Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sen Su Içerken Hasanla Hüseyini Düşünmüyomusun ? (1 Kullanıcı)

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun canim kardesim ne guzel bir konu acmissin boyle.. yuregine saglik.. forumda varmi bilmiyorum ama , cevreyle ilgili ve onu susleyen canlilarla ilgili yazmamiz gereken cok sey var aslinda... dunyamizi biz kirletiyoruz.. Allahin verdigi canlilarin yok olmasina bizler sebep oluyoruz lutfen bunlara dikkat edelim:(

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum can nurum rabbım bızlerı affetsın ısrafdan alı koysun ne guzel yazmışsın ibret olsun ders olsun hepımıze mevlam bıze mılyonlarca lutuf nasip eylemiş bizse hakkını vermeye acız davranıyoruz yaradanın merhametıne sıgınıyoruz..
dıkkatlı olurum inşa-ALLAH ben dıkkat ettıkce mevlam senın sevap hanene guzellıkler nasıp etsınn.selametle can nurum..

mücahide ablacım evet önemli bir konu.ben herkesi uyarıyorum annemide.benim çocuğum olursa mesela büyüyünce belki su bulamıcak .büyüklerin bizi düşünmesi gerekiyor.amin amin ablacım bende sana dua ediyorum.aylin abla çok hızlı yazıyorum artık.otomatik gibi.:a21::a21:kılavyeyi hızlı kullanıyorum artık.:a12:ablacım sınavlarım var.son yazılılar çok dua et.ben hep ediyorum.zorlaştırma allahım kolaylaştır diye.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
mücahide ablacım evet önemli bir konu.ben herkesi uyarıyorum annemide.benim çocuğum olursa mesela büyüyünce belki su bulamıcak .büyüklerin bizi düşünmesi gerekiyor.amin amin ablacım bende sana dua ediyorum.aylin abla çok hızlı yazıyorum artık.otomatik gibi.:a21::a21:kılavyeyi hızlı kullanıyorum artık.:a12:ablacım sınavlarım var.son yazılılar çok dua et.ben hep ediyorum.zorlaştırma allahım kolaylaştır diye.

yaradanına kurban oldugum can nurum kıymetlım hak teala razı olsun elbette dua edecegım sana can nurum..rabbım kolaylıklar nasıp eylesın kıymetlım..sınavların bitsin ödevelrımızı yapalım tamam mı cok ıhmal ettık cokk...
ayrıca maşALLAH barakALLAH subhanALLAH rabbım esırgesın alıştın tabı yazmaya can nurum bak sitemıze gire gire klavye kabılıyetımız gelişti :)

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm .

büyüklerin işlerine gelmediği zaman sen küçüksün derler.ama yaptıklarına bakınca bizden daha küçük davranışlarda bulunuyorlar.evet küçüğüm ama Allahın bize verdiği suyu dikkatli harcıyorum.
kocaman amcaların teyzelerin abtes alırken suyu bol kullanıp harcadıklarını görüyorum.bitaraftan sevap kazanırken diyer taraftan israf ediyorlar.

günah değil mi?peygammerimizin gülü hüseyin şehit olurken bir damla su vermemişler

siz büyükler suyu israf ederken hüseyini düşün müyomusunuz?

MaşaAllah İncinur a...

Çok doğru söyledin kardeşim.israf haramdır.Allah celle celalüh israf edenleri sevmez..

Selametle kal.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt