Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamun aleykum dunyada neler oluyo bitiyo zaman bir sekilde ilerliyo nice insanlar gelip geciyo ve hala dunya yerinde duruyo zaman ayni zaman demekki insanlarimizda bi ayarsizlik var diye dusunuyorum Allahim bizleri zamanin fitnelerinden koru sana hayirli bir kul insanlara canlilara karsi hayirli bir insan olmayi nasip et bizleri bizimle bas basa birakma nolurr :a33:
Ve Aleykum Selam Can,
Hoş geldin safalar getirdin,ama yine mi kayboldun ne,inş. Dilek Hilal,atris,özlem.......gibi daha birçok kardeşimde hayıelısıyla ben geldim der.
Selam ve Dua ile
canımmm benim burdan anlatmak nekadar dogru olur söyle diyeyim tek basına devam ediyorum hayata
bende sizi cok zledimmmm yanınızdayım artık cok sevindimmm konumun aktif olmasınaaaa
canım benim,üzüldüm.
çok sıkıntılı günler yaşamışsındır.
önce abinin iş durumu,sonra annenin rahatsızlığı.
senin için bu da bir imtihan tatlım.
Allah'a emanet ol canım.