G
GüLsU_92
Hosbuluk insallah
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Eğer gerçekten bu söylediklerinizde samimi iseniz Rabbim size yol gösterecek. Öncelikle size ilmahal kitapları okumanızı tavsiye ederim. Orada neye inanman gerektiğin ne yapman gerektiğini ibadetlerin nasıl yapılması gerektiğin acık ve net sekilde yazıyor.
selam ve dua ile....
Hosbulduk ,Tesekkür ederim ablacigim
allaha emanet ol
sey ben erkeğim yanlız
Kardeşim sitemizi bırakmayıp takip edersen eminim cok faydalı bilgiler ögreneceksin allahın izniyle selam ve dua ile...
Hosbulduk ,Tesekkür ederim ablacigim
allaha emanet ol
pardon istemeden oldu:a43:
Ve aleyküm selam
selamün aleyküm sevgili kardeşim öncelikle hoş geldin
üyeliğin hayırlı ve daim olur inşallah.
bu konuda çok değerli kardeşlerimiz var sana elbet yardımcı olacaklar bugün olmasa yarın
sen biraz sabırla bu siteyi hep takip et.
benim naçizane fikrim.
bence önce efendimizin hayatı ve sahabeleri oku.ve okurken de neyi okuduğunun farkına var mesela Efendmiz Sallalahü aleyhi vesellemi okurken düşün ki O Yüce Rabbimizin Habibim diye hitap ettiği
sen olmasaydım alemleri yaratmazdım dediğidir.
neden böyle diyorum kardeşim iman yolu biraz meşakatlidir sabır isteyen bir yoldur taki şerefine nail oluncaya kadar şeytan çok çaba sarfeder döndermek için o yüzden evella Allah ve Efendimizin aşkına dair kıvılcım uyanırsa yüreğinde artık şeytanı bile kahreden bir iman gücü ve bilgisi ile donanırsın inşallah
selam ve dua ile
selamün aleyküm kardeşim...
üyeligin hayırlı ve daim olsun...
kardeşim diger arkadaşlar ne söylediler sana bilmiyorum okumadım ama...
ilk önce imanın 6 şartından biri olan namaza başla kardeşim...
daha sonra kuranı okumaya başla vede okuduklarını hayatına uygulamaya çalış...
islamiyeti bilgilendiren o kadar güzel kitaplar varki onları okumaya bak..
peygamberlerin, sahabelerin hayatlarını, yaşayış biçimlerini oku örnek almaya çalış derim benim acizede fikrim bu...
allaha c.c. emanet ol...
Selamün Aleykum Arkadaslar,
Öncellikle benim adim Ayse Seyma. Yasim 17. Yasadigim Yer: Almanya. Benim din hakkinda pek fazla bilgim yok yardimci olurmusunuz bana. Nasil istekli olabilirim? Nasil inanabilirim? Ne yapmam lazim?
Yardimlarinizi bekliyorum!!
Allaha emanet olun
Ayse Seyma