mavci kardeş çok güzel yazmış ve anlatmışsın selametle kalın.
Allah razı olsun...çok güzeldii...gerçekten ölüm her an gündemde...her an her saniye... bunu unutmayalım dünyaya kapılmassak ne mutlu bize...Allah cümlemizi Allah'ı hatırlayanlardan ve O'na kulluk görevini tamamıyla yerine getirenlerden eylesin...ölümü bu kadar arka sıraya atmamız çok yanlış aslında...inşaallah eksiksiz ibadetlerimizle,Allahı'ın istediği bir kul olabilmemizle,hep birlikte cennette buluşuruz...
Çok etkileyiciydi kardeş Mavci elinize sağlık,ölmeden önce gaflet perdeleri kalksa ne ala olurdu.
Allah razı olsun. Emeğine sağlık. İliklerime kadar... duymamak mümkünmü
Kiymetli hocam;
hayirli cumalar.allahin rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.emeğinize sağlik.çok duygulanarak okudum.çünkü buna benzer bir olay yaşadim.sabah namzini kilmak için yataktan kalkmak istiyorum.ama bedenimi kaldiramiyorum.hiç bir yerim hareket etmiyor.vucudumun ağirliğini hisediyorum.ama kalkamiyorum.o beden bana ait değil .aklima ölmüş olabileceğim geldi.anneme seslendim.ama duymuyor .elimden tutmasini istiyorumki ölmediğimi anlamak için.yaşadiğim dehşet korku anlarini unutamiyorum.kesinlikle ölümü hisettim.hala şaşkinlik içindeyim.sonra nasil olduğumu anlayamadiğim şekkilde uyandim.allahima şükrettim.çünkü manevi anlamda yapmak istediğim çok şey var yarim kalmasini ve aziksiz gitmek istemiyorum.hak yolundan ayrilmadan farz olan ibadetlerimi eksiksiz yerine getirmeyi rabbim kismet etsin.
Konuyu okuyunca çok etkilendim.yaşadiklarim aklima geldi hala etkisindeyim.onun için paylaşmak istedim.
Selametle kalin.
Daha evvel okumuştum ama galiba daha sık yer vermeliyiz yaşarken ölüme(!) aksi taktirde ne ehemmiyeti varki?? Güzeldi,allaha emanet....dua ile
allah razı olsun çok güzeldi
ALLAH Celle Celaluhu razı olsun ...
Hak Teala razı olsun...buna benzer yazılar okumuştum ama bu çok etkileyici Rabbim hakkıyla ders alanlarda eylesin...
Gerçekten etkileyici bir paylaşım
ALLAH razı olsun mavci abi
Hergün tevbe edenlerden ve ölümü her zaman hatırlayanlardan olmak dileğiyle...