Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamün aleyküm kardeşlerim (1 Kullanıcı)

El-Endulusi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun tüm dualarınız için . Fakat nasıl bu kadar emin olabiliriz? Yani Allahu teala bana birisini yazmıştır diye emin olmak çok zor. Ya Rabbim hiç yazmadıysa. O yüzden dua ediyorum Allahım bana ölünceye kadar bu duruma katlanmama yardım et sabır ver diye. Allahu teala herkese bir imtihan veriyor bana da bunu verdi. Bunla birlikte yaşamaya ve şükretmeye devam etmek gerekiyor. O'ndan başka sığınacak yer yok. Sonuçta harama girmekten korktuğumdan bu işlere girdim. Ben bu işlere girmeyeceğim artık ve bir bayan da gelip bana teklif etmeyeceğine göre. Allahım cc tüm müslüman kardeşlerimize hayırlı eşler nasip etsin imtihanı kazanan kullarından eylesin.

Kardeş, söylenildiği gibi kafaya fazla takma. Kaderde ne yazılmışsa o olacaktır. Sen sahip olduğun cüzi iradeyi kullanmışsın (halada kullanıyorsun) fakat fazlada sınırları zorlamadan, şu anki durumuna rıza göster. Takıntı haline gelip zorlarsan Cenabı Mevla karşına birini çıkarır oda hayatın boyunca senin imtihanın olur sonra bugünlerini ararsın. Tabi bu iki taraf içinde geçerli bir durum.

Eyvallah

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum bu kardesimizin boylesi basit bir konuyu sıkinti haline getirmesinin tabii nedenleri olabilir cok sukur inancli bir kardesimiz herseyin bilincinde buna eminim tek istegi dogru insanin karsisina cikmasi ve mutlu huzurlu bir yuva kurup hayatinin bu yonden duzene girmesidir.Burdaki kardeslerimizde sabrin ve tevekkulun sonucunda hayirlisini dilemektedirler.Herkes gibi bende eger yazildiysa kaderinde varsa rabbimden hayirli bir kismetin nasip olmasi eger kaderde yoksa rabbimin bu kardesimize kendi sevgisiyle bu boslugu doldurmasini temenni ederim. Mevlam ne eylerse guzel eyler biz kullar teslimiyetimizi elden birakmayalim.selametle dua ile....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt