Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamun aleyküm Allah rızası için yardım istiyorum (2 Kullanıcı)

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Nefeslerini bana ayırarak yanımda olan tüm kardeşlerimden razı olsun hakkınızı helal edin ...

Dün Gece Allah rızası için duasını yaptım hayırlısıyla kabul eder inşallah..

Allaha emanet olun ,

Selametle

Ömer

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye kardeşim Allah senden razı olsun sanırım bende 12 gibi bitirir Allah rızası için duasını yaparım .. Rabbim eksikliğinizi göstermesin

Selametle

Selamün Aleyküm kardeşim..Duasını da, okunan tefriciyeleri de Rabbimiz c.c kabul etsin inşallah..Aldıklarım bugün bitti.. Amin, ecmain, sizin de eksikliğinizi göstermesin inşallah Rabbimiz..Selametle kalın.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
kalan için eğer yardım edecek olursa bu gece duasını yapabilirim kardeşlerim Allah şimdiden razı olsun ..

nigdeli Allah razı olsun ...

Selametle

selamun aleyküm kardeşim. ben de dün gece bitirdim aldıklarımı inşaAllah..
Mevla Teala cümlemizden razı olsun inşaAllah. Kabul buyursun inşaAllah.
selam ve dua ile..

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim. ben de dün gece bitirdim aldıklarımı inşaAllah..
Mevla Teala cümlemizden razı olsun inşaAllah. Kabul buyursun inşaAllah.
selam ve dua ile..

Rabbim cümlenizden razı olsun eksikliğinizi göstermesin kardeşlerim..

Selametle

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bende dün akşam bitirdim rabim kabul etsin rabbim yar ve yardımcınız olsun

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar.salat_ı tefriciye konusunda beni aydınlatırmısınız.sanırım yeterince anlamadım.bu sitenin girişinde salat_ı tefriciye sadece Allahumme salli selaten ile başlayıp bitiyor.ama başka bir kaynakta okuduğuma göre başına başka bir dua daha konuyor.o da şöyle oluyor bildiğim kadarıyla:estağfirullah elaziym ve etübüileyh.eüzübillahimineşeytanirraciym bismillahirrahmanirrahiym.innallahe ve melaiketehü yüsallüne alennebiyyi ya eyyühellezine amenü sallü aleyhi ve sellimü teslima.sonra dileğin ya da gerçekleşmesini istediğin muradını söylersin sonra Allahümme salli selaten ve sellim selamen diye bitirirsin.ben bu şekilde okudum ve 900 tane kaldı.onu da bitireceğim inşallah.ama bu konuda bildiğiniz varsa yazın.yanlış dua okumayayım.saygılar sunuyorum.selamet ile kalın

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
bir de bittikten sonraki duası nedir,nasıl oluyor.teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt