontrol vardı.zekasında bir sıkıntı varmı diye ense kalınlığı ölçüldü.salı sonuçları alacağız inşallah.yarın yine annemlere geçiyorum sizlerden biraz daha ayrı kalacağım.ama yüreğim dualarım sizlerle .RABBİM o melek kalplerinizi hep güldürsün.ALLAHIMA emanetsiniz

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
ben sizleri nasıl sevmeyeyim,nasıl gerçek ailem gibi görmeyeyim .inanın şu an ağlıyorum.sizleri o kadar çok seviyorum ki anlatamam .hepiniz ayrı ayrı nasıl güzel yüreklisiniz.ben ne kadar şanslıyım güzeller güzeli RABBİM bu güzel aileyi ,bu melek kalpli insanları,sizleri karşıma çıkardı.sizler benim canımsınız.tüm kalbimle diliyorum RABBİMDE sizleri hiç zor duruma sokmasın.ne zaman daraldım RABBİM yetiş deseniz hızırlarını yetiştirsin hepinize.ve hepiniz bir bir cennette peygamberiizle komşu olursunuz inşallah.2-3 gün önce yine korktuk acile gittim.bugün evime geldim kontrol vardı.zekasında bir sıkıntı varmı diye ense kalınlığı ölçüldü.salı sonuçları alacağız inşallah.yarın yine annemlere geçiyorum sizlerden biraz daha ayrı kalacağım.ama yüreğim dualarım sizlerle .RABBİM o melek kalplerinizi hep güldürsün.ALLAHIMA emanetsiniz

Rabbim ŞAFÎ ismiyle acil şifalar verir inşallah kardeşim...
Dualarımız sizlerle inşallah...
Allaha emanetsiniz...

mir_erhan

Moderator
Allah celle celalüh seninle olsun kardeşim..
Dualarımız her zaman seninle...
En kısa zamanda seni aramıza bekliyoruz...
Bu kez ANNE yürekli dualarınla...

Selam ve dua ile

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
amin canim ne guzel dualar bunlar Allah razi olsun bu arada bi mujdede ben vereyim kendi mesajlarimi bulamiyorum artik burdan yaziyim bari cok yeni daha bende dualariniza talibim Rabbim banada sag salim dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt