Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sen ağlama-fon (1 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
[VIDEO]http://www.fileden.com/files/2007/1/30/713036/02%20SEN%20A%C4%9ELAMA.wma[/VIDEO]

geceesintisi_zeyl_17f2aca19534b3fad71a2c89d07b46cc.jpg

Bugün odama çalan güneşin yüzü soluk, Kapımın eşiğinde boynu bükük bekliyor geceden kalma yanlızlığım, gözleri donuk...Aynalar yüzümdeki yarınları silerken, pencere önü güllerimde kuruyup döküldü mutluluk ...

Bugün kara gözlerine özenmiş semaver çayım, bir okadar koyu, bir okadarda acı ... Her yudumda kahırlanır sol yanım, bir okadar gam dolu, bir okadarda sancı ...

Bugün gönül takviminden günleri çizdim, ötelere kaldı beklediğim vuslatlar.Sıkıldım, daraldım sonra, bir türkü seçtim eskilerden, kıpırtısız dinledim.Gözlerimin önünde canlanırken anılar, sol yanımda kuruldu bu aşkın darağacı, senli geçen günlerin ipini çektim ...

Bugün nefes almayı hayatıma kâr saydım, penceremi araladım hafiften, derin bir soluk aldım. Ömür dedim, can dedim ... Canan demeye varmadı dilim, boğazıma düğümlendi sıra sıra sözcükler, ağladım ...

Bugünüm yarını bulur mu bilmem, ben düne tutuldum, düne vuruldum.Gidenler geriye döner mi bilmem, gönül kapısına kilidi vurdum ...

Yusuf Süleyman

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt