Selamunaleyküm. Saygıdeğer kardeşlerim, abilerim ve ablalarım. Benim yaş 36 oldu hemen hemen neredeyse. Şimdiye kadar insanlık halim bir kaç kez aşık olduğum oldu. Şimdiye kadar hiç evlenmedim. Lakin bu bir başka durum. O bayanı her gördüğümde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. O bayanın nenesi ile dedesi beni her gördüğünde hal hatırımı soruyorlar ve bende onlara Allah'ın selamını eksik etmiyorum. Şu an bir işim yok. Lakin YouTube'da içerik üretmeye başlayacağım. Babam iki gün önce bana annemin sayesinde bir oyuncu laptop dizüstü bilgisayar aldılar. Kargo henüz gelmedi. O bilgisayar ile içerik üretip asgari maaş ücreti tutarı kadar bir YouTube gelirim olsa istemeye gitsek ailecek o bayanı bana verirler mi bilmiyorum ama henüz o kişininde yaşını, evli olup olmadığını da bilmiyorum. Annemin o kişinin yaşının küçük olduğunu söylediğini duydum. Ama rahat 28-29 vardır diye düşünüyorum. Onun bakışlarını dikkatimi çekti ama onda da benle ilgili bir düşünce var diye düşünüyorum. Yanlış anlarlar diye çok korkuyorum. Sizler benden genelde yaşça büyüksünüz çoğunuz. Siz saygıdeğer abilerim ve ablalarımdan düşüncelerinizi almak istiyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hayırlı geceler dilerim. Selametle..