Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamun aleykum. (1 Kullanıcı)

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı
RESULU EKREM SELLALLAHU ALEYHI VESELLEM BUYURUR:KIM KURAN OKUR ÖGRENIR VE ONUNLA AMEL EDERSE KIYAMET GUNU ANNE BABASINA NURDAN YAPILMISCASINA PARLAK BIR TAC GIYDIRILIR .ONUN ZIYASI GUNES ISIGI MISALIDIR . ONUN EBEVEYNNINE IKI HULLE GIYDIRILIR KI DÜNYA MALI ONLARLA BOY ÖLCUSEMEZ. ONLAR NE KARSILIGINDA BUNLAR BIZE GIYDIRILDI DERLER .COCUGUNUZ KURAN AHKAMINI TUTMASI SEBEBIYLE DENILIR. CENNETTIN DERECELERININ ADEDI KURAN AYETLERI SAYISINCADIR .KURAN OKUYAN BIR KIMSE CENNETE GIRDIGINDE ONDAN ÜSTÜN HIC KIMSE OLMAYACAKTIR..evet kardeslerim komuya bir hadisle girmek istedim okadar mutlu ve memnun kaldimki bunun asil ifade edecegimi bilemedim ve bu hadisi serif hepinizin ne kadar degerli ve asil oldugunuzu ve saygi duyulacak insanlar oldugunuzu herkes okusun ve bilsin cok tsk ederim hepinize babamin adi CAVIT :SIMDIDEN HEPINIZE TSK EDERIM ALLAH RAZI OLSUN DILEK VE DUALARINIZ KABUL KALBINIZ HUZURLA DOLSUN SELAM VE DUA ILE SAYGI VE SEVGILER ...B)B)B)B)B)B)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamun aleykum.

Canan38 yazdı:
RESULU EKREM SELLALLAHU ALEYHI VESELLEM BUYURUR:KIM KURAN OKUR ÖGRENIR VE ONUNLA AMEL EDERSE KIYAMET GUNU ANNE BABASINA NURDAN YAPILMISCASINA PARLAK BIR TAC GIYDIRILIR .ONUN ZIYASI GUNES ISIGI MISALIDIR . ONUN EBEVEYNNINE IKI HULLE GIYDIRILIR KI DÜNYA MALI ONLARLA BOY ÖLCUSEMEZ. ONLAR NE KARSILIGINDA BUNLAR BIZE GIYDIRILDI DERLER .COCUGUNUZ KURAN AHKAMINI TUTMASI SEBEBIYLE DENILIR. CENNETTIN DERECELERININ ADEDI KURAN AYETLERI SAYISINCADIR .KURAN OKUYAN BIR KIMSE CENNETE GIRDIGINDE ONDAN ÜSTÜN HIC KIMSE OLMAYACAKTIR..evet kardeslerim komuya bir hadisle girmek istedim okadar mutlu ve memnun kaldimki bunun asil ifade edecegimi bilemedim ve bu hadisi serif hepinizin ne kadar degerli ve asil oldugunuzu ve saygi duyulacak insanlar oldugunuzu herkes okusun ve bilsin cok tsk ederim hepinize babamin adi CAVIT :SIMDIDEN HEPINIZE TSK EDERIM ALLAH RAZI OLSUN DILEK VE DUALARINIZ KABUL KALBINIZ HUZURLA DOLSUN SELAM VE DUA ILE SAYGI VE SEVGILER ...B)B)B)B)B)B)

SELAMUN ALEYKUM BACIMM BIZ BISE YAPMADIKKI BIZE DUSENI YAPTIK ALLAH HEPIMIZDNE RAZI OLSUN INSALLAH AMIIN AMIIIN COK GUZEL ANLATTIN CAVIT AMCAMIZ NUR ICINDE YATAR INSALLAH MEKANI CENNET OLUR

emine364

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamun aleykum.

İNŞALLAH HAKKIYLA OKUYUP KURAN-I KERİM'İ YAŞAYIP SÜNNETLERLE AMEL EDEN İNSANLARDAN OLURUZ.RABBİM SANA VE AİLENE SABIRLAR İHSAN ETSİN.NE MUTLU Kİ BABANA SENİN GİBİ BİR EVLAT YETİŞTİRMİŞ.EMİNİM Kİ BUNUN MÜKAFATINI KAT KAT ALACAKTIR.

Canan38 yazdı:

hatice

Kayıtlı Kullanıcı
s.a canan çok güzel olmuş eline sağlık bi hadiste ben yazayım anne ve babası veya onlardan dirine yaşlılık gününde yetişip cennete gidemeyen helak olsun helak olsun helak olsun

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyana sevap Onda
Her soruya cevap Onda
Gönüllere deva Onda
Oku dostum Kur'an oku.

Kur'an gibisi varmı hiç kardeşim?Rabbım ayırmasın bizleri Onun nurundan,nurlu yolundan inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt