Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

« Senin FATIMA'N Var Mı? » (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Babacığım, ben dünyalık bir şey istemiyorum. Benim maksadım dünya değildir. Benim isteklerim ahiret ile ilgilidir. Sen ahirette, ümmetinden günahkârlara şefaat edeceksin. Ben de ümmetinden günahkâr kadınlara şefaat etmek istiyorum. Muradım budur. Bu isteğim kabul edilirse, razı olurum.

s.a hepsini okuyamadım canım şimdi işten çıkıyorum.inş.okuyacağım hepsini.Allah onun şefaatine bizleride nail eylesin.Bi arkadaşımda rüyasında bütün anneler hz. fatıma gibi olsun diye bir ses duymuş sonra benimle ilgili bir rüya görmüş.Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım.s.a

Ve aleyküm selam can ablacım.
Kalbi aminler inşallah güzel dualarınıza.. Elhamdülillah, ne mutlu o güzel arkadaşınıza... Rabbimiz c.c hayır kılsın inşallah.. Ne de güzel bir rüyaymış sübhanallah..Rabbimiz c.c o mübarek validemizi hakkıyla yaşayanlardan eylesin bizleri ve şefaatine nail eylesin inşallah.. Allah c.c sizden de razı olsun daimen Nevin ablacım..Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Dualarımla birlikte Alemlerin Rabbine emanetimsiniz.. B)

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Senin Fatıman Varmı konusunda ki tüm yorumlarınızı okudum kardeşim,
Allah sizden razı olsun, sayenizde istifadelendik. Rabbimize emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm kardeşim. emeğine sağlık ALLAH binlerce kez razı olsun. Hz. Fatımatüzzehra annemizi sizlere şefaatçi kılsın inşaallah...
Onlar ki her adımlarında KUR'ANın ışığıyla hareket ettiler. Yaşayan Birer KUR'AN idiler. Bu örnekleri tanıyıp idrak edenlerden eylesin Yüce MEVLAM bizleri...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

Ve aleyküm selam muhterem hocam.
Sizin de ellerinize sağlık..Allah c.c razı olsun, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ne mutlu onlara değerli hocam.. Hz. Fatıma ki, terbiyesini, eğitimini vahyin okulu misali olan evinde, kainatın en büyük muallimi olan babası Hz. Muhammed (s.a.v)'den aldı.. Böylesine bir güzelliği Rabbimiz c.c o güzel validemize nasip eyledi ve kıyamete kadar, O'nu gelmiş geçmiş tüm ümmetlerin en hayırlı, en yüce ve en pak hanımı kıldı.. Elbette ki bizim o yüce anneden öğreneceğimiz, ondan örnek alacağımız çok şey var.. Rabbimiz c.c şefaatlerine bizi nail eylesin inşallah.. Bir kez daha bu güzel duayı tekrarlıyorum muhterem hocam..Güzel dualarınıza kalbi aminler inşallah.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
495m98apwxdih35hb1.gif

Düşünün ki elinizde öyle değerli bir kitap var ki, bu kitap yaşam rehberiniz olacak niteliktedir. Her okuyuşunuzda yeni ufuklara kavuşursunuz, yüreğiniz aşkla dolar. Bir ömür okusanız da bitiremeyeceğiniz, yaşamınıza, gönlünüze, ruhunuza hitap etmekle kalmayıp cennetin anahtarını sunar size. Ne yaparsınız? Bu kitabı mutlaka elde eder, gözünüz gibi korur, defalarca okursunuz değil mi? Evet doğrusu da budur zaten.

Bahsedilen kitap, beşerin yazdığı somut bir kitap değildir elbette. Yaşamının her ayrıntısı, gönüllere kazınılması gerekilen Hz. Fatıma-ı Zehra’dır. O alemlere nur olarak gönderilen Kur’an’ı kendi yaşamına geçirmiştir. Bir başka deyişle Fatıma, Kur’an’ın pratiğe geçirilmiş hali, yani yaşayan Kur’an’dır. Bu yüzden Allah’ın övgüsüne nail olmuştur. Resulullah (s.a.a) Hz. Fatıma’yı şöyle tanımlar: “Kızım Fatıma (s.a) geçmiş - gelecek bütün kadınlardan üstündür. O vücudumun bir parçasıdır, gözümün nuru ve kalbimin meyvesidir. O benim ruhumdur. O insanlardan olan bir huridir. Rabbinin huzurunda ibadete durduğunda yıldızların yer ehli için parladığı gibi, onun nuru da gökteki melekler için parlar ve Allah Teala meleklerine şöyle hitap eder. “Ey melekler, bakın benim cariyem (kulum) Fatıma’ya; o benim huzurumda durmuştur, korkudan titriyor; kalbiyle benim ibadetime yönelmiştir. Sizleri şahit kılıyorum ki, ben onun takipçilerini ateşten koruyacağım.” [1]

Öyleyse Allah’ın merhametine, sevgisine muhtaç olan bizler, Allah’a götüren rehber olarak Fatıma’yı izlememiz gerekir.

İlahi aydınlığa koşmak isteyen kadınların Fatıma’dan daha aydınlık bir nurları yoktur. Onun hayatına baktığımızda kısacık ömründe iman, takva, ilahi aşk ve ilimle; fedakarlık, iffet, mazlumiyet ve sabrın birleştiği mükemmel bir şahsiyetin, asırlara nasıl ders verdiğini görürüz.

Fatıma’yı örnek almak, rehber seçmek kolay değildir. Onun taraftarı, takipçisi olabilmek için,

ilk önce onu tanımak gerekir. Zira tanımadığımız bir Fatıma’yı sevmek kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir. Onu bir evlat, bir eş, bir ana ve bir mümine olarak tanıyıp idrak etmek ve yaşamımıza geçirmek gerekir.

Fatıma’yı anlamadan dinleyenler, onun ismini duyunca ağlayıp sızlarlar ama yaşamlarına da karıştırmazlar. Özlerinde Fatıma’dan bir şey yoktur aslında. Başörtüsünü en ufak bir zorlukta açan bir müslüman kadın, sizce” Kadının salahı, onun, yabancı bir erkeği görmemesi ve yabancı erkeğin de onu görmemesidir.”[2] diyen ve vefatından sonra bile mübarek vücudunun hatları belli olmasın diye kendisi için Umeys kızı Esma’ya özel tabut hazırlamasını vasiyet eden, Fatıma’nın iffet ve din anlayışını yeterince kavrayabilmiş midir?

Evini lüks eşyalarla döşeyip, marka düşkünü, bakışlarıyla bile fakirleri ezen bir kadın; yoksulluk içinde ömrünü geçiren, evde çalışmaktan elleri nasırlaşan, kendisi ve çoçukları aç iken, evindeki son yiyeceği bile fakirlere veren Fatıma’nın yaşam felsefesini idrak edebilmiş midir acaba?

Fatıma taraftarı olabilmek , onu rehber, şefaatçi edinebilmek için, Fatımalaşmak, yani Fatıma gibi düşünmek, Fatıma gibi yaşamak gerekir.

Kalbimizde Fatıma’nın imanından, ilahi aşkından, yaşamımızda Fatıma’nın mücadelesinden, ibadetinden, fedakarlığından, iffetinden, merhametinden eser yoksa; çocuklarımızda Fatıma’nın çocuklarından izler yoksa; başımızda başörtü ama gönlümüzde sefa arzusu, kibir ya da zulme duyarsızlık varsa biz Fatıma’nın taraftarları değiliz demektir.

Bu büyük kadına sarılıp onun değerlerine sahip çıktığımız müddetçe pusulamız hiç şaşmayacaktır. Allah bizleri gerçek Fatıma taraftarları olmayı ve onun şefaatine nail olmayı nasip etsin.

[1] Bihar-ül Envar, c.28, s.37

[2] İbrahim Emini, Hz. Fatıma, S. 183

495m98apwxdih35hb1.gif
amin amin amin inşallah.ellerine yüreğine sağlık.Allaha emanet ol canım kardeşim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum
Guzel Yurekli Kardeşim
Emeğine Sağlik
Yazamiyorum Ifade Etmek Zor Bazen
Fatma Anamizin Buyukluğunu Yazmak Zor
Ne Guzel Bir Ornek Onun Gibi Olabilmeye Calişmak
çalişmak Cunku Cok Zor Hemde Cok
Davranişlarimizi Islami Hayatta Gore Tam Anlamiyla Yapmak
Ki O Zaman Hayat Cok Daha Huzurlu Olurdu Inaniyorum
Allah Razi Olsun Kardeşim
Sevap Hanene Yazilsin Inşaallaj
Allaha Emanet Olu
Selam Ve Dua Ile

Ve aleyküm selam gül gönüllü hocam... Rahman c.c cümlemizi bu kutlu yolda muvaffak eyler inşallah..Okuduğunuz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum değerli hocam..Sizin de ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Dualarımdasınız..Allah c.c sizden de daimen razı ve memnun olsun..Rabbimize emanetimsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Bu büyük kadına sarılıp onun değerlerine sahip çıktığımız müddetçe pusulamız hiç şaşmayacaktır. Allah bizleri gerçek Fatıma taraftarları olmayı ve onun şefaatine nail olmayı nasip etsin.

ES SELAMUN ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL GÜL KARDEŞİM.OKURKEN GÖZLERİM DOLDU.ONUN GİBİ OLABİLİR MİYİZ?,ONUN TARAFINDANIM DİYİP TARAFTARI OLMAYI HAKKIYLA BECEREBİLİYOR MUYUM ACABA DİYE KENDİMİ SORGULAMAKTAN ALAMADIM.ALLAH C.C. EBEDEN RAZI OLSUN SENDEN VE SEVABINI KAT KAT EKLESİN HANENE İNŞAALLAH.O BÜYÜK İNSANLARIN ŞEFAATLERİNE KAVUŞTURSUN RAB'BİM C.C.BİZLERİ.ONLARIN TARAFTARI OLMA YOLUNDA MUVAFFAK KILSIN İNŞAALLAH.DAİMİ DUALARIMLA BİRLİKTE,YÜREĞİMDESİN CAN KARDEŞİM.RAB'BİM E C.C EMANETSİN.SELAM VE SEVGİ İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)​

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü gül yürekli, canım kardeşim. Rahman c.c senden de ebeden ve daimen razı olsun inşallah..Değerli ve güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum güzel kardeşim. Haklısın, insanın kendini sorgulamaması mümkün değil, böylesine ibadete düşkün, fazilet dolu ve güzel örneklerle süslenmiş bir hayatı okurken... Rahman c.c bizleri Fatıma annemizin yolunu kararlılıkla takip edenlerden eylesin, ahirette de şefaatine nail kılsın inşallah.. Güzel dualarına can-ı gönülden amin diyorum canım kardeşim..Dualarımdasın inşallah..En Yüce'ye emanetimsin..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Nur Parçası: Hz.Fatıma

Alemlere rahmet olarak gönderilen Kutlu Nebi’nin mübarek yüzlerinden, her bir tanesi incileri çatlatacak güzellikte gözyaşları dökülüyor... Bu tablo içerisindeki yaşlar, o engin sevginin rengini veriyor karşısındakilere. Bu gözyaşları ki, yıkılmaz bir devrim ordusu ve yeni başlangıçlar muştusu. Bu gözyaşları, cahiliye dönemi çirkinliklerini yıkayan derin bir akarsu. Kızların toprağa diri diri gömüldüğü, kadınların en değersizinden birer eşya kabul edildiği bir dönemde Allah Rasulü kızı için göz yaşı döküyor... Ve, her zaman sözlerin en tesirlisini söyleme makamında, buyuruyorlar:

Fatıma benden bir parçadır; onu üzen beni de üzer...

O gün, gerçekleşmiş belirli bir olay üzerine söylenmişti bu söz. Fakat, söz Rasulullah’tan çıkınca, zamanın duvarlarını yıkıp geçiyor; sonsuzluk koridorunda helozonlar çizip, tüm zamanlara ulaşıyor.

Asr-ı Saadet’ten günümüze uzanıp kalbimizin koridorlarını süslüyen bu tabloya bir kez daha bakalım...

Fatıma benden bir parçadır; onu üzen beni de üzer...

Bir soralım kendimize... Bugün kadınların içinde yüzdüğü çıplaklık denizi üzmez miydi, Allah’ın Nur Suresi’ndeki emrini* kalbine mühürleyen Hz.Fatıma’yı?
Yüreği yanmaz mıydı acıdan; ‘daha yaşım küçük, hele bir evleneyim de örtünürüm’ diyenleri duyunca? Görseydi, değil son lokmasını; içinde yüzdüğü, onbinleri doyuracak servetinin ufacık bir parçasını bile fakirlere dağıtmaktan korkanları, tutabilir miydi göz yaşlarını? ‘Oku’ma hakları ellerinden alınıp da itilip kakılanları görseydi ya... Dayanabilir miydi bunlara, Peygamber Sevgisi’nin aktığı o temiz kalbi?

Çok üzerdik Fatıma’yı, çok.. Çok üzerdik Allah Rasülü’nü…

Ey, Peygamberler Peygamberi’nin hüzünlenen kalbine her dem merhem olan...

Ey, Cennet kadınlarını Sonsuz Nimetler Yurduna sevkeden...

Ey, İbadetinde meleklere Nur saçan...

Ey, Allah’a imanı kalbine kan yapan...

Ey, Rasullulah’ın, ‘Beni bana gösteren ayinemdir’ dediği...

Ey, birbirinden güzel isimlerle anılan** Allah Rasülü’nün en küçük, en sevgili kızı...

Selam Olsun Sana...

Beslediğimiz sevginin kaynağı belirliyor değerimizi, ve akibetimizi...

Allah, bizleri Seni seven/sevindiren, Seninle sevinen kullarından eylesin!

‘Kızımı, gerek onu ve gerekse onunla beraber soyunu sevenleri, Allah c.c cehennemden uzaklaştırsın diye Fatıma olarak adlandırdım’.

Ramazan Balcı

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık güzel bir paylaşım ...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

Hz. Fatıma'nın (a.s) Çeyizi
Peygamber (s.a.a), Fatıma (a.s)’ı, Hz. Ali (a.s)’la evlendirmeye karar verince, Hz. Fatıma'ya çeyiz almak için Hz. Ali’den zırhını satmasını istedi. Hz. Ali (a.s) da zırhını çarşıya götürüp sattı ve parasını Peygamber (s.a.a)’in huzuruna takdim etti. Resulullah (s.a.a) de o parayı ashaptan bir kaçına vererek Fatıma’nın evine ve kendisine gerekli olan eşyaların almasını emretti. O parayla satın alınan eşyalar şunlardan ibaretti:

1- Yedi dirhemlik beyaz bir gömlek.

2- Dört dirhemlik büyük bir baş örtüsü.

3- Hayber malı siyah bir elbise.

4- Hurma lifinden örülen bir yatak tahtı.

5- Biri koyun yünü, diğeri de hurma lifiyle doldurulmuş olan ketenden iki adet döşek.

6- İçi ezhar ismindeki bitki ile doldurulmuş olan koyun derisinden dört adet yastık.

7- Bir adet hasır-ı hicri.

8- Bir adet el değirmeni.

9- Bir bakır kap.

10- Su içmek için deriden yapılan bir kırba.

11- Elbise yıkamak için bir leğen.

12-Süt için bir adet kâse.

13- Bir su kabı.

14- Bir yün perde.

15- Bir ibrik.

16- Bir çömlek maşrapa.

17- Sergi olarak kullanılan bir adet deri.

18- İki çömlek testi.

19- Bir aba (Kufe dokunmalı bir çarşaf).

Ashap bu eşyaları alıp Peygamber (s.a.a)’in evine getirdi. Peygamber (s.a.a) mübarek elleriyle onları alıp bakıyor ve “Mübarek olsun” diyordu. (Bir rivayete göre de, çeyiz eşyalarını Resulıllah’ın yanına getirdiklerinde Hazret'in gözlerinden yaşlar aktı ve başını göğe doğru kaldırıp şöyle dedi: “Allah’ım bu evliliği, kaplarının çoğu çömlekten olan kimselere mübarek eyle.”(1)

ALINTI

Ve aleyküm Selam, değerli Nihal Ablam.B)
Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah..
Değerli katkınız için çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık olsun sizin de inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile, hayırlı ve bereketli geceler..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Hz. Peygamber her nereye sefere çıksa önce Hz. Fatıma'nın (r.anha) evinin kapısını çalar ve onunla vedalaşırdı. Seferden dönünce de ilk aradığı Hz. Fatıma'dır. Rasulullah, onun kapısını çalar ve onun hal ve hatırını sorardı. Hz. Aişe (r.anha) bu muhabbeti şöyle anlatıyor: ''Konuşma tarzı olarak Hz. Fatıma'dan daha çok Rasulullah'a benzeyen başka bir kimse görmedim. O, babasının yanına geldiği her seferde, Hz. Peygamber saygı ile ayağa kalkıyor, hatırını sorduktan sonra kendisine ait yere oturtuyordu. Rasulullah aynı tavrı süt annelerine karşı da gösteriyor, ''Anneciğim hoş geldiniz!'' diyerek onları kendisine ait yere oturtuyor; onların maddi-manevi sıkıntılarına çözüm buluyordu. Hz. Aişe, Hz. Fatıma'nın da aynı nezaketle babasını karşıladığını nakletmektedir. Hz. Peygamber, Hz. Fatıma'ya sevgisini ve onunla ilgili düşüncelerini sergiliyor: ''Yeryüzünün en üstün kadınları şu dördüdür: Hz. Meryem, Asiye, Hatice ve Fatıma. Fatıma'nın sevinci benim sevincim, onun sıkıntısı benim sıkıntımdır. Kızım Fatıma'yı seven beni sevmiş olur. Kim Fatıma'yı gücendirirse beni gücendirmiş olur. Fatıma benim vücudumun bir parçasıdır, onu inciten beni incitmiş, beni inciten de Allah'ı incitmiş olur....(Müslim, Fedailu�s-Sahabe ,72)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm islamiyet ailesi ve aliye_aliye kardesim, cok kiymetli yazilarin icin ALLAHim senden bin kat razi olsun.

Ögretmen isen, hafiz isen, ben senin ögrencin olabilseydim, gurur ve huzur ve sefkat hissederdim.
SEN anlatmasini bilen, ögrencinin anlayabilecegi sekilde anlatan aliye_aliye`sin.

Ellerine saglik, düsüncelerine saglik, ALLAHim bu sekil bilgilerle islamiyeti en güzel sekilde ögrenebilmeme imkani verdigi icin, senden ve senin gibi yararli bilgiler verenlerden ALLAH razi olsun.

Allahim mekanlarimiza, nur yagdirsin, huzur, bereket yagdirsin, güler yüz tatli dil nasip etsin.
Allahim gecim SIKINtisindan koru ve borclardan kurtar bizi yarabbim. Helal nasip eyle be haramdan uzak tut Allahim.
Mekanlarimizi her türlü kötülükten, beladan, kazadan, giybetten, hastaliktan, düsmanliktan koru YARABBIM. Kötü niyetli kullarinin yüregini nurlandirki, kötülük yerine sadece iyilik düsünüp yapsinlar.

Allahim, sana sükürler olsun.

Degerli Kardeslerim, selam ve duamla, hayirli günler, tuttugunuz altin olsun, ALLAHa emanet olun.

:H:H​

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli ablam..Güzel gönlünüzden kopup gelen bu kardeşlik deryası sözleriniz ve o güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum ablam..Hüsn-ü zannınızdır, sizin güzel bakışınızdır..Eksik olmayınız.. Öğretmen sayılırım değerli ablam (Kur'an dersleri veriyorum, uzun yıllardır) ama aslında hayat boyu hiç bitmeyecek bir öğrenciliğim var.. Hayatta yeni şeyleri öğrenebilmenin kesinlikle bir sınırı yok.. Kendimi acizane elden geldiğince güncellemeye, geliştirmeye çalışıyorum.. Ablam, diğer forumlarınızı okudum ve üzüldüm açıkçası.. Uzun zamandır da sitede görünmüyorsunuz.. İnşallah her şey yolundadır ve sorunlarınız Allah c.c'nin yardımıyla çözüme kavuşmuştur..Rabbimiz c.c geçmekte olduğunuz bu çetin virajlardan selametle ve tevekkülle çıkmanızı, hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Dualarımda sizi unutmuyorum ablam..En kısa zamanda sizi inşallah tekrar burada görebilirim.. ''Anayüreğinizden'' kopup gelen o samimi dualarınıza da tüm kalbimle amin diyorum ablam..Yüreğinize sağlık.Rabbimiz c.c hayırlısı ile icabet etsin inşallah..Amin, ecmain..Selam, dua ve muhabbetle kalplerin Asıl Sahibine emanetimsiniz..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşim Aliyeciğim
Harika bir paylaşımdı.Allah her daim sizi razı olduğu kullardan eylesin inşaallah.
Hz Fatımamızı örnek alırsak sizinde zikrettiğinz gibi yaşayan bir Kuran oluruz inşaallah.
Rabbim yolunda gitmeye vesile olacak kişilerden ayırmasın.
Baki selam ve dua ile....B):H

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim. Allah c.c sizden de ebeden ve daimen razı olsun inşallah.. Haklısınız Zeynep Rukiye'ciğim, Efendimiz (s.a.v)'in de buyurduğu üzere ümmeti içerisinde kıyamete kadar Fatıma annemizden daha üstün bir hanım olmayacaktır.. Her yönüyle de bizler için yegane örnektir..Rabbimiz c.c'nin ''O'nu ve takipçilerini ateşten koruyacağım.'' diye buyurması, bu mübarek hanımın bizlerin nazarındaki ehemmiyetini arttırıyor.. Elhamdülillah, biz de O'nu çok seviyoruz..Lakin O'nu sevmenin yetmeyeceğini de biliyoruz..Rabbimiz c.c sevgimizin de gereğini yapanlardan kılsın bizleri..Amin. Rabbimiz c.c sevdiğimize layık kılsın cümle mü'mineleri inşallahü Teala..

Güzel yüreğinize sağlık sevgili kardeşim. Dualardasınız inşallah..Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun her daim.. Güzel yorumunuz için de çok teşekkür ediyorum..En Emin'e emanetimsiniz inşallah..Selam, baki dualar ve muhabbetle kalın..B):H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM

Fatıma olabilmek mümkün mü???
O'nun tırnağı olabilmek mümkün mü???
Öyle bir mümin'e olabilmek mümkün mü???

Bizler nefislerimizi köreltmedikçe,ailemizi ,eşimizi dostumuzu karşılıksız sevmedikçe ,ibadetlerimize önem vermedikçe ,hayatı KURAN KERİM gibi yaşamadıkça , Fatıma gibi olmak için çabalamadıkça mümkün olabilir mi?

Çok değerli kardeşim,,
Ellerinize,gönlünüze sağlık
Bizlerin okusun diye harcadığınız o zaman ve emek için Allah Razı olsun..Hakkınızı helal ediniz..yazılarınıza cevap veremesem de okuduğumu ve almam gerekeni aldığımı bilin....

Allah (c.c.) razı olsun sizden..İnşallah bu gayretleriniz gönlünüzdekilerin olması için bir dua misali Rabbim'e ulaşır ve dualarınız kabul olur..

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli ablam..
Yüreğinize, ellerinize sağlık olsun inşallah.. Yorumunuz çok güzeldi..Çok teşekkür ederim değerli ablam.. Her şeyi çok güzel bir şekilde aktarmışsınız, Rahman c.c razı olsun sizden ebeden inşallah..İlginiz ve değerli kardeşliğiniz için çok teşekkür ederim..Katre miktar faydalı olabilmişsek, ne mutlu ablam.. Hz. Fatıma annemiz her daim gönüllerimizde olmalı inşallah..Bu konu belki bir gün unutulur gider, lakin önemli olan O mübareği zihinlerimize ve gönüllerimize samimiyetle kazımak olsun müslüman bayanlar olarak hedefimiz.. Çünkü bizlerin O'ndan daha güzel bir örneği yok..Güzel dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum ablacım.. Ecmain olsun inşallah..Baki dualar ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim..B)B)

hamdi2900

Kayıtlı Kullanıcı
Hz. Fatıma evet hem dünyalık hem ahiretlik iki dünyadada cennetlik çok güzel şeyler yazmışssınız Bir kez daha okumamı hatırlamamı sağladınız Allah sizlerden razı olsun

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzeldi gerçketen allah bizede en az onun yarısı kadar ii bir kadın oolmayı nasip eder inş

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum aliye ablam Allah c.c. razı olsun yine daha doğrusu yani herzamanki gibi harika bir paylaşım emeğinize yüreğinize saglık.

Allah Teala meleklerine şöyle hitap eder. “Ey melekler, bakın benim cariyem (kulum) Fatıma’ya; o benim huzurumda durmuştur, korkudan titriyor; kalbiyle benim ibadetime yönelmiştir. Sizleri şahit kılıyorum ki, ben onun takipçilerini ateşten koruyacağım.”

Allah c.c. bizlere Fatma annemizin takipçileri eşler nasip etsin AMİN AMİN AMİN

TŞKKLER A.E.OLUNUZ

~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c razı olsun sizden de inşallah..Yorumunuz ve de okuduğunuz için çok teşekkür ederim..Dualarınıza da amin diyorum kardeşim. Rahman c.c o yüce hanımı anlamayı tüm müminelere nasip eylesin, Seyyüdetün-Nisa'nın nişaneleriyle kimliğimizi, kişiliğimizi süslemeyi nasip eylesin inşallahü Teala..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

~*~*~*~*~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt