Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamün aleyküm (1 Kullanıcı)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı akşamlar kardeşlerim RABBİME CC şükürler olsunki yiyenimin sağlığı çok iyi sadece bir ortopedik ayakkabı vermiş dr RABBİM CC hepinizden razı olsun her darda kaldığımda önce RABBİMİN CC merhameti sonrada sizlerin dualarıyla selamete çıkıyorum herkese çok teşekkür ederim RABBİM CC sizleri sevdikleriyle sınamasın inşallah selametle kalın

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam Canım ablam hoşgeldin..rabbim rahmet eylesin inşa-ALLAH o minik yavru kurtulur hayırlı bi şekilde.rabbim sıkıntıyıda bizim için veriyor.inşa-ALLAH bu sıkıtılar manevi derecemizin yükseltir yada günhalarımınız kerafeti olur ALLAH cc onu anmamızı ona yönelmemizi istiyor bizde sadece ona sıgınalım inşa-ALLAH..
selam ve dua ile ablam..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablam hoşgeldın Allah rahmet eylesin başın saoğlsun.inşallah küçük yavrucakta iyi olur.Allahım yar ve yardımcınız olsun

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam canım ablam hoşgeldin..rabbim rahmet eylesin inşa-allah o minik yavru kurtulur hayırlı bi şekilde.rabbim sıkıntıyıda bizim için veriyor.inşa-allah bu sıkıtılar manevi derecemizin yükseltir yada günhalarımınız kerafeti olur allah cc onu anmamızı ona yönelmemizi istiyor bizde sadece ona sıgınalım inşa-allah..
selam ve dua ile ablam..

[ı]canım sağol yiyenim çok çok şükürki iyi hamdolsun rabbim cc sanada sabırlar versin inşallah rabbime cc emanet ol selametle kal [/ı]

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
dinci abla, çok özledim seni....
hoş geldin nasılsın...?

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablam hoşgeldın Allah rahmet eylesin başın saoğlsun.inşallah küçük yavrucakta iyi olur.Allahım yar ve yardımcınız olsun
amin amin hoşbuldum sağol canım RABBİM CC razı olsun ablacığım yiyenim çok şükürki iyi ALLAHA CC emanet ol selametle kal inşallah

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]canım elifim hoş buldum sağol nasılsın ablacığım sen hep aklımdasın inanki nışanlın nasıl [/ı]

hamd olsun iiyim ablacım,nişanlım askerde 4,5 ay oldu gideli. ığdırda yapıyor askerliğini...
her halimize bin şükür acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor zaman ablacım,işe başladım bende halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum....
vaktim önceye nazaran daha güzel geçiyor,özlemi bastırmaya çalışıyorum içimde...

sen nasılsın ablacım,umarım herşey yolundadır.
uzun zamandır yoktun sitede,merak ettim....
bu arada başın sağolsun,Rabbim sabredenlerle olmanı nasip eylesin... üzüldüm inanki...:a11:

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam başınız saolsun Allah sabır versin mekanları cennet olsun küçük yeğeninizede Rabbim acil şifalar versin inşALLAH selametle...

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
başın sağolsun ablacım...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam,
ilk önce üzüntümü dile getirmek istiyorum...ALLAH başka acı yaşatmaz inşaALLAH...ölenlere ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olur inşaALLAH..RABBİM sana ve ailenede sabır versin...küçüğede RABBİM şifa verir inşaALLAH...dualarımdasın...selam ve dua ile

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
a.s ablacım allahtan rahmet diliyorum ayrıca sizlere de sabır çok zordur allah yardımcınız olsun duamdasınız inş...

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim basın saolsun rabbim cennetinle müjdelenenlerden eyler hem dayını hemde kayın valideni inşallah rabbim küçük kardeşimizede saglık sıhhat ihsan eylesin allaha emanet ol...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
hamd olsun iiyim ablacım,nişanlım askerde 4,5 ay oldu gideli. ığdırda yapıyor askerliğini...
her halimize bin şükür acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor zaman ablacım,işe başladım bende halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum....
vaktim önceye nazaran daha güzel geçiyor,özlemi bastırmaya çalışıyorum içimde...

sen nasılsın ablacım,umarım herşey yolundadır.
uzun zamandır yoktun sitede,merak ettim....
bu arada başın sağolsun,Rabbim sabredenlerle olmanı nasip eylesin... üzüldüm inanki...:a11:

canım sana hemen yazamadım ben siteye çok sorunlu giriyorum mesajlara ulaşmam baya zor oluyor daha yeni açabildim elifciyim ığdırla bizim aramızda yarım saat var ığdır çok güzel bir yer olurda buraya gelirsen seni görmek isterim canım nışanlın ALLAHA CC emanet bizim buralarda okadar fazla olay olmaz inşallah nışanlın kazasız belasız sağ salim döner
canım benim evdeki net kesikti işte açılalı bir ay falan oldu fakat siteye giremiyorum zannedersem oğlum engellemiş durumu biliyorsun iyim hamdolsun işte boş dünyanın boş işleriyle uğraşıyorum
RABBİME CC emanet ol selametle kal inşallah

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam,
ilk önce üzüntümü dile getirmek istiyorum...ALLAH başka acı yaşatmaz inşaALLAH...ölenlere ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olur inşaALLAH..RABBİM sana ve ailenede sabır versin...küçüğede RABBİM şifa verir inşaALLAH...dualarımdasın...selam ve dua ile
zeynepciyim sağol canım ALLAH CC seni sevdiklerinle sınamasın inşallah seni tekrar görmek çok güzel senden sonra bende giremedim siteye
ALLAH CC yardımcın olsun selametle kal inşallah

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim basın saolsun rabbim cennetinle müjdelenenlerden eyler hem dayını hemde kayın valideni inşallah rabbim küçük kardeşimizede saglık sıhhat ihsan eylesin allaha emanet ol...
ALLAH CC razı olsun amin amin inşallah kardeşim selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt