RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı sabahlar..
:Ksen bu forumun gül'üsün....
Selamünaleyküm...
Siz bu forumu forum yapanlarsınız, Siz bu forumun sadakatte, sevgide, pylaşımda baki olan kardeşlerisiniz, siz bu formun en güzide sakinlerisiniz, siz bu forumun sevdalılarısınız, :H
Not: Oyun değil bunlar gerçek!
Herşeya rağmen yaşamaya devam. :evet
Fii emanillah
sen bu forumun en kıdemli elemanısın
selamun aleyküm vay sağolasınız abim..evet sitemizde güller çok maşallah..teşekkür ederim sağolasınız abi..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..siz bu formun ''YANGINDA İLK KURTARILACAKLAR''ı arasındasınız:K:K
Sen bu forumun iyi bir şeyisin (şey in ne oldugunu sormayın iyi bir şey sonuçta)
aslında başkasınaydı çünkü tanımadığımdan aklıma bu kelime geldi:A size deee siz bu forumun geçmiş zamanlarından günümüze gelen kalıcı üyelerdensiniz.:] ''şey'' bana mı dediniz...:]
aslında başkasınaydı çünkü tanımadığımdan aklıma bu kelime geldi:A size deee siz bu forumun geçmiş zamanlarından günümüze gelen kalıcı üyelerdensiniz.
sen bu formun en güzel ahlaklısısın
Aleykümselam....
ALLAH c.c. razı olsun kardeşim beni şımartıyorsun yerimin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ALLAH c.c. Muhabbetullaha nail eylesin inşALLAH.. İlgin, alakan ve sevgin için teşekkür ederim rabbim rızasına eren kullarından olmayı nasip eylesin sana, bana, ve ümmeti muhammed'e kalbimin en içten dilekleriyle selam eder seni ALLAH c.c. emanet ederim. selam ve dua ile kal fii emanillah
Not: Bana sorulsa yangından ne kaçırırsın ilk diye canımı derdim. bildim ki canın kadar değeri olan biriymişim nazarında.. O halde sende şunu bil canın yarası; ilk sorsalar bana yaran için hanli melhem istersin diye, bırakın kalsın yarasız yürek olurmu derdim herhalde. :A:A
MaşaAllah BarekAllah. B)
Nazar değmesin. Rabb'im c.c daim eylesin bu güzel muhabbetinizi ve kardeşliğinizi.
selamun aleyküm. Fi emanillah
niğdelim sen bu forumun ''esaslı yareni ve biriciğisin ''
VE ALEYKÜMSELAM,SELAMUN ALEYKÜM NİĞDELİ KARDEŞİM;
sağolasınız Rabbim razı olsun güzel temenni ve dualarınız için..
siz bu formun çok faydalı,iyi niyetli,gönlü güzel ve daimi üyelerindensiniz..paylaştığınız formlarla bizlere şevk,bilgi ve PEYGAMBER(s.a.v.)sevgisi de aktarıyorsunuz..Rabbim sizlerden ebeden razı olsun kardeşim..elinize,emeğinize sağlık..iyi ki bu siteye üye olmuşum diyorum..çünkü böyle bir zamanda bu uhuvveti ve bu güzel ortamı bulmak kolay değil muhakkak..Allah(c.c.)rızası için birşeyler paylaşmak,kardeşlik bağlarını canlandırmak adına çok güzel adımlar atılıyor burada..Rabbim emeği geçen tüm kardeşlerimizden razı olsun..inşaAllah cennet bahçelerinde efendimize(s.a.v.)komşu eylesin bizleri..Rabbime emanet olunuz kardeşim,selamun aleyküm..hayırlı geceler