Yazılarını büyük bir beğeniyle takip ettiğim Senai Demirci beyefendi bir sohbet-konferans amaçlı bir proğram için şehrimizi ziyaret etmişlerdi.
Proğramın başlama saatine yakın sponsor kitabevinde bir hoşgeldin ziyareti yapmayı uygun bulduk .Eşimle beraber hem aldığımız kitabları imzalatmak hemde yeni tanıtım kitaplarından almak düşüncesi ile Senai Beye hoşgeldin dedik.Sağolsun ilgi gösterip ayaküstü sohbete başladık.Mevcut kitaplar imzalanmış yeni kitap tavsiye etmeye başladılar.
-Çocuklarınıza göre hazırladığım bu dua kitabını tavsiye ederim dediler.
Eşim kitabı aldı şöyle bir baktık ,bizim çocuklara yaş itibari ile uygun değildi.
Ben dedim ki;
-Senai bey bunları okuyacak yaşta çocuğumuz yok.Bizim çocuklarımızın ikisi üniversiteyi bitirdi ,diğeri üniversiteye girme safhasında.
Senai Bey şaşkın olarak eşimle bana bakarak;
-Erdal abi hepsi bu eşinizden mi?
Şakayla karışık bu iltifata güzel bir cevap hakkı doğdu:
-Evet Senai bey Biz Allah (c.c.) emanetine böyle özenle bakarız.
Gülüşmeler sürerken Senai bey benim doğum tarihim sayfasına şu dörtlüğü yazmaya başladı:
Erdal ağabeyime:
Esmanın güzelliğini
Kalbinin baharı eylesin,
Duanın lezzetini
Ruhunun bayramı eylesin.
Senai Demirci (imza)
Senai Demirci beyefendiye saygı ve hürmetlerimizi birkez daha hatırlatıyor,başarılarının bizleri gururlandıracağı duygularımızı ifade etmek istiyorum.
Proğramın başlama saatine yakın sponsor kitabevinde bir hoşgeldin ziyareti yapmayı uygun bulduk .Eşimle beraber hem aldığımız kitabları imzalatmak hemde yeni tanıtım kitaplarından almak düşüncesi ile Senai Beye hoşgeldin dedik.Sağolsun ilgi gösterip ayaküstü sohbete başladık.Mevcut kitaplar imzalanmış yeni kitap tavsiye etmeye başladılar.
-Çocuklarınıza göre hazırladığım bu dua kitabını tavsiye ederim dediler.
Eşim kitabı aldı şöyle bir baktık ,bizim çocuklara yaş itibari ile uygun değildi.
Ben dedim ki;
-Senai bey bunları okuyacak yaşta çocuğumuz yok.Bizim çocuklarımızın ikisi üniversiteyi bitirdi ,diğeri üniversiteye girme safhasında.
Senai Bey şaşkın olarak eşimle bana bakarak;
-Erdal abi hepsi bu eşinizden mi?
Şakayla karışık bu iltifata güzel bir cevap hakkı doğdu:
-Evet Senai bey Biz Allah (c.c.) emanetine böyle özenle bakarız.
Gülüşmeler sürerken Senai bey benim doğum tarihim sayfasına şu dörtlüğü yazmaya başladı:
Erdal ağabeyime:
Esmanın güzelliğini
Kalbinin baharı eylesin,
Duanın lezzetini
Ruhunun bayramı eylesin.
Senai Demirci (imza)
Senai Demirci beyefendiye saygı ve hürmetlerimizi birkez daha hatırlatıyor,başarılarının bizleri gururlandıracağı duygularımızı ifade etmek istiyorum.