neslihantozan
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- pastalar2008.blogcu.com
ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin inşaallah...
O zaman tekrar hoşgeldiniz kardeşim
İnşaallah yaşadıklarınızı birdaha yaşamzsınız...
Selam ve dua ile kalın...
hoşgeldiniz..selametle
Ve Aleyküm Selam Hosgeldin Abla :H
uzun bir zamandır aranızda değildim kardeşlerim bu süre içersinde sizler hep dualarımdaydınız
yeni üyeler,yeni forumlar,yeni yorumlar neler oldu bilmiyorum ama gönlüm hep sizlerleydi
birazcık sıkıntılı günler geçirdim o dönemimde benden ilgisini ve dualarını esirgemeyen kardeşlerimden ki onlar kendilerini biliyolar rabbim razı olsun
insanız ve yaşadığımız ömür boyunca nelerle karşılaşıcaz bilemiyoruz,tek umudumuz inancımız deyip yürüyüp geçiyoruz ,tabi bu bazen değişebiliyor nede olsa beşer şaşar bazen şaşıyoruz,bocalıyoruz zaman aralığı herkese göre değişir tabiki ama yinede inancımızla toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
işte bende uzun bir toparlanmaya çalışma döneminden sonra inancım,sevdiklerim ve sevdiklerimin dualarıyla bu sıkıntılı günleri geride bıraktım şükür rabbime
ben yokken gelen yeni üye kardeşlerimize hoşgeldin diyorum
ve kısaca ben geldim kardeşlerim ...........
ALLAHA emanet olun
selametle.......
tekrar hoşgeldınız ablamız
evet bir sure yoktunuz
rabbım sıkıntıları hayrıyla versınde altından kalkalım dersımızı alıp.
inşa-ALLAH rabbım yar ve yardımcımız olacaktır
selam ve dua ile.
hosgeldınız abla sefalar getırdınız saolun
Tekraradan hoşgeldiniz selam ve dua ile
selamunaleykum
canım en bırıncı ahcımız hoşgeldın
cok merak ettık senı
herkez bazen üzüntü yaşar
ama emın ol kı sabırla herşey gecer
allah huzur versın ınşaallah
ıyı geldın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
Vealeykümselam Neslihan kardeşşş.. hoşgeldin kardeşimm....merak etmiştik doğrusu seni...Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin...
inşaallah...Aeol...
Ve aleyküm Selam güzel ablam..
Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz yeniden.. Hamd olsun, tekrar kavuşturana..
Ablam, Allah c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, kaldıramayacaklarınızla imtihan etmesin.. Bundan sonra yepyeni bir sayfa olsun inşallah.. Dualarımızdaydınız ablacım.. Bana yazdıklarınızı okudum, çok teşekkür ederim.. Cuma'nız mübarek olsun inşallah..Hakkınızda her daim hayırların olması dualarımla.. En Güzel'e emanetimsiniz..B)B)
neslıhancım
unutmuşum eklemeye...neyı mı
canım tarıflerını beklıyoruz![]()