Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SelamünAleyküm (1 Kullanıcı)

emreata10

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Değerli Büyüklerim

Ben 8.Sınıfı 17 Haziranda Resmen Bitireceğim 4 Haziranda sbs ye girdim
ama puanım çok güzel değil çok da kötü değil sınırda 340 veya 350 ortalama gelir meslek lisesini okumak istemiyorum hiç düşünmedim
7 Sınıftan bu zamana kadar namazları kılmama özen gösteriyor hatta amcalardan izin isteyip müezzinlik yapmaya çalışıyorum
Ailem ise katsayı engeli yüzünden beni göndermek istemiyorlar imam hatipe düz liseye göndermek istiyorlar
Sizce nereye gideyim
Tabi ki önemli olan benim isteğim ama kararsız kaldım
Sİzce And İmam Hatip Mİ Düz Lise mi

-İslamGülü-

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim
Benim tercihim İmam Hatip'ten yana
Bende İmam Hatipte okudum, düz lisedeki derslerin aynısı görülüyor
Tabi yanı sıra Arapça,Tefsir,Kur'an felan
Bazı kişiler imamhatipten mezunları sadece imam olcak sanıyolar
Halbuki isteyen istediği mesleği seçiyor

Bu benim fikrim tabi. Hem Dini bilgilerini geliştirirsin, hemde normal dersleri görürsün.

Hakkında hayırlısı olsun inşALLAH

emreata10

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim İslamGülü Abla İnşallah Hakkımızda hayırlısı olur

T

tevbekarım

Aleyna ve aleykümselam kardeşim rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah bende imam hatip lisesini tercih et derim.selam ve dua ile.

emreata10

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim Allah Razı Olsun
:)Namazıbazı vakitler kılamıyorum kılmadığım vakit içimde bir burukluk oluyor ,bir üzüntü oluyor ama namazı kıldığım vakit o burukluk üzüntü olmuyor sanırım Allahım Beni Huzurunda İstiyor kılamadığım vakit ise beni yanına çağırıyor bana uyarı veriyor seni bekliyorum diyor

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Değerli Büyüklerim

Ben 8.Sınıfı 17 Haziranda Resmen Bitireceğim 4 Haziranda sbs ye girdim
ama puanım çok güzel değil çok da kötü değil sınırda 340 veya 350 ortalama gelir meslek lisesini okumak istemiyorum hiç düşünmedim
7 Sınıftan bu zamana kadar namazları kılmama özen gösteriyor hatta amcalardan izin isteyip müezzinlik yapmaya çalışıyorum
Ailem ise katsayı engeli yüzünden beni göndermek istemiyorlar imam hatipe düz liseye göndermek istiyorlar
Sizce nereye gideyim
Tabi ki önemli olan benim isteğim ama kararsız kaldım
Sİzce And İmam Hatip Mİ Düz Lise mi

Selamun Aleykum Kardeşim,
İnş. Rabbim hakkında en hayırlısını nasibetsin.Bencede A.İ.H.L si. Katsayı problemi,insanların engellemesi,biz gayret ettik mi,Rabbimin kaldıramıyacağı engel yoktur.Unutmayalım ki,bugün Cumhurbaşkanımız da,Başbakanımızda İ.H.L si mezunu.............
Selam ve Dua ile

emreata10

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim Allah Razı Olsun
Desteğiniz İçin:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt