istikbal
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykümalllahın selamı uzerınızde olsun diyerek baslayayım ben yenı uyeyım ve ıspartadan yazıyorum sıteyı ınceledıgımde neden daha once goremedıgıme uzuldum herkesın kendıne ait dua bekledıklerı sıkıntıları var benım derdım kızımın dogusdan canavan adında genetık bır hastalıkla mucadele etmesı kızım dort yasında ve ben onun yurudugunu konustugunu oturdugunu hatta basını dık tuttugunu bıle goremedım ne aldıgım corapları nede oyuncaklarını eskıtebildi kızımın bu hali benı nasılda yakıyor bılemezsınız hayatım herseyım benım kızım onun kokusu duymadan yasayamam ama gun gun yavrumun erımesıne oksurup boğulup gıtmesıne manı olamıyorum doktorlar yavruma bır yas omur vermişlerdı onu dualarımla ılgımle sevgımle bu gunlere getırdık onu allahımın bir emanetı bir sınavı olarak gördum bu sınavı kazanmak için kızımın rahat bır hayat surmesı için önce yaradanıma sonra yavruma sarıldım suanda on kilo altıay once cok agırlastı hastanede yoğun bakıma kaldırdılar makinaya baglandı doktorlar bıttı dedı buraya kadar...gecelerce uyumadık dualar ettik yasınler okuduk allahın takdırı kızım on gun sora uyandı ama yedı kıloydu sımdı toparladı dr. lar mucıze dedıler bence yaradanın dualarımızı kabul etmesıydı sımdı kızım yıne hasta cok agır olmasada oksuremıyor yatarak besledıgımden cıgerıne mama kacıyor buda mama yemesını zorlastırıyor benım kuzuma da dua edersenız kızımda bende sevınırız sımdıden allah razı olsun .... pınar
Ay yavrum benim
Allah'a emanet olun