Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Seni yarattım (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
ÇELİMSİZ, KÜÇÜK BİR kız çocuğu sokağın köşesine oturmuş; yiyecek, para, ya da alabileceği herhangi birşey için dileniyordu. Üzerinde yırtık pırtık giysiler vardı. Yüzü gözü ise kir içindeydi. Çocuğun perişan bir hali vardı.

Kız dilenirken, sokaktan genç, sağlıklı, zengin görünümlü bir adam geçti. Kızı farketmişti. Ama, belli etmemek için, dönüp bir daha bakmadı. Geniş ve lüks evine, konfor içinde yaşayan ailesinin yanına geldiğinde, çok güzel hazırlanmış bir akşam sofrası onu bekliyordu. Fakat, az sonra, gördüğü o dilenci kız aklını takıldı yeniden. Duyguları birşeylere itiraz ediyordu.

Sonra, kolay yolu tercih etti ve itirazlarını Allaha yöneltti. Böyle durumların var olmasına izin veren O değil miydi?

İçin için, Ona karşı:

Böyle birşeyin olmasına nasıl müsaade ediyorsun? Neden o küçük kıza yardım için birşeyler yapmıyorsun? diye yakınmaya başladı.

Biraz sonra, ruhunun derinliklerinden gelen şu cevabı işitti:

Yaptım. Seni yarattım!

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Seni yarattım

emeğinize sağlık kardeşim çok anlamlı ve ders verici bir paylaşım olmuş.
ALLAH CC RAZI OLSUN.B)B)B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN ABLAM. ÇOK GÜZEL.. B)

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

B)Allah razı olsun B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
emeğinize sağlık kardeşim çok anlamlı ve ders verici bir paylaşım olmuş.
ALLAH CC RAZI OLSUN.B)B)B)
rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim duada unutmayın selametle

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK İBRETLİK BİR HİKAYE ÇOK GÜZELDİ KARDEŞİM.. KEŞKE ŞİKAYET ETMEK YERİNE KENDİMİZE DÖNÜP BAKABİLSEK.. BİZ NE İÇİN VARIZ BU DÜNYADA DİYEBİLSEK.. :(

ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)

rakabe_

Kayıtlı Kullanıcı

cok güzelmiş oyle ya etrafımıza soyle dıkkatlı bır baksak daha neler ıcın yaratıldıgımızı gorebılırız. ALLAH dikkatli bakanlardan,idrak edebilenlerden eylesin inşallah....selam ve dua ile...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt