botanik_3727
Kayıtlı Kullanıcı
Amin cümlemizden kadeşim dualarımız tüm mü'min ve mü'mine kardeşlerimizle en şöyle ben rahmetli için dua ederken peşinden şöyle dua ediyorum inş'allah rabb'im beni bu güne yetiştirttiğin kişilere ve onlarıda bu günlere yetiştirtmekte vesile kıldığın kişilere, özde ve sözde aileme, benden dua bekleyen bir cümle müslüman kardeşlerime, senden yardım dileyen bir cümle din kardeşlerime bu dünyada da öbür dünyada da iyilikler, güzellikler ihsan eyle. Onların ilim ve irfanlarını arttır. Bu dünyadan göçmüş, öbür dünyaya intikal etmiş, bir duaya muhtaç kalmış başta rahmetli eşim olmak üzere bir cümle geçmişlerimizin ruhuna sen rahmet eyle. Daima aldığının yerine daha hayırlısını verirmiş, daha hayırlısını en hayırlı şekilde ver, beni iki cihanda da sana yakınlaştıracak, hayırda yarıştıracak, rahmetliden daha hayırlı eş nasip eyle, amin sonrada vaktin namazını eda edebildim diye 5 defa şükür secdesi yaparım e kolay mı ahir zamanda namaz eda etmek o ki, ya allah dediğinde; buyur kulum bir isteğin, arzun mu var diyorken icabet etmediği dua olur mu hiç. Fakat hayrı da şerri de şüphesiz daha iyi bilen ya, bazı duaları bekletir kulu için en makbul zamanda kabul edermiş. Emin ol duaların, dualarım, dualarımız... Hiçbiri boşa değil boşa geçen sadece zaman... Dualarda buluşmak dileğiyle kardeşim