Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamun aleyküm (1 Kullanıcı)

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaslar sizden yardım istiyorum 22 yasındayım 2 ay sonra dügünüm var 5 vakit namazımı kılıyorum basım acık ama nişanlım beni kapatmayı sart kosuyor cok heves edip birsürü kapalı kıyafet aldım ama yapamayacagımı düsünüyorum bi taraftan istiyorum ama içimden gelmiyor lütfen bana yardım edin içimden gelmesi için ne yapmalıyım selam ve dua ile

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaslar sizden yardım istiyorum 22 yasındayım 2 ay sonra dügünüm var 5 vakit namazımı kılıyorum basım acık ama nişanlım beni kapatmayı sart kosuyor cok heves edip birsürü kapalı kıyafet aldım ama yapamayacagımı düsünüyorum bi taraftan istiyorum ama içimden gelmiyor lütfen bana yardım edin içimden gelmesi için ne yapmalıyım selam ve dua ile

aleyküm selam kardeşim
aramıza hoşgeldin
kapanman için Rabbimi ve nişanlını sevmen yetmez mi?:a12:
selametle
allah yardımcın olsun:)

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
dogru söylüyosun yeterli ama yinede korkuyorum ya yapamazsam bana içinden gelmiyosa hiç kapanma diyolar ama gercekten içimden gelerek kapanmayı cok istiyorum bu konuyu arastırırken buldum burayı cokta memnun oldum baskasının zoruyla degil kendi istegimle kapanmayı istiyorum ama nişanlım ısrar ettikce hiç istemiyorum ama onuda üzmek istemiyorum allahımın farzını yerine getirmek istiyorum bu durumu nasıl kendime kabul ettirebilirim nasıl içimden gelmesini saglayabilirim:a17:

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
dogru söylüyosun yeterli ama yinede korkuyorum ya yapamazsam bana içinden gelmiyosa hiç kapanma diyolar ama gercekten içimden gelerek kapanmayı cok istiyorum bu konuyu arastırırken buldum burayı cokta memnun oldum baskasının zoruyla degil kendi istegimle kapanmayı istiyorum ama nişanlım ısrar ettikce hiç istemiyorum ama onuda üzmek istemiyorum allahımın farzını yerine getirmek istiyorum bu durumu nasıl kendime kabul ettirebilirim nasıl içimden gelmesini saglayabilirim:a17:

haklısın insanın içinden gelmesi çok önemli
bence sen bu siteye girmeye devam et
burda çok güzel sohbetler var
eminim burayı sevdikçe içinden kapanmakta gelecek inşallah
hayırlı akşamlar

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
sizin tesettürle ilgili yazdıklarınız cok güzel ne olur yardım edin sizin gibi isteyeyim kapandıgım için hiç kendimi kötü hissetmeyeyim cok mutlu olayım tesettürlü oldugum için

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
Islamda Kadının Yeri ve Önemi bu foruma bi göz at istersen....ewt kendi isteğinle kapanman önemli ...

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
zaten bu siteyi bundan böyle takip ederim dinimi yakından tanımak dahada baglanmak istiyorum

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah nasip eder inşallah kapanırsın isteğinle kardeşim

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşim Rabbim bu site vasıtasıyla kapanan (bende dahil) bu huzuru yaşatmayı herkese nasip etsin...içinden gelmemenn sebebi tepkiler mi? yakışmaz düşüncesi m? ya da daha başka şeyler mi? ne düşündüğü bizler bilemeyiz ama hepsinin birer bahaneden ibaret olduğunu bilmeni isterim.bizler nefes alıp verirken bile şükretmeliyiz ki bu dine mensubuz bu güzellikleri yaşıyoruz deniziyle yeşilliğiyle taşıyla toprağıyla o ne büyük bi Rabdir ki herşeyin arkasından hayırlı kapılar açıyo..buna içten istemen için daha çok oku daha çok bilgi sahibi ol...namazını kılıyomuşssun Rabbim kabul etsin ama biyerlerde eksiklik yaşamıyomusun bilmiyorum bzim yazılarımızı okudun mu ne engelleri ne zorlukları aşarak bu huzuru yaşadık bizler tepkiler sürtüşmeler ama vazgecmedik biz Rabbimizin emrettiği şeyleri nasıl inkar edip yok sayabilirdik ki?? kardeşim bunu çok samimietimle sölüorum başörtüyü taktığın an neden daha önce kapanmadım diye kendi kendine söylenceksin ve o nedemiş bu nedemiş umrunda bile olmucak sen devam et nişanlın senn kötü olmanı ister mi ne güzel bu na vesile olucak inşallah kalpten sölüyorum bu işi başarıcaksın..selam ve dua ile..

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm güzel kardeşim.
Kapan, mutlaka ve daha fazla gecikmeden kapan. İçinden gelmese de kapan, bir süre sonra ''iyi ki kapanmışım'' diyeceksin ve daha önce kapanmadığın için pişman olup, kendine kızacak ve Allah'tan af dileyeceksin.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Selametle..

Ve lütfen unutma : Ancak tesettürün altında iken özgürsün.

W

welat_elruha

eğer evleneceğin kişi böyle istiyorsa yap alışırsın zamanla

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım aramıza hosgeldin bir konu başlıgımız var kadınlar ve islam köşesinde kapanmak isteyen arkadalşar hadi diye orayade bu mesajınuı yazarsan el,imizden geldi bütün yardımları yapacağız canım hem ordaki yazıları okuyup içindeki hevesi dahada artırrsın senin çok faydalı olacaktır eminim

fulyaa

Kayıtlı Kullanıcı
insallah yha alısmayı biran önce istiyorum namazımı kılmadıgımda eksiklik hissediyorum insallah kapalılıkta öyle olur insallah gercekten içimden gelerek kapanırım hepinize cok tesekkür ederim yardımlarınız için

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt