Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamlaşma (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kocasali

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Selamlaşma

veselamü aleyküm ALLAH RAZI OLSUN

MUSTAFA__0020

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamü aleyküm aska mecnun abi,
allah razı olsun paylaşımınız için.AMİNNNNNB)B)B)B)

M

megatron-megatron

RE: selamün aleyküm

RE: selamün aleyküm

saygı deger islmiyet gen üyeleri ben bilgisayrdan pek anlamıyorum dolayısıyla sitemizde neyi nasıl yapacagımı bimiyorum. mesajlarımı ,sorularımı nasıl sorup cevabımı nasıl alırım yardımcı olursanız sevinirim. selam ve dua ile RABBİMİN rahmeti bereketi magfireti hidayeti cümle ümmetiMUHAMMEDİN üzerine olsun.

rockyumit

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELEMÜ ALEYKUM VE RAHMETULLAH...
Artık Türkiyede bu selamlaşma kaba kaba söyleniyor.bunu görebiliyoruz.örneğin:her zaman şiddet içeren filmlerde kaba dayı gibi insanlar kaba kaba 'selamun aleykum' diyorlar.ama tabi her zaman böyle olmuyor.herkese hayırlı günler diliyorum.

KADERYOLU

Kayıtlı Kullanıcı

ES SELAMUN ALEYKÜM VERAHMETÜLLAH ABİ BEN YENİYİM ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN DİNİMİZ İSLAM KİTABIMIZ KURAN MESHEBİMİZ HANİFİ DİR BU PROGRAMI HER KİM HAZIRLADIYSA HAZIRLAYANLARA VE EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNAR SAYGIYLA SELAMLIYORUM ALLAH HEPİNİZDEN VE HEPİMİZDEN RAZI OLSUN ÇALIŞMALARINIZDA SİZLERE ALLAHTAN RAHMET VE KOLAYLIK DİLİYORUM YOLUNUZ AÇIK KİETİNİZ HAYIRLISIYLA BOL OLSUN ES SELAMÜN ALEYKÜM :)

DRAGON_711

Kayıtlı Kullanıcı

demek bayğı önemliymiş ama bazılarınada selam veriyon hiç tınlamıyo bile :(

rockyumit

Kayıtlı Kullanıcı

KADER YOLUNA BİRAZ DARILDIM.BİZLER SADECE HANİFİ DEĞİLİZ.YANİ BEN ŞAFİİYİM.AMA BÖYLE KÜÇÜK KÜÇÜK HATALAR OLUR.BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN.SANA ALEYKUM SELAM...

anecat

Kayıtlı Kullanıcı

ben bu konularda cahilim inşallah sizlerin yazıları ve yardımlarınızla doğru yoldan hareket edicez.:)

NURmc

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. sayın yönetici regaip kandili hakkında bilgi araştırırken sitenizle tanıştım. biraz gezindim ve çok memnun kaldım hemen üye oldum seviyeli ve gerekli bir site Allah razı olsun

secemnurr

Kayıtlı Kullanıcı

B)we aleyna we aleyküm selammm.........

abidinbasak

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKUMESSELSAM SEVGİLİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUNB)

horhor

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM ABİ SELAMLAŞMANIN ÖNEMİNİ BİZE TEKRAR HATIRLATTĞINIZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.SELAM VE SAYGI İLE A.E.O

papatya_88

Kayıtlı Kullanıcı
RE: tşk

RE: tşk

allah razı olsun

çok güzel bir siteniz var

emegi geçen herkese çok teşekkür ederim
:mad:

adalya

Kayıtlı Kullanıcı

cümleten selamün aleyküm arkadaşlar.ben sitenize yeni üye oldum.amacım dini konularda kendimi geliştirmek.Allaha emanet olun..

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

HERKESE SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM SITEYE YENI UYE OLAN HERKESIN UYELIGI HAYIRLI VE DAIM OLSUN INSALLAH SELAMETLE:DB)B)B)

ayse-gul

Kayıtlı Kullanıcı
RE: vevealeykumuselam verahmetullahu veberaketu

RE: vevealeykumuselam verahmetullahu veberaketu

rica etsem bu sorumu cevaplarsaniz sevinirim. yolda yururken bir bayan bir baya selam verirse gunahmidir degilmidir, yada bir bay selam verirse selami almak gunahmi,sakin yanlis anlasilmasin gunah dedim galiba makkulmudur diyicektim.artik beni eksiklerimle hos gørun.Allahin selameti muslumanlarin ustune olur insallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt