Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamün aleyküm (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam.hoşgeldiniz abi.
sizi gördüğümüze çok sevindik
çok geçmiş olsun umarım şimdi kaza ile ilgili bi sorun yoktur.
Allah a emanet olun

sa. kardeşim kazadan kalan bel kemiğim kırıldı hala yürümekte güclük cekiyom ama gecici inşallah iş yapamıyorum şu an bunada şükürler olsun rabbime emanet olun selam ve duaile kalın

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
sa. kardeşim kazadan kalan bel kemiğim kırıldı hala yürümekte güclük cekiyom ama gecici inşallah iş yapamıyorum şu an bunada şükürler olsun rabbime emanet olun selam ve duaile kalın

Çok üzüldüm Rabbim şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin selametle dua ile .....

mrsl

Kayıtlı Kullanıcı
Çok geçmiş olsun,ALLAH şifa ve sabır versin...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam Cevdet seni aramızda görmek ne güzel tekrardan hoş geldin

s.a ablam bende sizlerle olmakla cok sevindim ama eski doslar ve kardeşler isimleri değişmiş veya yoklar göremedimim coğunu eski forumlardan isimlerideğişenlere baktım ama cıkaramadım coğunu neyse inşallah iyi sinizdir rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

çok büyük geçmiş olsun cevdet kaza geçirmişin ablacım nasıl oldu duyunca inin üzüldüm öyle böyle değil büyük kaza anlaşılan Allahım birdaha yaşatmasın inşaallah Rabbim şifalar versin avatardaki resimi nerde görsem aklıma hep sen geliyordun resimi seninle özletirmiştim çok sevindim buraya gelmenden Allaha emanet ol

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
...............................

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun cevdet kardeşim . Tekrar burda sizi görmek sevindirdi bizleri. Allah şifalar versin. Böyle yaralanmalara kaplıcamız çok şifalı gelmekte. Gelen hastalar ağrılarında önemli ölçüde kurtuluyorlar. Eğer kaplıcamıza gelmek isterseniz yardımcı olabilirim.tekrar geçmiş olsun

allah razı olsun kardeşim bende sizlerle olmaktam mutluyum siz nerelisiniz kaplıcanız nerde benim 2 tane bel kemiğim kırıldı kaza yaptım ve amaliyat oldum 2 sene önce demir ve pilatinler takıldı şu an kalkıp dolaşıyom ama calışamıyom hala. Kaplıcaya gelince burdada var davetin icin cok teşekkür allah razı olsun ama kaplıca bana yasak yinede düşenmen yeter kardeşim rabbim gönlünce versin rabbime emanet ol selam ve dua ile kalınız

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
çok büyük geçmiş olsun cevdet kaza geçirmişin ablacım nasıl oldu duyunca inin üzüldüm öyle böyle değil büyük kaza anlaşılan allahım birdaha yaşatmasın inşaallah rabbim şifalar versin avatardaki resimi nerde görsem aklıma hep sen geliyordun resimi seninle özletirmiştim çok sevindim buraya gelmenden allaha emanet ol

s.a ablam bursaya kızın yanına gidiyordum orada okuyor kızım ünüversitede arama ile takla attım ölümden döndüm eşimde yanımda idi onda bişey yok benim 2 bel kemiğim kırıldı ve her şey tesadüflerle gecti şükür kurtuldumbak sizlerleyim sitelerim vardı biliyorsun onlarlada ilgilenemedim kapamak zorunda kaldık insanın ağrısız sızısı olunca gözü bir şey görmüyor neyse ablam sen nasılsın inan sizleri cooook özledim rabbime emanet ol her şeygönlünce olsun selam ve duaile

berat05

Yönetici
hoş bulduk kardeşim sizi burda bulmak benide cok sevindirdi biraz önce videolarıma bakıyordum özlemişim sizleri ben cok önemli bir trafik kazası gecirdim 1 sendir yatıyordum sitelerimi dahi kapadım bu yüzden ama tekrar buraya gelmek istedim şimdi biraz iyiyim inşallah kabul edersiniz aranıza rabbim hepinizden razı olsun selam ve dua ile kalınız

Esselamu aleyküm
Çok geçmiş olsun...Çok üzüldüm gerçekten...sizin gibi değerli kardeşlerimizin burda olduğunu görmek bizim için önemli.
Allah Celle Celaluhu bir daha kaza bela göstermesin inşallah...

Daha çok paylaşımlarda görmek duası ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt