Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Senai Demirci ile ayaküstü (1 Kullanıcı)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Yazılarını büyük bir beğeniyle takip ettiğim Senai Demirci beyefendi bir sohbet-konferans amaçlı bir proğram için şehrimizi ziyaret etmişlerdi.
Proğramın başlama saatine yakın sponsor kitabevinde bir hoşgeldin ziyareti yapmayı uygun bulduk .Eşimle beraber hem aldığımız kitabları imzalatmak hemde yeni tanıtım kitaplarından almak düşüncesi ile Senai Beye hoşgeldin dedik.Sağolsun ilgi gösterip ayaküstü sohbete başladık.Mevcut kitaplar imzalanmış yeni kitap tavsiye etmeye başladılar.
-Çocuklarınıza göre hazırladığım bu dua kitabını tavsiye ederim dediler.
Eşim kitabı aldı şöyle bir baktık ,bizim çocuklara yaş itibari ile uygun değildi.
Ben dedim ki;
-Senai bey bunları okuyacak yaşta çocuğumuz yok.Bizim çocuklarımızın ikisi üniversiteyi bitirdi ,diğeri üniversiteye girme safhasında.
Senai Bey şaşkın olarak eşimle bana bakarak;
-Erdal abi hepsi bu eşinizden mi?
Şakayla karışık bu iltifata güzel bir cevap hakkı doğdu:
-Evet Senai bey Biz Allah (c.c.) emanetine böyle özenle bakarız.
Gülüşmeler sürerken Senai bey benim doğum tarihim sayfasına şu dörtlüğü yazmaya başladı:

Erdal ağabeyime:

Esmanın güzelliğini
Kalbinin baharı eylesin,
Duanın lezzetini
Ruhunun bayramı eylesin.
Senai Demirci (imza)

Senai Demirci beyefendiye saygı ve hürmetlerimizi birkez daha hatırlatıyor,başarılarının bizleri gururlandıracağı duygularımızı ifade etmek istiyorum.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Erdal ağabeyime:

Esmanın güzelliğini
Kalbinin baharı eylesin,
Duanın lezzetini
Ruhunun bayramı eylesin.
Senai Demirci (imza)

Selamün Aleyküm kıymetli Abimiz.
Bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için, Rabbimiz razı olsun.. Tebessümlük, çok hoş bir anı olmuştur sizler için muhakkak.. Muhterem Edib'imizin duasına ben de ''Amin'' diyorum, sizler adınıza inşallah... Rabbimiz, eserlerini daim eylesin; bizlere de istifadelenmek nasip etsin her daim.. Rabbimizin, Edebiyat dünyasına bir lütfu olan Muhterem, yazılarıyla farklı bir çığır açtı.. Duygu ve düşüncelerini, çok farklı perspektiflerden tefekkür fırtınası ile bizlere sunup, o ana kadar belki de hiç aklımıza gelmeyen bakış açıları kazanmamıza yardımcı oluyor.. Rabbimiz kendisinden razı olsun..
Teşekkürler paylaştığınız için..
Selam ve Dua ile..Rabbimize emanet olunuz.

hanimeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
çok hoş bir hatıra
yazılarını zevkle okuduğum değerli bir şahsiyet..
adınıza çok mutlu oldum..
En Güzele Emanetsiniz..

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Çok nadide bir yazar sayın Sena Demirci.. adının geçtiğini görünce merakla konuya giriş yaptım ve umduğumu da buldum..büyük bir zevkle okudum yazıyı..
Kelamınıza sağlık abi..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Erdal ağabeyime:

Esmanın güzelliğini
Kalbinin baharı eylesin,
Duanın lezzetini
Ruhunun bayramı eylesin.
Senai Demirci (imza)

Selamün Aleyküm kıymetli Abimiz.
Bu güzel anınızı bizlerle paylaştığınız için, Rabbimiz razı olsun.. Tebessümlük, çok hoş bir anı olmuştur sizler için muhakkak.. Muhterem Edib'imizin duasına ben de ''Amin'' diyorum, sizler adınıza inşallah... Rabbimiz, eserlerini daim eylesin; bizlere de istifadelenmek nasip etsin her daim.. Rabbimizin, Edebiyat dünyasına bir lütfu olan Muhterem, yazılarıyla farklı bir çığır açtı.. Duygu ve düşüncelerini, çok farklı perspektiflerden tefekkür fırtınası ile bizlere sunup, o ana kadar belki de hiç aklımıza gelmeyen bakış açıları kazanmamıza yardımcı oluyor.. Rabbimiz kendisinden razı olsun..
Teşekkürler paylaştığınız için..
Selam ve Dua ile..Rabbimize emanet olunuz.

Ve Aleyküm selam Aliye Kardeşimiz.
Estağfurullah kardeşim,değerli olan sizlersiniz .Bizlerin istifadesine sunulmak üzere özverili çalışmalar yapıyorsunuz.Bu güzel gayretlerinize Yüceler yücesi Rabbimiz lütfetsin kuvvet versin.Bizlerede nefsinde değişime sebebiyet vermesi için dualarınızdan eksiltmeyin inşaAllah.

Senayi beyefendi ile böyle güzel bir sohbet gerçekleştirdik.Ortamda çok müsaitti.Yanımızda da kimse yoktu ,böylece daha rahat bir konuşma vesilesi yakalamış olduk.Hanımı ile tanışmasından çocuklarına kadar bazı detaylara kadar dahi konuşma fırsatı oldu.Arkasından iki saatlik birde proğram yaşanınca
bizde çok hoş bir zaman dilimini yaşama fırsatımız olmuş oldu.Allah c.c. kendisinden razı olsun ve başarılı kılsın.

Aliye kardeşimiz katılımınız çok teşekkür ediyorum.Ortak değerlerde buluşabilmek ayrı bir haz veriyor insana.
Sizleri yüceler yücesi Rabbimize emanet ediyorum...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
çok hoş bir hatıra
yazılarını zevkle okuduğum değerli bir şahsiyet..
adınıza çok mutlu oldum..
En Güzele Emanetsiniz..

Ve Aleyküm Selam hanımeli kardeşimiz...
Bizlerde yazılarını zevkle takip ediyoruz Senai beyin.
Allah c.c. başarılarını artırsın .Katılımınız için teşekkür ediyorum.
En ''veli'' olana emanet olunuz...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Çok nadide bir yazar sayın Sena Demirci.. adının geçtiğini görünce merakla konuya giriş yaptım ve umduğumu da buldum..büyük bir zevkle okudum yazıyı..
Kelamınıza sağlık abi..
Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim Nazar Kardeşimiz.
Beğendiğinize sevindim.Rabbimiz sizlerden razı olsun olsun.
selametle kalınız...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt