selamün aleyküm hayırlı cumalar kardeşlerim baya oldu görüşmeyeli inşallah hepiniz çok iyisinizdir ben iyim dersem yalan olur bu sizden ayrı geçirdiyim zamanda dayımı kaybettim o daha çok gençti hacdan gelen anneannemi karşılamaya giderken erzurumda kaza yapmış nurlar içinde uyusun inşallah dayımdan 4 gün sonra kayınvalidemi kaybettim oda son iki ayda yatağa bağımlı yaşıyordu çok hastaydı
ve şimdide dün yiyenimi dr götürmüşler genetik bir rahatsızlığı varmış o daha 4 yaşında ve herşeyden habersiz ayaklarında yamulma başlamış birkaç yıla kadar yatağa bağımlı olacak pazar günü istambula götürecekler bakalım dr ne diyecek
işte bende böyle RABBİM CC bu mübarek günün hürmetine beterinden saklasın sabırla çekmeyi nasibetsin inşallah başka acı vermesin sevdiklerimle sınamasın bu konuyu okuyan herkesin yiyenim için dua etmesini istiyorum ALLAH CC rızası için
hakkınızı hellal edin selametle kalın
ve şimdide dün yiyenimi dr götürmüşler genetik bir rahatsızlığı varmış o daha 4 yaşında ve herşeyden habersiz ayaklarında yamulma başlamış birkaç yıla kadar yatağa bağımlı olacak pazar günü istambula götürecekler bakalım dr ne diyecek
işte bende böyle RABBİM CC bu mübarek günün hürmetine beterinden saklasın sabırla çekmeyi nasibetsin inşallah başka acı vermesin sevdiklerimle sınamasın bu konuyu okuyan herkesin yiyenim için dua etmesini istiyorum ALLAH CC rızası için
hakkınızı hellal edin selametle kalın