Babaciğim Seni çok özlüyorum
--------------------------------------------------------------------------------
Babaciğim özlemin Içimde Küllenmeyen Bir Kor Ateşi Gibi Yaniyor.ah Babaciğim Yokluğun Içimi öyle Dağliyorki Tüm Denizlerin Suyunu Içsem Yinede Sönmez Bu Ateş.hatirliyorumda Bana Tontonum Diye Bağirişini Beni Görünce O Gözlerindeki Pariltiyi özlemim Kat Ve Kat Artiyor .babaciğim ölümün Var Olduğunu Gerçekliğini Hep Bilirdim Ama Seni Kaybettikten Sonra Adeta Içime Işledim .bu Gerçek Ve Kaçişimiz Yok Rabbimden Geldik Raabime Döneceğiz .babam ,babaciğim Herşeyin Güzelini, Herşeyin Doğruluğunu Senden öğrendim. Sen Baba Değil Benim Arkadaşim, Canim ,biriciğim,din Biz Ağlasak Sende Ağlardin ,biz Gülsek Sende Gülerdin Hep Biribirimizin Ruh Haliyle Yaşardik ,birbrimizi Kirmamaya özen Gösterirdik Ve Yinede Mutluyum Mutluluğum Bazi Evlatlar Babalar Gibi Kirgin Küskün Ayrilmadik Hep Biribirimizi Sevdik Ve Sevdiğimizide Hiç Söylememezlik Yapmadik Duygularimizi Açik Açiik Ifade Ettik Işte Bu Yüzden Mutluyum Bir Gün Bende Rabbime Kavuştuğum Zaman Bilerek Bilmeyerek Işlediğim Günahlarim Arsinda Anaya Ve Babaya Saygisizliktan Itahaetsizlikten Sorugaya çekilmeyeciğimin Bilinciylle Seninle Orda Kavuşacağimizi Biliyorum.babaciğim Sensizlik çok Zormuş Gözyaşim Durmuyor . Beni Böyle Görsen Seninde üzüleceğini Biliyorum Rabbim Seni Bizden Daha çok Seviyormuş Kabrin Geniş Mekanini Cennet Eylesin Senin Biraktiğin Emanetini Senin Gibi Biricik Annemize Senin Acini Ona Vurarak önce Allah Sonrada Biz Gözümüz Gibi Bakiyoruz .babaciğim Hatirliyorumda Vafatindan 3 Gün önce Bir Pazar Günü Sen ,annem,3 Ablam Yiğenlerim Ve Eşim Ne Güzel Bir Gün Geçirmiştik Kuranlar Okunmuş Aşureler Yenmişti. O Sen Yakaladiğin Amansiz Hastaliğindan Sanki O Gün Hiç Birşey Kalmamiş Gibi Traşini Olmuş Güzel Kiyafetlerini Giymiştin Okadar Yakişikli Duruyordunki Eşim Bile Kapidan Girince Baba Bu Gün Nekedar Yakişikli Olmuşsun Demişti Rabbim Sana ölüm Güzelliğini Vermiş Ama Biz Anlayamamişiz .o Günün Akşaimda Evelrimize Dağilirken Babciğim Ne Olursa Olsun Seni Doya Doya öpeceğim Demiştim Ve öptüm Yanaklarini Elelrini öptüm öptüm Ve öyle Ayrildim Iyikide öpmüşüm Nerweden Bilirdim Seni Son Kez Optümü.son öpücüğümde Teneşir Taşinin üstünde O Soğuk Yüzünü öptümüğüm Oldu Okadar Güzeldinki Sanki Gülergibiydin.tam Birsene Oldu Babaciğim Hani Derler Ya Diken Kurudukça Batarmiş Gerçektende öyle çok Batiyor.babam Dualrimiz Seninle Kendi Ailemden Başka öyle Bir Aile Daha Edindimki Beni Ve Diğer Dostlarimizi Yanliz Birakmiyorlar Senin Için Yasin_işerif Ve Dua Ediyorlar Rabbimden Dilerim Hepimizn Sana Gönderdiğimiz Dualar Mekanini Cennet Eyler Kabrini Geniş Günahlarinin Afi Olur Inşallah Bu Dünyadan Elimden Gelen Bu Babaciğim Yerinde Rahat Uyu. Seni Seven Kizin Adviye.değerli Site Dostlrim Babma özlemimi Siznle Paylaşmak Istedim Yaşarken Bizim Gibi Sevdiklerinizin Değerini Bilin Ve Kirmayin Kaybettikten Sonra (ah Vah Keşke ) Dememek Için şimdiden Sevdikerinize Onlari Ne Kadar Sevdiğinizi Söyleyin Selam Ve Dua Ile Kalin .
Buda Benim Baba Yazdiğim Mektubum Kader Arkadaşim