çok sağolun ALLAH CC razı olsun inşallah
sitemize hoş geldiniz üyeliyiniz hayırlı olsun inşallah selametle kalın hayırlı cumalar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
çok sağolun ALLAH CC razı olsun inşallah
sitemize hoş geldiniz üyeliyiniz hayırlı olsun inşallah selametle kalın hayırlı cumalar
aleykum selam canım ablam hoşgeldin..rabbim rahmet eylesin inşa-allah o minik yavru kurtulur hayırlı bi şekilde.rabbim sıkıntıyıda bizim için veriyor.inşa-allah bu sıkıtılar manevi derecemizin yükseltir yada günhalarımınız kerafeti olur allah cc onu anmamızı ona yönelmemizi istiyor bizde sadece ona sıgınalım inşa-allah..
selam ve dua ile ablam..
dinci abla, çok özledim seni....
hoş geldin nasılsın...?
amin amin hoşbuldum sağol canım RABBİM CC razı olsun ablacığım yiyenim çok şükürki iyi ALLAHA CC emanet ol selametle kal inşallahaleyküm selam ablam hoşgeldın Allah rahmet eylesin başın saoğlsun.inşallah küçük yavrucakta iyi olur.Allahım yar ve yardımcınız olsun
[ı]canım elifim hoş buldum sağol nasılsın ablacığım sen hep aklımdasın inanki nışanlın nasıl [/ı]
hamd olsun iiyim ablacım,nişanlım askerde 4,5 ay oldu gideli. ığdırda yapıyor askerliğini...
her halimize bin şükür acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor zaman ablacım,işe başladım bende halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum....
vaktim önceye nazaran daha güzel geçiyor,özlemi bastırmaya çalışıyorum içimde...
sen nasılsın ablacım,umarım herşey yolundadır.
uzun zamandır yoktun sitede,merak ettim....
bu arada başın sağolsun,Rabbim sabredenlerle olmanı nasip eylesin... üzüldüm inanki...:a11:
zeynepciyim sağol canım ALLAH CC seni sevdiklerinle sınamasın inşallah seni tekrar görmek çok güzel senden sonra bende giremedim siteyealeyküm selam,
ilk önce üzüntümü dile getirmek istiyorum...ALLAH başka acı yaşatmaz inşaALLAH...ölenlere ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olur inşaALLAH..RABBİM sana ve ailenede sabır versin...küçüğede RABBİM şifa verir inşaALLAH...dualarımdasın...selam ve dua ile
ALLAH CC razı olsun sağol canım selametle kal inşallaha.s ablacım allahtan rahmet diliyorum ayrıca sizlere de sabır çok zordur allah yardımcınız olsun duamdasınız inş...
ALLAH CC razı olsun amin amin inşallah kardeşim selametle kalınkardeşim basın saolsun rabbim cennetinle müjdelenenlerden eyler hem dayını hemde kayın valideni inşallah rabbim küçük kardeşimizede saglık sıhhat ihsan eylesin allaha emanet ol...